Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

İyi demek adetdendir. Coook şükür iyi olmaya çalışıyorum.

Bence rüyada gördüğun isimleri düşün
Düşüncem o isimleri haklısın bacım
Yine de adetten iyiyim olmasın sen gerçekten iyi ol napıyosun doktora falan göründüm mü neden öyle bi durum yaşamışsın. Şimdi tekrar düşünğyormusun

Ilk kez duydum kado ya, 10 haftalıkken cinsiyet söyleyen. roselina33 senin kalbinden oğlan geciyorsa, hayırlısıyla oglan olsun inşaallah

Canim valla ben de anlamadim ki, oncekinin kiz oldugunu duyunca gozunuzaydin vs hatta halbuki bizim gonlumzden kiz gecerkene dur foto koyayim da bakin bi

Ilk kez duydum kado ya, 10 haftalıkken cinsiyet söyleyen. roselina33 senin kalbinden oğlan geciyorsa, hayırlısıyla oglan olsun inşaallah
Canim bana da ilk oldu valla, kizimi erken ogrendm diye geziniyordm ki 12.hftadaydi, bu dr 9+6da, ultrasona gore 10+2 de soyledi valla biz hcbisi demeden, resimde de bi cknti var ama hc anladigim seyler degil, gonlumuzden kizima kiz kardes geciyordu ama hep hayirlisi ve saglikli olsn diye dua ettm

Fotolar burda canlar UkaderU kofi ve anlayan diger arkdslarim

Eklentiler

• 1F358BF4-88CD-4B31-995E-FFFB1794C19A.jpeg
    70,6 KB · Görüntüleme: 48
  • DCA5B1FE-5CA4-475D-A8F5-DFEF7C7F816E.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 03B25FA0-8BBF-446B-B5E3-F62FB4E21BEA.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 44
  • B67E4D6F-9363-48FA-8BF3-AD828504FD6F.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 47
Canim valla ben de anlamadim ki, oncekinin kiz oldugunu duyunca gozunuzaydin vs hatta halbuki bizim gonlumzden kiz gecerkene dur foto koyayim da bakin bi
E tabi bir kız bir oğlan herkesin hayalidir ondan sana gözünaydın demiştir genelde istenir ya bir kız bir erkek olsun diye

E tabi bir kız bir oğlan herkesin hayalidir ondan sana gözünaydın demiştir genelde istenir ya bir kız bir erkek olsun diye
Valla kuzum benim de 1 erkek kardesim var ama hep kiz kardes de istedim blki ondan kizima da kiz kardes gecti gonlumden hep lakin hissetigim daima erkek oldu gebelikler arasi belirti farkliliklarina dayanarak

Buraya Nosking de baksın o nubdan daha iyi anlıyo. Çıkıntı 10 haftalıkken bu kadar net olur mu acaba arkasından sanki kordonu da mı var hafif açılı gibi geldi yukarı doğru sen ne diyosun nosking
ben hc anlamiyorum canim valla, ultrasonda gosterirken de anlamadim, goremedim yani o kdr berbatim bu konuda z

Valla kuzum benim de 1 erkek kardesim var ama hep kiz kardes de istedim blki ondan kizima da kiz kardes gecti gonlumden hep lakin hissetigim daima erkek oldu gebelikler arasi belirti farkliliklarina dayanarak
Ya evet senin gönlündekini biliyorum yine de gönlündeki olur inşallah ama çok erken daha cinsiyet için bende hep erkek hissediyordum ilk doktor erkeğe benzettim diyince hiç şaşırmamıştım ama ikinci doktorum emin konuşunca süpriz oldu Du bakalım bi süpriDe sana gelir belki hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun inşallah

ben hc anlamiyorum canim valla, ultrasonda gosterirken de anlamadim, goremedim yani o kdr berbatim bu konuda z
Ben de çok fazla anlamıyorum ama bazı usgler çok net oluyor kofi nin usg çok netti onda ben çok net gördüm mesela seninki fazla net değil daha küçük çünkü miniğimiz

Amin canim, bnm burada cok sansim yok bi devlet hastanesi var ki orada cihaz cok kotu bir de burasi, 2 hfta snra ikili test icin cagirdi belki o zmn daha net olur

Amin canim, bnm burada cok sansim yok bi devlet hastanesi var ki orada cihaz cok kotu bir de burasi, 2 hfta snra ikili test icin cagirdi belki o zmn daha net olur
Aynen 2 li testte zaten daha net belli olur. Her yerin net olmuyor zaten. Ben urfada yaşıyorum hayret ettim buradaki doktorun cihazına çok net. Diyordum burada güzel yoktur diye

Orda Bi çıkıntı var hatta artı işareti mi konmuş ne eğer oysa erkek gibi biraz açılı gibi ama nub 11. Haftadan sonra çıkıyor genelde valla seni merak ediyom
Canim aynen fotosunu cekiyorum bak dedi ama ben hala goremiyorum ya da gormek istemiyorum nyse kuzum cok vaktinizi aldm hakkinizi helal edin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…