Bir şey olmaz :) bende çiğ köfte yemiştim :)Transferden önce kokoreç ziyafetini yaptım da, işkembe de kaldı aklım
Etlimiydi bacımBir şey olmaz :) bende çiğ köfte yemiştim :)
Aygülüm canım güzel geçti kontrol kalınlıkta gayet iyiydi ama cuma son kez tekrar görelim dedi
Yuhhh Cuma’ya çok var hocam deseydinAygülüm canım güzel geçti kontrol kalınlıkta gayet iyiydi ama cuma son kez tekrar görelim dedi
Valla oynaya oynaya beklerim çok şükür kalinlasma var hersey yolundaYuhhh Cuma’ya çok var hocam deseydin
Valla bana bu aralar hiç zaman geçmiyorValla oynaya oynaya beklerim çok şükür kalinlasma var hersey yolunda
Valla bende bu son kontrol olur artik gün verir diye tahmin ediyordum hayırlısı inşallah dediğin gibi geç olsun güzel olsunValla bana bu aralar hiç zaman geçmiyorsenin adına çok sevindim canım. Ben transfer gününü bekliyordum ne demişler; geç olsun güç olmasın
Tabi ki etliydi :)))) daha da yerdim de önümden zorla aldılar :)Etlimiydi bacımetsizse birşey olmaz ohh afiyet olmuş sana bir güzel.
Kızlar ben doktordan geliyom benim eşim durmuyo illa gidek diye tutturduşimdi dönüyoz. Doktor %100 kız bebek dedi kan ilacı verdi Bi de. Haftaya kontrol hakkım var zaten gel yine dedi yola çıkmadan hem 2 li testin kan sonucu çıkar ona bakalım dedi ben yine doktordayım haftaya
Aynen kesinleşmiş oldu valla çok sevindimçok sevindim kız olduğu netleşti demek hadi gözün Aydın 2 Li test hala çıkmamış mı çok geç çıkıyor herhalde. Bende geçen perşembe verdim bu hafta çıkar diye bekliyordum ama zor gibi
Canım maşallah çok şükür herşey yolunda prenses sağlıkla gelsinKızlar ben doktordan geliyom benim eşim durmuyo illa gidek diye tutturduşimdi dönüyoz. Doktor %100 kız bebek dedi kan ilacı verdi Bi de. Haftaya kontrol hakkım var zaten gel yine dedi yola çıkmadan hem 2 li testin kan sonucu çıkar ona bakalım dedi ben yine doktordayım haftaya
Sen hastaneye abone olsanaKızlar ben doktordan geliyom benim eşim durmuyo illa gidek diye tutturduşimdi dönüyoz. Doktor %100 kız bebek dedi kan ilacı verdi Bi de. Haftaya kontrol hakkım var zaten gel yine dedi yola çıkmadan hem 2 li testin kan sonucu çıkar ona bakalım dedi ben yine doktordayım haftaya
Sağolasın canım benim şükürCanım maşallah çok şükür herşey yolunda prenses sağlıkla gelsin
Sorma yaa doktorun kendi kliniği girerken utandım valla girişteki kayıt alan ablalara dedim zaten benim kadar gelen var mı diye var var çekinme sen rahat ol diyolarSen hastaneye abone olsanamaşallah canım çok güzel devam ediyor. Kan ilacını niye verdi.
Hadi hayırlısıyla sonuçlarıda al inşallahAynen kesinleşmiş oldu valla çok sevindimsenin daha kesinleşmedi dimi. 2 li test 10 günden aşağı çıkmıyor ya bugün 6 gün oldu benimde inşallah çarşambaya çıkmış olur çarşamba yolcuyum
Sen de inşallah canım hayırlı sonuçlar alalımHadi hayırlısıyla sonuçlarıda al inşallahbenim cinsiyet daha belli olmadı bakalım merak içindeyim
İnşallah canım hayırlısıyla olsunda birlikte gün sayarız yine başlamim 3.gün test yapmayaSağolasın canım benim şükürinşsllsh seni de dört gözle bekliyoruz transfer sürecini birlikte yaşıcaz
Valla benim doktor sonuçları telefondan görüşebiliriz gelmene gerek yok dedi sonrada gün vermedi yani beni hiç çağırası yokSen de inşallah canım hayırlı sonuçlar alalımbir daha ki randevun ne zaman o zamana belli olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?