• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

UkaderU UkaderU Uykumda aklima senin ilk betalarinin yuksek olusu dustu ve dedim kiz 🥰 hc dusunmemstm bunu daha once, kizlar dhaa fazla beta salgiliyorlarmis, ay hadi canim gereckten cok mutlu oldm senin adina, saglikla gelsin 💜

Maşallah tatlım ne güzel haberlerle geldin 👌🥰🥰🥰 Allah gönlüne göre verdi 🧿🧿🧿 kızlar çoğalıyor 🤣 sırayı bozmayalım cinsiyet bakacaklara duyurulur
Sağolasın Aygülüm valla ne yalan diyim önce sağlıklı diyince mutlu oldum sonrada gönlüme göre oldu diye sırayı bozmayın memeli bu grup 🤩🤩

Kızlar merhaba benim bugün transferin 2 günü hem Progestan iğne vuruluyorum hemde progestan vajinal fitil alıyorum günde 3 defa 2 ser kere ama bu fitil iğrenç bisey yaa

Hepsi cok ayri guzel, evde kedim var disarda kopuslerim, hayvam sevgisi ile dolup tasan biriyim, kizima asiladim benden dhaa oteye gider bnm yasimda eminim 🥰 sira karnimdakinde 😍
Ne güzel hayvan sevgisini aşılayacağız ki merhametli bireyler olsunlar 👍

En basından beri kız hissediyorum biliyorsun hatta tahminim doğru çıksın diye de uğraşıyorum 😍😍 yüzde 90 dediyse değişmez kolay kolay canım gözün aydın 😍
Bildin bacım bildin uğraşların dolu çıktı valla doktorda çok sevinmişiz doktor diyo ailede hiç kız yok mu 😁😁 ama en önemlisi ölçüler güzel çıktı şükürler olsun 🙏🏻

Bildin bacım bildin uğraşların dolu çıktı valla doktorda çok sevinmişiz doktor diyo ailede hiç kız yok mu 😁😁 ama en önemlisi ölçüler güzel çıktı şükürler olsun 🙏🏻
Demek beta yüksek olursa gerçekten kız oluyormus 🤣🤣
Çok şükür ultrason ölçümlerin de gayet iyi risk yüksek çıkmaz muhtemelen. Yaş riski yüksek çıkabilir ona hiç takılma 20 yaşındakilerin de 1:1000 falan çıkıyor.
Sonuç çıksın da betana tekrar bakalım ordan da cinsiyet tahmin ediyorlar 😍

Yüzde 90 kızlar kervanına hoşgeldin çiçeğim 🤩 çark dün itibariyle tersine dönmeye başladı 😎
Seninki neyse benimkide oydu dimi 🤩🤩 yüzdesi bile aynı çıktı 90 olarakdan 🤩 dedim hocam bir iki bişey alcam alıyım mı al dedi sonra haftaya gel istiyosan yola çıkmadan yüzde 100 al dedi 😁

Back