Sağolasın canım benim valla gönlüme göre olduGözün aydın canım, valla gönlüne göre oldu. Sağlıkla da kucağına aldığın günleri görelim inşallahbakalım benimkiler ne çıkacak
He kız valla bu beta kıza işaretmiş demekki doğru çıktı ramzi de tuttuDemek beta yüksek olursa gerçekten kız oluyormus
Çok şükür ultrason ölçümlerin de gayet iyi risk yüksek çıkmaz muhtemelen. Yaş riski yüksek çıkabilir ona hiç takılma 20 yaşındakilerin de 1:1000 falan çıkıyor.
Sonuç çıksın da betana tekrar bakalım ordan da cinsiyet tahmin ediyorlar
Sen İstanbul’a Avrupa yakasına mı geçiyorsun anacığına sanki öyle hatırlıyorum.Seninki neyse benimkide oydu dimiyüzdesi bile aynı çıktı 90 olarakdan dedim hocam bir iki bişey alcam alıyım mı al dedi sonra haftaya gel istiyosan yola çıkmadan yüzde 100 al dedi
Hakkat birebir aynı olduSeninki neyse benimkide oydu dimiyüzdesi bile aynı çıktı 90 olarakdan dedim hocam bir iki bişey alcam alıyım mı al dedi sonra haftaya gel istiyosan yola çıkmadan yüzde 100 al dedi
Risk belli durumlarda yüksek çıkıyor usg ölçümlerinde ense kalınlığı 2den fazla çıktıysa, yaş ileriyse, sigara kullanıyorsan, önceden trizomi sebebiyle sonlanan bi gebelik varsa falan. Bence seninki 1:10000 çıkacakHe kız valla bu beta kıza işaretmiş demekki doğru çıktı ramzi de tuttuikra da bildi aynen kan da çıksın oradaki beta da aklımda inşallah risk çok çıkmaz
Kime ikiz desem inşallah biri kız biri erkek olur diyorSağolasın canım benim valla gönlüme göre olduartık sizin heyecanları yumurtaları bekliyoruz bakalım ne çıkacak sizinkiler senin ikizdi inşallah başta sağlıklı sonrada bir kız bir erkek olur ikisini de tadarsın
Aynen hemşom Avrupa yakasına geçicem annemeSen İstanbul’a Avrupa yakasına mı geçiyorsun anacığına sanki öyle hatırlıyorum.
alla kız aynı oldu foto burda ama birinde bize sırtını dönmüş rwnklide görünüyo mu bilmiyorumHakkat birebir aynı oldufoto cekti mi cinsiyetin?
Ay sen bu işleri biliyosun valla bacım inşallah öyle çıkar bakalım sonuçlar gelsin şu betayı da merak ediyom senle incelemediğimiz dal kalmayacak vallaRisk belli durumlarda yüksek çıkıyor usg ölçümlerinde ense kalınlığı 2den fazla çıktıysa, yaş ileriyse, sigara kullanıyorsan, önceden trizomi sebebiyle sonlanan bi gebelik varsa falan. Bence seninki 1:10000 çıkacak
Az önce içimden geçti sana yazarken ikiside kız gibi doğdu içime ama demedimKime ikiz desem inşallah biri kız biri erkek olur diyorbana da ikisi de kız gibi geliyor ama bakalım ne zaman gösterecekler
Kız ben doktora gidince 40 dakika içerde kalıyorum 10 dakika bebekleri görüyorsam 30 dakika soru soruyorumAy sen bu işleri biliyosun valla bacım inşallah öyle çıkar bakalım sonuçlar gelsin şu betayı da merak ediyom senle incelemediğimiz dal kalmayacak valla
Ay hadi bakalım, bunu da tutturabilecek misinA
Az önce içimden geçti sana yazarken ikiside kız gibi doğdu içime ama demedim
Kızlarrr ben geldim doktordan tarama iyiydi burun kemiği var ense 1.3 mm çıktı güzel dediveeeee daha ben sormadan cinsiyeti yüzde 90 kız dediiiii kofi Nosking ayguldiyebiri @roselina33 @Mariposa7
Ayaklara bak yaa çok tatlıV
alla kız aynı oldu foto burda ama birinde bize sırtını dönmüş rwnklide görünüyo mu bilmiyorumcinsiyetin fotosu yok ya usg ile oynatırken görüp söyledi
Sen bi bana erkek dedin galibaA
Az önce içimden geçti sana yazarken ikiside kız gibi doğdu içime ama demedim
Hahah boşa bu kıvama gelmemişsin bacım belli tecrübe konuşuyo gibi olmuşsun maşallahKız ben doktora gidince 40 dakika içerde kalıyorum 10 dakika bebekleri görüyorsam 30 dakika soru soruyorum
İnşAllah seninki tutar ama ben tutturamıyorum yaAy hadi bakalım, bunu da tutturabilecek misin
Sağol bacım Allah razı olsun inşallah herkesin gönlüne göre olsunay çok sevindim canım hadi hayırlı olsun kız istiyordun gönlüne görede oldu maşallah
Minikler kız daha bunlar çok da tatlı duruyorlar ya aslında ben tek boyutlu daha çok seviyorum daha belirgin oluyorlar ama 2 defadır her gittiğimde poposunu bize dönmüş o yüzden sendeki nubu bende göremiyom düz yatması lazımAyaklara bak yaa çok tatlıbenim renkli de böyleydi ayaklarını çengel diye seviyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?