• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benim kullandığım uygulamada çıkıyor ara ara. Ton balığını da çok önermiyorlar. Şöyle düşün balık boyutu arttıkça vücütta biriken ağır metaller artıyor, yaşam süresi uzuyor yine bu sebeple vücütta birikintiler artıyor. Biz o yüzden şanslıyız aslında küçük balıklar yönünden zengin denizlerimiz var. O balıkları yemek daha sağlıklı. Ama tabi canın çekiyorsa 1 kutu yesen bir zararı olmaz. Mühim olan miktarı. Ne demiş atalarımız zehir dozdadır. ☺️
Hadi yaaa öyle miymiş bende faydalıdır diye aldım deli gibi

Benim kullandığım uygulamada çıkıyor ara ara. Ton balığını da çok önermiyorlar. Şöyle düşün balık boyutu arttıkça vücütta biriken ağır metaller artıyor, yaşam süresi uzuyor yine bu sebeple vücütta birikintiler artıyor. Biz o yüzden şanslıyız aslında küçük balıklar yönünden zengin denizlerimiz var. O balıkları yemek daha sağlıklı. Ama tabi canın çekiyorsa 1 kutu yesen bir zararı olmaz. Mühim olan miktarı. Ne demiş atalarımız zehir dozdadır. ☺️
Ay doğru diyorsun aslında pek yemem ben hatta bugün eşim gece çalışıyor o yüzden yemek yapmamıştım kendime de bunu alıyım dedim faydalıdır diye düşğnerekten 🤣🤣 neyse bugün yerim daha da almam 😅

Karasbaby Karasbaby tatlım ne yaptın gösterdi mi karyotiplerini ne cikti
Umut bebişim canım, karyotipler normal,bişey çıkmadı çok şükür. Kan pıhtılaşmayı da 2 farklı doktora gösterdim. Gebe kalmana engel değil dediler. 2 ve daha fazla heterozigot olduğunda gebelik oluşmasından itibaren karından kan sulandırıcı başlanabilir dediler. Kendi doktorumla tekrar görüştüm, histeroskopi yaptırmana hiç gerek yok ama için öyle rahat edecekse yaptırabilirsin dedi. Kararsız kaldım ben de. Boşu boşuna ameliyat olmasam mı diyorum🤷🏻‍♀️

Ay doğru diyorsun aslında pek yemem ben hatta bugün eşim gece çalışıyor o yüzden yemek yapmamıştım kendime de bunu alıyım dedim faydalıdır diye düşğnerekten 🤣🤣 neyse bugün yerim daha da almam 😅
Afiyet bal olsun yarasın bebişine. 🥰 herşeyden tattırmak lazım. Artık yemeklerin tadını alabiliyorlar. Bu saatten sonra ne kadar çeşitli beslenirsek bebekler ilerde o kadar az yemek seçiyormuş 🙃

Umut bebişim canım, karyotipler normal,bişey çıkmadı çok şükür. Kan pıhtılaşmayı da 2 farklı doktora gösterdim. Gebe kalmana engel değil dediler. 2 ve daha fazla heterozigot olduğunda gebelik oluşmasından itibaren karından kan sulandırıcı başlanabilir dediler. Kendi doktorumla tekrar görüştüm, histeroskopi yaptırmana hiç gerek yok ama için öyle rahat edecekse yaptırabilirsin dedi. Kararsız kaldım ben de. Boşu boşuna ameliyat olmasam mı diyorum🤷🏻‍♀️
Ohhh maşallah karyotipler normalmis gözün aydın beybim.tüp bebekte bu doktoradami devam edeceksin

Afiyet bal olsun yarasın bebişine. 🥰 herşeyden tattırmak lazım. Artık yemeklerin tadını alabiliyorlar. Bu saatten sonra ne kadar çeşitli beslenirsek bebekler ilerde o kadar az yemek seçiyormuş 🙃
Ayyy yerim ben onları kıyamam yaa valla öyle çok çeşit en iyisi ama etten hala tiksiniyorum yaa inşallah düzelir 😅 ay bir d eşu yaz meyveleri Bi çıksa nasıl mutlu olcak bol bol yeriz 🤩🤩

