Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ay evet her balık iyi değilmiş civa miktarı yüksekmiş hep somonu tavsiye ediyorlar onuda kim alıp pişirecek valla en başlarda bir kere balık yaptım yapış o yapış bir daha asla yapamam çok tiksindim.Ama sürekli balık yiyin diyorlar nasıl yapacağız bilmiyorum şöyle sipariş verip alabileceğim bir yer bakıyım diyorum artık

Şimdi sen bu transferinide ol inşallah bukez müjdeli haberi alırsın canimbenimhic gerek kalmaz ama kalirsada Maddi imkanın varsa yeniden bı merkezde başla bukez ve tüp bebek yaptiracagin doktorda olmanı tavsiye ederim onjnlada tedavini bitir histeroskobi tüp yapacağın Dr yapması daha iyi bence histeroskobi hiç zor değil korkma

Aynen canım insan ne kadar kasada kendi ailesine doyamıyor valla ne yalan diyim. Dediğim doğru kaldığımız vakitlerin tadını çıkarmak en güzeli,

Ya somon geçen hafta alıp yaptım ve çok aşırı tiksindim fırında yapmama rağmen ertesi gün bile mutfak pis pis kokuyodu zaten balık seven biri de değilim

Ay hadi bakalım heyecanla seni bekliyorum kuşum

Ya somon geçen hafta alıp yaptım ve çok aşırı tiksindim fırında yapmama rağmen ertesi gün bile mutfak pis pis kokuyodu zaten balık seven biri de değilim
Aynen ya zaten en ufak kokuya tiksinirken hele balık kokusu çekilir gibi değil ben tütsü falan yakmıştım artık koku geçsin diye şöyle önümüze getirip koyacaklar burnumuzu kapayıp yiyeceğiz bebişler için ancak öyle

Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim saglikla nasip etsin bu son olsun bu sefer hayırlısıyla gülsün yüzümüz inşallah
Yarında güzel hayırlı haberler al inşallah bizede haber ver yarin

Haftada 2 kez öneriyorlar. Ben normalde çok severim ama bulantılardan hiç yiyemedim ben de. Yeni yeni biraz canım çekiyor ama dışardan söyleyince anca evde kokusuna ben de dayanamıyorum

Kendi doktorum yapmıyor, gerek yok diyor yaptırmak istiyorsan başka doktora yaptır dedi üstü kapalı. Kafam karıştı benim de. Korku değil de üşengeçlik benimki, transfer olmak bile öyle gözümde büyüyor ki, o hazırlık, bekleme süreci falan. Sanırım cesaretimi kaybettim

Canım inşallah herşey gönlünce ilerlesin
Allah razı olsun canım, evlat sahibi olmak için uğraşan herkesin yardımcısı olsun rabbim
Ay hadi bakalım heyecanla seni bekliyorum kuşum
Belli olsun da desteğinizi almaya gelirim canım kadercim
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim saglikla nasip etsin bu son olsun bu sefer hayırlısıyla gülsün yüzümüz inşallah
Yarında güzel hayırlı haberler al inşallah bizede haber ver yarin
Amin sevinçlim, cümlemizin inşallah kucaklarımız dolsun sağlıklı bebelerle en tez vakitte Senin kaç gün kaldı, nasıl gidiyor hazırlıklar

Yarın kontrolüm var canım insallah son kontrol olur bakalım

Aynen ya sorma zaten kendim yapınca tiksinti geliyo valla önümüze gelse ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…