- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen arkuatti valla doktorun demesiyle bayagi bi genislettik rahmini dediHadi hayırlısı olsun bakalım inşallah bu kez devamı gelir Rahimde arkuat vardı demi e ne oldu düzeltildimi? histeroskobi çok zor değil derler ama neden kanama çok olduki neyse geçmiş gitmiş bende adet bekliyorum gelince başlayacağım heralde daha fazla ara vermek istemiyorum düşükten sonra en az iki adet demişlerdi o süreyi doldurdum
Canım nasılda unutmamışsın cok mutlu oldum ❤Ssevincli ne yaptın canım ?
Canım nasılda unutmamışsın cok mutlu oldum ❤
Nasipse yarin randevum var tekrar yeniden başlıyorum inşallah
Sen nasılsın
İyi arkuatta aklından çıkmış bu sürede zor günlerin geride kalmış vardır Dr bir bildiği benim bildiğim hep adetle başlanır transfer aşamasına ama bekleyip görelim bakalım endometruyum gayet güzel kalın transfer yakın yani hadi hayirlisiAynen arkuatti valla doktorun demesiyle bayagi bi genislettik rahmini dedi
Ya sonrasinda hic durmadiki kanamam surekli sonra hatta iste yine bayilttilar beni ufak bi operasyon daha gecirdim.kanamayi durdukmak icin falan kanama olurken bide ustune regli oldum sonra doktor dedi bidaki reglinde baslariz
Benim soyle oldu busefer iste reglu olmama 5 6 gun varken doktora gittim.hafif bi lekelenmem oldu dedim.heralde regliyim.gittim.iste basliyoruz dedi ama regli olmadim ben sonra sordum.doktora onemli degil.regli olman onemli olan rahmin kalinlasmasi dedi iste suan dedigine gore sorun yokmus kalinlasiyor en som 11.5 mm di sali tekrrdan kontrole giducem bakalim sonra tranfer olucak
Aynen aynen hic bekleme allahin izniylen tekrardan basla ya zaten hep zaman geciyor herturlu ne olacgimiz belli degil valla
Cok mutlu oldum inanki ❤Maşallah topikte genelde hamile arkadaşlar olunca yazmasamda unuturmuyum herkesin sürecini merak ediyorum senide takipteyim tabikihadi inşallah bu kez transfer aşamasına gelirsin adetlimisin şuan başladı mı ilaç kullanimina bende adet bekliyorum sonra başlayacağım nasipse
Ay canımsın transfer olacaklarda Karasbaby mlshope sen merakla bekliyorum yavaş yavaş transfere ysklasoyorsun yani benkmde salı gün gelecek adetim düşükten sonra iki adet geçti bu 3.adetimle başlamak istedim daha fazla vakit geçirmek istemiyorum Haziran 15 gibi falan olurum heralde Allah nasip ederse transfer şuan tahminlerim o yondeCok mutlu oldum inanki ❤
Insallah bu kez herşey yolunda gider
Yarin 5.günüm bakalim bu sefer nasil gecicek
Hayirlisiyla sendende guzel haberler bekliyoruz inşallah tahmini günün ne zaman
ay hadı bakalım allahın ıznıylen tekrardan burdan o hecanı yasıycazz ınsaşşah tutar bu sefer daha tecrubeıyız sanırım :)) bırde artık yanı bıton amelıyat bıton tgenetık test taramaları falan yaptık bın sukur hersey temız en azından dıyorumkı ben elımden gelneı yaptım yapıyorumda nsaşşah rabbım nasıp ederde bu son olur :)Ay canımsın transfer olacaklarda Karasbaby mlshope sen merakla bekliyorum yavaş yavaş transfere ysklasoyorsun yani benkmde salı gün gelecek adetim düşükten sonra iki adet geçti bu 3.adetimle başlamak istedim daha fazla vakit geçirmek istemiyorum Haziran 15 gibi falan olurum heralde Allah nasip ederse transfer şuan tahminlerim o yonde
Tabiki dahada tecrubeliyiz ya her tedavide öyle elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi evet cemde devam embriyolarim orda olduğu için 3gundur mesaj ara ak oluyorum cekinip vazgeciyorum ngs onermişti yaptırmadan nasıl olur diye bu kez çift transfer olacağım sanırsam ama zannedersem bilgi vermez nün için yazamadimay hadı bakalım allahın ıznıylen tekrardan burdan o hecanı yasıycazz ınsaşşah tutar bu sefer daha tecrubeıyız sanırım :)) bırde artık yanı bıton amelıyat bıton tgenetık test taramaları falan yaptık bın sukur hersey temız en azından dıyorumkı ben elımden gelneı yaptım yapıyorumda nsaşşah rabbım nasıp ederde bu son olur :)
