- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
Yok yok bu sefer 7. Günden önce yapmak yokİnşallah canım hayırlısıyla olsunda birlikte gün sayarız yine başlamim 3.gün test yapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok bu sefer 7. Günden önce yapmak yokİnşallah canım hayırlısıyla olsunda birlikte gün sayarız yine başlamim 3.gün test yapmaya
Olsun sen gittiğinde konuşursun yüzyğze daha iyi bizim doktor gelim diyorum gel diyo aslında haftaya yola çıkıcam ya sanırım gitmeden görün demek istedi o zamana da zaten sonuç çıkmış olur onu söyler yoksa bunlarda telefondan haber verecektiValla benim doktor sonuçları telefondan görüşebiliriz gelmene gerek yok dedi sonrada gün vermedi yani beni hiç çağırası yok artık ben iğne yazdırmak içim giderim haftaya orada bakarız inşallah
Hadi inşallah durdurun beni izin vermeyinYok yok bu sefer 7. Günden önce yapmak yok
Ben geçen yazdan bir sürü çeşit meyve atmıştım buzluğa aklımı seveyim diyorum iyi ki atmışım. Seneye daha çok atcam hattaAyyy yerim ben onları kıyamam yaa valla öyle çok çeşit en iyisi ama etten hala tiksiniyorum yaa inşallah düzelir ay bir d eşu yaz meyveleri Bi çıksa nasıl mutlu olcak bol bol yeriz
Vermicez sana izin merak etmeHadi inşallah durdurun beni izin vermeyin
Hay maşallah sana valla çok iyi etmişsin yaaa afiyet olsun yarasın bebişlere bacım bende yapıcam valla kız ben bugün doktordaydımBen geçen yazdan bir sürü çeşit meyve atmıştım buzluğa aklımı seveyim diyorum iyi ki atmışım. Seneye daha çok atcam hatta
Yazın ucuz ucuz alıp 5er kilo yıkayıp direkt atıyorum. Büyük olan meyveleri de yıkayıp kabuk ayıp dilimli atıyorum. Önceden tatlılarda kullanıyordum ama hamilelikte çıkarıp buzlu buzlu çok yedim. Dene mutlaka acayip iyi oluyor
Omaygat ne dedi her sey yolunda inşallahHay maşallah sana valla çok iyi etmişsin yaaa afiyet olsun yarasın bebişlere bacım bende yapıcam valla kız ben bugün doktordaydım
Yolunda yolunda bacım ama daha 2 li test sonucum çıkmamış haftaya gideceğimi söyledim dedi haftaya gitmeden gel tabi dedim cinsiyeti sordum bu hafta %100 lük vercektinşz dedim baktı evet kız %100 dedi artık beni kimse tutamaz ben gider alırım bişeylerOmaygat ne dedi her sey yolunda inşallah
Gözün aydın canım artık haftan itibariyle de değişmez cinsiyeti ikili test geçen hafta yaptırmıştın galiba hemen çıkmaz ki sonuç. Sonuç kağıdını kaybetme bacım bi de detayli ultrason istanbulda yaptıracaksan ikili testle ilk 3 ayın ultrason fotoğraflarını istediler benden haberin olsun hazırlıklı gidersin haftaya tekrar çağırması da harika valla hangi gün gideceksin?Yolunda yolunda bacım ama daha 2 li test sonucum çıkmamış haftaya gideceğimi söyledim dedi haftaya gitmeden gel tabi dedim cinsiyeti sordum bu hafta %100 lük vercektinşz dedim baktı evet kız %100 dedi artık beni kimse tutamaz ben gider alırım bişeyler
Kız detaylı usg kaçıncı haftalarda yapılıyor ben onu yine buradaki doktorda yaptırmak istiyom yetişebilirsem inşallah. Hiç bilmiyordum usg fotosunu yanımda götürürüm o zaman iyi dedin bak, ya ben haftaya çarşamba akşamı gidicem gündüz de doktora giderim acaba o zamana kadar çıkmış olur mu çarşamba günü 13-14 gün olmuş olucakGözün aydın canım artık haftan itibariyle de değişmez cinsiyeti ikili test geçen hafta yaptırmıştın galiba hemen çıkmaz ki sonuç. Sonuç kağıdını kaybetme bacım bi de detayli ultrason istanbulda yaptıracaksan ikili testle ilk 3 ayın ultrason fotoğraflarını istediler benden haberin olsun hazırlıklı gidersin haftaya tekrar çağırması da harika valla hangi gün gideceksin?
