Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar ben doktordan geliyom benim eşim durmuyo illa gidek diye tutturdu şimdi dönüyoz. Doktor %100 kız bebek dedi kan ilacı verdi Bi de. Haftaya kontrol hakkım var zaten gel yine dedi yola çıkmadan hem 2 li testin kan sonucu çıkar ona bakalım dedi ben yine doktordayım haftaya

çok sevindim kız olduğu netleşti demek hadi gözün Aydın 2 Li test hala çıkmamış mı çok geç çıkıyor herhalde. Bende geçen perşembe verdim bu hafta çıkar diye bekliyordum ama zor gibi

çok sevindim kız olduğu netleşti demek hadi gözün Aydın 2 Li test hala çıkmamış mı çok geç çıkıyor herhalde. Bende geçen perşembe verdim bu hafta çıkar diye bekliyordum ama zor gibi
Aynen kesinleşmiş oldu valla çok sevindim senin daha kesinleşmedi dimi. 2 li test 10 günden aşağı çıkmıyor ya bugün 6 gün oldu benimde inşallah çarşambaya çıkmış olur çarşamba yolcuyum

Canım maşallah çok şükür herşey yolunda prenses sağlıkla gelsin

Sen hastaneye abone olsana maşallah canım çok güzel devam ediyor. Kan ilacını niye verdi.

Sen hastaneye abone olsana maşallah canım çok güzel devam ediyor. Kan ilacını niye verdi.
Sorma yaa doktorun kendi kliniği girerken utandım valla girişteki kayıt alan ablalara dedim zaten benim kadar gelen var mı diye var var çekinme sen rahat ol diyolar kan ilacı bende kansızlık hep vardı geçen testlerde de sınırda çıktı galiba o yüzden verdi genelde bazı haftadan sonra veriliyor diye biliyorum hamilelere kansızlık iyice arıyormuş çünkü

Hadi hayırlısıyla sonuçlarıda al inşallah benim cinsiyet daha belli olmadı bakalım merak içindeyim

Sen de inşallah canım hayırlı sonuçlar alalım bir daha ki randevun ne zaman o zamana belli olur bence
Valla benim doktor sonuçları telefondan görüşebiliriz gelmene gerek yok dedi sonrada gün vermedi yani beni hiç çağırası yok artık ben iğne yazdırmak içim giderim haftaya orada bakarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…