o degılde ben bu tedavı surecınden ıtıbaren asırı kılo aldım ama yınede deger dıyorumm :))
bu arada sen sımdı kıme gııdceksın cem hocaya devam mı
ngs mi kromozom analızı dımı bızde yaptırdık ve onun cıkması bı 3 haftayı buluuyor yanlız bılgın olsun genetıksel seyler cok uzun suruyor yaTabiki dahada tecrubeliyiz ya her tedavide öyle elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi evet cemde devam embriyolarim orda olduğu için 3gundur mesaj ara ak oluyorum cekinip vazgeciyorum ngs onermişti yaptırmadan nasıl olur diye bu kez çift transfer olacağım sanırsam ama zannedersem bilgi vermez nün için yazamadim
Seninde az kalmis Hadi hayırlısı inşallah rabbim bu kez yüzümüzü güldürürAy canımsın transfer olacaklarda Karasbaby mlshope sen merakla bekliyorum yavaş yavaş transfere ysklasoyorsun yani benkmde salı gün gelecek adetim düşükten sonra iki adet geçti bu 3.adetimle başlamak istedim daha fazla vakit geçirmek istemiyorum Haziran 15 gibi falan olurum heralde Allah nasip ederse transfer şuan tahminlerim o yonde
Eşli yapılan Karyotip analiz değil canım bizimki cemin istediği embriyoya inceleme sağlıklımi degilmi diye sağlıksız olan zaten tutunmaz tutunda düşer deniyor benimde maddiyattan gönderdim yok 2tanesi 650 Euro yapıyor birde 5.750 sadece transfer parası vereceğim yeni bı tüp bebek parasini bulacak çok karışık kafam toplamda 3.sma bahcecide 2.denrmrm olacak çift koyucaklar sanirsamngs mi kromozom analızı dımı bızde yaptırdık ve onun cıkması bı 3 haftayı buluuyor yanlız bılgın olsun genetıksel seyler cok uzun suruyor ya
senın sımdı kacıncı tup bebek denemen benım bıldıgım orda 3. denemede 2tane koyuyolar oyle kurul varmıs guyada valla benım 2. dırek 2tane koydurdum sımdıde 2 tane koyucalar bana bakalım
Amin canım inşallah bu kez nar suyunuda bı dene istersenSeninde az kalmis Hadi hayırlısı inşallah rabbim bu kez yüzümüzü güldürür
ben gecen seferde bıldıgın kasık kasık nar yedım cevız fındık ozellıkle balık cok tukettım yanı etkısı olduysa dogrudur :)Amin canım inşallah bu kez nar suyunuda bı dene istersen
cok pahalıymıs ya cıdden bır tranfer parası hadı onderın dıyelım daha tranfer edılcek falan resmen bastan tup bebek parası allahım yardımcımız olsun bu seferde son olsun ınsallahhEşli yapılan Karyotip analiz değil canım bizimki cemin istediği embriyoya inceleme sağlıklımi degilmi diye sağlıksız olan zaten tutunmaz tutunda düşer deniyor benimde maddiyattan gönderdim yok 2tanesi 650 Euro yapıyor birde 5.750 sadece transfer parası vereceğim yeni bı tüp bebek parasini bulacak çok karışık kafam toplamda 3.sma bahcecide 2.denrmrm olacak çift koyucaklar sanirsam
Belki olmuştur canım bebek için olmadıysa bile vücudumuza vitaminben gecen seferde bıldıgın kasık kasık nar yedım cevız fındık ozellıkle balık cok tukettım yanı etkısı olduysa dogrudur :)
Evet canım Allah'a emanet edilecek transfer inşallah son olsun inşallah bu kez yine başlayacak heyecanlı günler sen benden önce alacaksın haberini yanicok pahalıymıs ya cıdden bır tranfer parası hadı onderın dıyelım daha tranfer edılcek falan resmen bastan tup bebek parası allahım yardımcımız olsun bu seferde son olsun ınsallahh
yaradı vucuduma anım bun gozle cok net gorebılıyoum +10 kiloBelki olmuştur canım bebek için olmadıysa bile vücudumuza vitamin
yanı evet canım bu cumatesı koyacaklar ıste hazıran 10 gıbı falan test yaptrıcaz nasıpse bakalımm ay korkuyorumda ya tutunmazsa dıyeEvet canım Allah'a emanet edilecek transfer inşallah son olsun inşallah bu kez yine başlayacak heyecanlı günler sen benden önce alacaksın haberini yani
AA öylemi kaç kg ile başlamıştım tedaviye bebek sahibi olucaz diye fok balığına döndükyaradı vucuduma anım bun gozle cok net gorebılıyoum +10 kilo