Çıkar çıkar. Çıkmazsa da yaptırdığım yerin laboratuvarına dersen mail atarlar sonuç çıkınca. 20-24.haftalar arası yapılıyor ama genelde 24.haftaya kimse bırakmıyor. 40 45 gün kalırım deyince tam 20.haftaya denk geliyor ondan dedim hazırlıklı git diyeKız detaylı usg kaçıncı haftalarda yapılıyor ben onu yine buradaki doktorda yaptırmak istiyom yetişebilirsem inşallah. Hiç bilmiyordum usg fotosunu yanımda götürürüm o zaman iyi dedin bak, ya ben haftaya çarşamba akşamı gidicem gündüz de doktora giderim acaba o zamana kadar çıkmış olur mu çarşamba günü 13-14 gün olmuş olucak
Hee aynen bacım o zaman ben 21.22. Hafta da falan yaptırsam yetişirim buradaki doktoruma olur öyle de dimi 22. Hafta da falan yaptırıyım bişey olur mu ben yine hazırlıklı giderim de gelip burada yaptırırımÇıkar çıkar. Çıkmazsa da yaptırdığım yerin laboratuvarına dersen mail atarlar sonuç çıkınca. 20-24.haftalar arası yapılıyor ama genelde 24.haftaya kimse bırakmıyor. 40 45 gün kalırım deyince tam 20.haftaya denk geliyor ondan dedim hazırlıklı git diye
Olur olur kız 24.haftaya kadar süresi var insan çok beklemek istemiyor işte sıkıntı oHee aynen bacım o zaman ben 21.22. Hafta da falan yaptırsam yetişirim buradaki doktoruma olur öyle de dimi 22. Hafta da falan yaptırıyım bişey olur mu ben yine hazırlıklı giderim de gelip burada yaptırırım
Rabbim islama bağışlasın mini mini tokacıkları olsun çeşit çeşit ay yerim MaşaAllahYolunda yolunda bacım ama daha 2 li test sonucum çıkmamış haftaya gideceğimi söyledim dedi haftaya gitmeden gel tabi dedim cinsiyeti sordum bu hafta %100 lük vercektinşz dedim baktı evet kız %100 dedi artık beni kimse tutamaz ben gider alırım bişeyler
Ay iyi bari yaaa yetişim. Kız bugün gittiğimde yüzüstü yatıyodu alnını koymuş yere sonra poposunu döndü yine hiç düz göremiyom bunu sama renkli usg verdi doktor fotoğraf kağıdına basılmış kocamanOlur olur kız 24.haftaya kadar süresi var insan çok beklemek istemiyor işte sıkıntı o
Her türlü yetişirsin sen o zaman rahat ol
Teşekkür ederiz teyzesi çok toka alcam ona inşallah o günleri Bi görimde sen naptın son durumlar nasıl tek mi çift mi oldu seninRabbim islama bağışlasın mini mini tokacıkları olsun çeşit çeşit ay yerim MaşaAllah
Insan onlara bakıp bakıp yavruuum diye seviyor ya çok tatlı değiller miAy iyi bari yaaa yetişim. Kız bugün gittiğimde yüzüstü yatıyodu alnını koymuş yere sonra poposunu döndü yine hiç düz göremiyom bunu sama renkli usg verdi doktor fotoğraf kağıdına basılmış kocaman
Tek benim . Bugün korkuttu bizi keseyi görmüştük kalp atışı için de ayın 5 inde çağırdı ama bugün uyanınca lekelendim kahverengi . Apar topar gittik çok şükür yerindeydi kalp atışını da duydum . Ama kasık hassasiyetim ve kahve lekem geliyor istirahat halindeydimTeşekkür ederiz teyzesi çok toka alcam ona inşallah o günleri Bi görimde sen naptın son durumlar nasıl tek mi çift mi oldu senin
Dinlen canim. Bende de 3 hafta boyunca gelmistiTek benim . Bugün korkuttu bizi keseyi görmüştük kalp atışı için de ayın 5 inde çağırdı ama bugün uyanınca lekelendim kahverengi . Apar topar gittik çok şükür yerindeydi kalp atışını da duydum . Ama kasık hassasiyetim ve kahve lekem geliyor istirahat halindeydim