• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benim kullandığım uygulamada çıkıyor ara ara. Ton balığını da çok önermiyorlar. Şöyle düşün balık boyutu arttıkça vücütta biriken ağır metaller artıyor, yaşam süresi uzuyor yine bu sebeple vücütta birikintiler artıyor. Biz o yüzden şanslıyız aslında küçük balıklar yönünden zengin denizlerimiz var. O balıkları yemek daha sağlıklı. Ama tabi canın çekiyorsa 1 kutu yesen bir zararı olmaz. Mühim olan miktarı. Ne demiş atalarımız zehir dozdadır. ☺️
Ay evet her balık iyi değilmiş civa miktarı yüksekmiş hep somonu tavsiye ediyorlar onuda kim alıp pişirecek 😖valla en başlarda bir kere balık yaptım yapış o yapış bir daha asla yapamam çok tiksindim.Ama sürekli balık yiyin diyorlar nasıl yapacağız bilmiyorum şöyle sipariş verip alabileceğim bir yer bakıyım diyorum artık

Allah razı olsun canlarım, yarın bir doktora daha gidecem, smear falan vermiştim onların sonuçlarını almaya ve muayeneye gidecem, ona da sorarım histeroskopiyi, ama sanırım olmayacağım. Bir sonraki reglimde transfer yolları görünüyor bana😭 haber ederim sizlere de🥰
Şimdi sen bu transferinide ol inşallah bukez müjdeli haberi alırsın canimbenimhic gerek kalmaz ama kalirsada Maddi imkanın varsa yeniden bı merkezde başla bukez ve tüp bebek yaptiracagin doktorda olmanı tavsiye ederim onjnlada tedavini bitir histeroskobi tüp yapacağın Dr yapması daha iyi bence histeroskobi hiç zor değil korkma

Neyse en azından uğrar dönersin kalacak yerin var nede olmasa 😊 valla bizde en fazla iki hafta kalıyoruz fazlasınada eşim izin vermiyor. En güzeli ailenle geçirdiğin vakitlerin tadını çıkarmak bunlarıda hiç kafaya takmamak 😊
Aynen canım insan ne kadar kasada kendi ailesine doyamıyor valla ne yalan diyim. Dediğim doğru kaldığımız vakitlerin tadını çıkarmak en güzeli, 😊🥰

Ay evet her balık iyi değilmiş civa miktarı yüksekmiş hep somonu tavsiye ediyorlar onuda kim alıp pişirecek 😖valla en başlarda bir kere balık yaptım yapış o yapış bir daha asla yapamam çok tiksindim.Ama sürekli balık yiyin diyorlar nasıl yapacağız bilmiyorum şöyle sipariş verip alabileceğim bir yer bakıyım diyorum artık
Ya somon geçen hafta alıp yaptım ve çok aşırı tiksindim fırında yapmama rağmen ertesi gün bile mutfak pis pis kokuyodu zaten balık seven biri de değilim 😅

Allah razı olsun canlarım, yarın bir doktora daha gidecem, smear falan vermiştim onların sonuçlarını almaya ve muayeneye gidecem, ona da sorarım histeroskopiyi, ama sanırım olmayacağım. Bir sonraki reglimde transfer yolları görünüyor bana😭 haber ederim sizlere de🥰
Ay hadi bakalım heyecanla seni bekliyorum kuşum 🥰

Ya somon geçen hafta alıp yaptım ve çok aşırı tiksindim fırında yapmama rağmen ertesi gün bile mutfak pis pis kokuyodu zaten balık seven biri de değilim 😅
Aynen ya zaten en ufak kokuya tiksinirken hele balık kokusu çekilir gibi değil 🤧 ben tütsü falan yakmıştım artık koku geçsin diye 😂 şöyle önümüze getirip koyacaklar burnumuzu kapayıp yiyeceğiz bebişler için ancak öyle😂

Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim saglikla nasip etsin bu son olsun bu sefer hayırlısıyla gülsün yüzümüz inşallah 🤲
Yarında güzel hayırlı haberler al inşallah bizede haber ver yarin 😍

Haftada 2 kez öneriyorlar. Ben normalde çok severim ama bulantılardan hiç yiyemedim ben de. Yeni yeni biraz canım çekiyor ama dışardan söyleyince anca evde kokusuna ben de dayanamıyorum 😣

Şimdi sen bu transferinide ol inşallah bukez müjdeli haberi alırsın canimbenimhic gerek kalmaz ama kalirsada Maddi imkanın varsa yeniden bı merkezde başla bukez ve tüp bebek yaptiracagin doktorda olmanı tavsiye ederim onjnlada tedavini bitir histeroskobi tüp yapacağın Dr yapması daha iyi bence histeroskobi hiç zor değil korkma
Kendi doktorum yapmıyor, gerek yok diyor😂 yaptırmak istiyorsan başka doktora yaptır dedi üstü kapalı. Kafam karıştı benim de. Korku değil de üşengeçlik benimki, transfer olmak bile öyle gözümde büyüyor ki, o hazırlık, bekleme süreci falan. Sanırım cesaretimi kaybettim

Canım inşallah herşey gönlünce ilerlesin 🙏🏻
Allah razı olsun canım, evlat sahibi olmak için uğraşan herkesin yardımcısı olsun rabbim🥰
Ay hadi bakalım heyecanla seni bekliyorum kuşum 🥰
Belli olsun da desteğinizi almaya gelirim canım kadercim🥰
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim saglikla nasip etsin bu son olsun bu sefer hayırlısıyla gülsün yüzümüz inşallah 🤲
Yarında güzel hayırlı haberler al inşallah bizede haber ver yarin 😍
Amin sevinçlim, cümlemizin inşallah kucaklarımız dolsun sağlıklı bebelerle en tez vakitte🙏🏻 Senin kaç gün kaldı, nasıl gidiyor hazırlıklar

Allah razı olsun canım, evlat sahibi olmak için uğraşan herkesin yardımcısı olsun rabbim🥰

Belli olsun da desteğinizi almaya gelirim canım kadercim🥰

Amin sevinçlim, cümlemizin inşallah kucaklarımız dolsun sağlıklı bebelerle en tez vakitte🙏🏻 Senin kaç gün kaldı, nasıl gidiyor hazırlıklar

Yarın kontrolüm var canım insallah son kontrol olur bakalım 🤲😍

Aynen ya zaten en ufak kokuya tiksinirken hele balık kokusu çekilir gibi değil 🤧 ben tütsü falan yakmıştım artık koku geçsin diye 😂 şöyle önümüze getirip koyacaklar burnumuzu kapayıp yiyeceğiz bebişler için ancak öyle😂
Aynen ya sorma zaten kendim yapınca tiksinti geliyo valla önümüze gelse ne güzel olur 😅

Back