Evet canım öyle dedi danıştığım doktorlar. Sanırım önümüzdeki ay yine transfer hazırlığına gireceğimGözün aydın canım. Önemli birşey yokmuş . Ameliyatlık durum yokmuş sonuçta. Olsanda olur olmasanda diyor yani Yapma bence de.
Ay evet her balık iyi değilmiş civa miktarı yüksekmiş hep somonu tavsiye ediyorlar onuda kim alıp pişirecekBenim kullandığım uygulamada çıkıyor ara ara. Ton balığını da çok önermiyorlar. Şöyle düşün balık boyutu arttıkça vücütta biriken ağır metaller artıyor, yaşam süresi uzuyor yine bu sebeple vücütta birikintiler artıyor. Biz o yüzden şanslıyız aslında küçük balıklar yönünden zengin denizlerimiz var. O balıkları yemek daha sağlıklı. Ama tabi canın çekiyorsa 1 kutu yesen bir zararı olmaz. Mühim olan miktarı. Ne demiş atalarımız zehir dozdadır.
Şimdi sen bu transferinide ol inşallah bukez müjdeli haberi alırsın canimbenimhic gerek kalmaz ama kalirsada Maddi imkanın varsa yeniden bı merkezde başla bukez ve tüp bebek yaptiracagin doktorda olmanı tavsiye ederim onjnlada tedavini bitir histeroskobi tüp yapacağın Dr yapması daha iyi bence histeroskobi hiç zor değil korkmaAllah razı olsun canlarım, yarın bir doktora daha gidecem, smear falan vermiştim onların sonuçlarını almaya ve muayeneye gidecem, ona da sorarım histeroskopiyi, ama sanırım olmayacağım. Bir sonraki reglimde transfer yolları görünüyor banahaber ederim sizlere de
Aynen canım insan ne kadar kasada kendi ailesine doyamıyor valla ne yalan diyim. Dediğim doğru kaldığımız vakitlerin tadını çıkarmak en güzeli,Neyse en azından uğrar dönersin kalacak yerin var nede olmasavalla bizde en fazla iki hafta kalıyoruz fazlasınada eşim izin vermiyor. En güzeli ailenle geçirdiğin vakitlerin tadını çıkarmak bunlarıda hiç kafaya takmamak
Canım inşallah herşey gönlünce ilerlesinEvet canım öyle dedi danıştığım doktorlar. Sanırım önümüzdeki ay yine transfer hazırlığına gireceğim
Ya somon geçen hafta alıp yaptım ve çok aşırı tiksindim fırında yapmama rağmen ertesi gün bile mutfak pis pis kokuyodu zaten balık seven biri de değilimAy evet her balık iyi değilmiş civa miktarı yüksekmiş hep somonu tavsiye ediyorlar onuda kim alıp pişirecekvalla en başlarda bir kere balık yaptım yapış o yapış bir daha asla yapamam çok tiksindim.Ama sürekli balık yiyin diyorlar nasıl yapacağız bilmiyorum şöyle sipariş verip alabileceğim bir yer bakıyım diyorum artık
Ay hadi bakalım heyecanla seni bekliyorum kuşumAllah razı olsun canlarım, yarın bir doktora daha gidecem, smear falan vermiştim onların sonuçlarını almaya ve muayeneye gidecem, ona da sorarım histeroskopiyi, ama sanırım olmayacağım. Bir sonraki reglimde transfer yolları görünüyor banahaber ederim sizlere de
Aynen ya zaten en ufak kokuya tiksinirken hele balık kokusu çekilir gibi değilYa somon geçen hafta alıp yaptım ve çok aşırı tiksindim fırında yapmama rağmen ertesi gün bile mutfak pis pis kokuyodu zaten balık seven biri de değilim
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim saglikla nasip etsin bu son olsun bu sefer hayırlısıyla gülsün yüzümüz inşallahAllah razı olsun canlarım, yarın bir doktora daha gidecem, smear falan vermiştim onların sonuçlarını almaya ve muayeneye gidecem, ona da sorarım histeroskopiyi, ama sanırım olmayacağım. Bir sonraki reglimde transfer yolları görünüyor banahaber ederim sizlere de
Haftada 2 kez öneriyorlar. Ben normalde çok severim ama bulantılardan hiç yiyemedim ben de. Yeni yeni biraz canım çekiyor ama dışardan söyleyince anca evde kokusuna ben de dayanamıyorumAy evet her balık iyi değilmiş civa miktarı yüksekmiş hep somonu tavsiye ediyorlar onuda kim alıp pişirecekvalla en başlarda bir kere balık yaptım yapış o yapış bir daha asla yapamam çok tiksindim.Ama sürekli balık yiyin diyorlar nasıl yapacağız bilmiyorum şöyle sipariş verip alabileceğim bir yer bakıyım diyorum artık
Sana tafsiyem transferden önce gömOff naptin simdi Aygülüm sen yaaa
Transferden önce kokoreç ziyafetini yaptım da, işkembe de kaldı aklımAyy işkembe ve kelle paça ben çok severim eee sivaslıyıztransfer sürecinde annem çok yaptı şimdi tiksiniyorum yaaa ama kokoreç olsada yesek
Kendi doktorum yapmıyor, gerek yok diyorŞimdi sen bu transferinide ol inşallah bukez müjdeli haberi alırsın canimbenimhic gerek kalmaz ama kalirsada Maddi imkanın varsa yeniden bı merkezde başla bukez ve tüp bebek yaptiracagin doktorda olmanı tavsiye ederim onjnlada tedavini bitir histeroskobi tüp yapacağın Dr yapması daha iyi bence histeroskobi hiç zor değil korkma
Allah razı olsun canım, evlat sahibi olmak için uğraşan herkesin yardımcısı olsun rabbimCanım inşallah herşey gönlünce ilerlesin
Belli olsun da desteğinizi almaya gelirim canım kadercimAy hadi bakalım heyecanla seni bekliyorum kuşum
Amin sevinçlim, cümlemizin inşallah kucaklarımız dolsun sağlıklı bebelerle en tez vakitteAyy hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim saglikla nasip etsin bu son olsun bu sefer hayırlısıyla gülsün yüzümüz inşallah
Yarında güzel hayırlı haberler al inşallah bizede haber ver yarin
Güzel moral depola hayatım yine pozitif bir şekilde transferini ol.Evet canım öyle dedi danıştığım doktorlar. Sanırım önümüzdeki ay yine transfer hazırlığına gireceğim
Allah razı olsun canım, evlat sahibi olmak için uğraşan herkesin yardımcısı olsun rabbim
Belli olsun da desteğinizi almaya gelirim canım kadercim
Amin sevinçlim, cümlemizin inşallah kucaklarımız dolsun sağlıklı bebelerle en tez vakitteSenin kaç gün kaldı, nasıl gidiyor hazırlıklar
Olsun yersin yine çok sık olmadığı sürece bence sıkıntı olmaz 1 keredenTransferden önce kokoreç ziyafetini yaptım da, işkembe de kaldı aklım
Aynen ya sorma zaten kendim yapınca tiksinti geliyo valla önümüze gelse ne güzel olurAynen ya zaten en ufak kokuya tiksinirken hele balık kokusu çekilir gibi değilben tütsü falan yakmıştım artık koku geçsin diye şöyle önümüze getirip koyacaklar burnumuzu kapayıp yiyeceğiz bebişler için ancak öyle
Hayır olmadı, henüz 5. aydayım .dogumunuz oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?