- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
- 63
Bir şey olmaz :) bende çiğ köfte yemiştim :)Transferden önce kokoreç ziyafetini yaptım da, işkembe de kaldı aklım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey olmaz :) bende çiğ köfte yemiştim :)Transferden önce kokoreç ziyafetini yaptım da, işkembe de kaldı aklım
Etlimiydi bacım etsizse birşey olmaz ohh afiyet olmuş sana bir güzel.Bir şey olmaz :) bende çiğ köfte yemiştim :)
Aygülüm canım güzel geçti kontrol kalınlıkta gayet iyiydi ama cuma son kez tekrar görelim dediSsevincli haberler sende hayatım. Ne yaptın sevgili doktorunla
Yuhhh Cuma’ya çok var hocam deseydinAygülüm canım güzel geçti kontrol kalınlıkta gayet iyiydi ama cuma son kez tekrar görelim dedi
Valla oynaya oynaya beklerim çok şükür kalinlasma var hersey yolundaYuhhh Cuma’ya çok var hocam deseydin
Valla bana bu aralar hiç zaman geçmiyor senin adına çok sevindim canım. Ben transfer gününü bekliyordum ne demişler; geç olsun güç olmasınValla oynaya oynaya beklerim çok şükür kalinlasma var hersey yolunda
Valla bende bu son kontrol olur artik gün verir diye tahmin ediyordum hayırlısı inşallah dediğin gibi geç olsun güzel olsunValla bana bu aralar hiç zaman geçmiyor senin adına çok sevindim canım. Ben transfer gününü bekliyordum ne demişler; geç olsun güç olmasın
Tabi ki etliydi :)))) daha da yerdim de önümden zorla aldılar :)Etlimiydi bacım etsizse birşey olmaz ohh afiyet olmuş sana bir güzel.
çok sevindim kız olduğu netleşti demek hadi gözün Aydın 2 Li test hala çıkmamış mı çok geç çıkıyor herhalde. Bende geçen perşembe verdim bu hafta çıkar diye bekliyordum ama zor gibiKızlar ben doktordan geliyom benim eşim durmuyo illa gidek diye tutturdu şimdi dönüyoz. Doktor %100 kız bebek dedi kan ilacı verdi Bi de. Haftaya kontrol hakkım var zaten gel yine dedi yola çıkmadan hem 2 li testin kan sonucu çıkar ona bakalım dedi ben yine doktordayım haftaya
Aynen kesinleşmiş oldu valla çok sevindim senin daha kesinleşmedi dimi. 2 li test 10 günden aşağı çıkmıyor ya bugün 6 gün oldu benimde inşallah çarşambaya çıkmış olur çarşamba yolcuyumçok sevindim kız olduğu netleşti demek hadi gözün Aydın 2 Li test hala çıkmamış mı çok geç çıkıyor herhalde. Bende geçen perşembe verdim bu hafta çıkar diye bekliyordum ama zor gibi
Canım maşallah çok şükür herşey yolunda prenses sağlıkla gelsinKızlar ben doktordan geliyom benim eşim durmuyo illa gidek diye tutturdu şimdi dönüyoz. Doktor %100 kız bebek dedi kan ilacı verdi Bi de. Haftaya kontrol hakkım var zaten gel yine dedi yola çıkmadan hem 2 li testin kan sonucu çıkar ona bakalım dedi ben yine doktordayım haftaya
Sen hastaneye abone olsana maşallah canım çok güzel devam ediyor. Kan ilacını niye verdi.Kızlar ben doktordan geliyom benim eşim durmuyo illa gidek diye tutturdu şimdi dönüyoz. Doktor %100 kız bebek dedi kan ilacı verdi Bi de. Haftaya kontrol hakkım var zaten gel yine dedi yola çıkmadan hem 2 li testin kan sonucu çıkar ona bakalım dedi ben yine doktordayım haftaya
Sağolasın canım benim şükür inşsllsh seni de dört gözle bekliyoruz transfer sürecini birlikte yaşıcazCanım maşallah çok şükür herşey yolunda prenses sağlıkla gelsin
Sorma yaa doktorun kendi kliniği girerken utandım valla girişteki kayıt alan ablalara dedim zaten benim kadar gelen var mı diye var var çekinme sen rahat ol diyolar kan ilacı bende kansızlık hep vardı geçen testlerde de sınırda çıktı galiba o yüzden verdi genelde bazı haftadan sonra veriliyor diye biliyorum hamilelere kansızlık iyice arıyormuş çünküSen hastaneye abone olsana maşallah canım çok güzel devam ediyor. Kan ilacını niye verdi.
Hadi hayırlısıyla sonuçlarıda al inşallah benim cinsiyet daha belli olmadı bakalım merak içindeyimAynen kesinleşmiş oldu valla çok sevindim senin daha kesinleşmedi dimi. 2 li test 10 günden aşağı çıkmıyor ya bugün 6 gün oldu benimde inşallah çarşambaya çıkmış olur çarşamba yolcuyum
Sen de inşallah canım hayırlı sonuçlar alalım bir daha ki randevun ne zaman o zamana belli olur benceHadi hayırlısıyla sonuçlarıda al inşallah benim cinsiyet daha belli olmadı bakalım merak içindeyim
İnşallah canım hayırlısıyla olsunda birlikte gün sayarız yine başlamim 3.gün test yapmayaSağolasın canım benim şükür inşsllsh seni de dört gözle bekliyoruz transfer sürecini birlikte yaşıcaz
Valla benim doktor sonuçları telefondan görüşebiliriz gelmene gerek yok dedi sonrada gün vermedi yani beni hiç çağırası yok artık ben iğne yazdırmak içim giderim haftaya orada bakarız inşallahSen de inşallah canım hayırlı sonuçlar alalım bir daha ki randevun ne zaman o zamana belli olur bence