Ben geçen gebeliğimde evdeki ton balıklarını kardeşime vermiştim. Kutu paketli yiyecekler tüketmemeliyiz diye. Ne varsa dağıtmıştım😁taze balığı Fazla alıyordum buzluğa atıyordum.
Yaa iyi yapmışsın ben de hiç bilmiyordum evde de tekim diye aldım öyle 😅 valla paketli gıdalar canım çekiyo deli gibi. Balık et tavuk hep tiksindim bunlardan hamur falan yemek istiyo canım 🤣 ama mecburen yemiyorum. Acaba sakatat iyi mi ciğer falan

Herhangi bişey yoksa boşuna ameliyat olma yaa

Masallah canim çok sevindim karyotiplerin normal çıkmasına gözün aydın 😍
Doktor gerek görmediyse histeroskopi olmasan mı kendi tüp bebek doktorun mu olmana gerek yok dedi cnm

Yaa iyi yapmışsın ben de hiç bilmiyordum evde de tekim diye aldım öyle 😅 valla paketli gıdalar canım çekiyo deli gibi. Balık et tavuk hep tiksindim bunlardan hamur falan yemek istiyo canım 🤣 ama mecburen yemiyorum. Acaba sakatat iyi mi ciğer falan
Ay ciğer hiç yememek lazımmış. A vitamini çokmuş onun da fazlalığı bebekte anomalilere sebep olabiliyormuş. Sakatat da pek önermiyorlar temizliğinden olsa gerek. Ama dediğim gibi çok canın çekerse azıcık yesen zararı olmaz, bazen yememek daha kötü. 🤭

Ay ciğer hiç yememek lazımmış. A vitamini çokmuş onun da fazlalığı bebekte anomalilere sebep olabiliyormuş. Sakatat da pek önermiyorlar temizliğinden olsa gerek. Ama dediğim gibi çok canın çekerse azıcık yesen zararı olmaz, bazen yememek daha kötü. 🤭
Yok yaa ben ciğer pek sevmem ama geçen yedim Urfa da yaşıyom burda da meşhur 🤣 ama daha yemem ondan 😅

Bende bilmiyorum canım bir zamanlar iyi değil diye okumuştum. Ama hamileliğin kaçıncı haftalarına kadar yenmez sormak lazım ki soracağım ben🤣 işkembe çorbası candır, gerisi kokoreç 🤣🤣🤣

Gözün aydın canım. Önemli birşey yokmuş . Ameliyatlık durum yokmuş sonuçta. Olsanda olur olmasanda diyor yani Yapma bence de.

Bende bilmiyorum canım bir zamanlar iyi değil diye okumuştum. Ama hamileliğin kaçıncı haftalarına kadar yenmez sormak lazım ki soracağım ben🤣 işkembe çorbası candır, gerisi kokoreç 🤣🤣🤣
Ayy işkembe ve kelle paça ben çok severim eee sivaslıyız 🤣🤣 transfer sürecinde annem çok yaptı şimdi tiksiniyorum yaaa ama kokoreç olsada yesek 🤩

Valla kimse kusura bakmasın ama kaynanasını özleyen var mı 😅 kv biraz surat yapıyo gidip annemde kalınca ama napim sene 2 defa gidiyorum urfada yaşıyorum hakkım değil mi bacım🤩 eşim bizde çok kalmaz zaten 2-3 defa kalır bende onlarda o kadar kalıyorum. Valla bi yandan senin durum şöyle iyi elin olmadan arada git Bi kaç hafta kal rahatça öteki tarafa git gel derdin olmaz. Ben şimdi mecbur arada gidip uğrayacak gündüzleri
Neyse en azından uğrar dönersin kalacak yerin var nede olmasa 😊 valla bizde en fazla iki hafta kalıyoruz fazlasınada eşim izin vermiyor. En güzeli ailenle geçirdiğin vakitlerin tadını çıkarmak bunlarıda hiç kafaya takmamak 😊

Ohhh maşallah karyotipler normalmis gözün aydın beybim.tüp bebekte bu doktoradami devam edeceksin
Masallah canim çok sevindim karyotiplerin normal çıkmasına gözün aydın 😍
Doktor gerek görmediyse histeroskopi olmasan mı kendi tüp bebek doktorun mu olmana gerek yok dedi cnm
Herhangi bişey yoksa boşuna ameliyat olma yaa
Allah razı olsun canlarım, yarın bir doktora daha gidecem, smear falan vermiştim onların sonuçlarını almaya ve muayeneye gidecem, ona da sorarım histeroskopiyi, ama sanırım olmayacağım. Bir sonraki reglimde transfer yolları görünüyor bana😭 haber ederim sizlere de🥰

Back