- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Maşallah tatlım ne güzel haberlerle geldinKızlarrr ben geldim doktordan tarama iyiydi burun kemiği var ense 1.3 mm çıktı güzel dediveeeee daha ben sormadan cinsiyeti yüzde 90 kız dediiiii kofi Nosking ayguldiyebiri roselina33 @Mariposa7
Sağolasın canım Allah razı olsun heyecanla seni de bekliyorum şimdiCanimmmm gozun aydin, cok cok sevindim senin adina, bak gonlune gore oldu, Allahim saglikla kucagina da almayi nasip etsin insallah
Sağolasın Aygülüm valla ne yalan diyim önce sağlıklı diyince mutlu oldum sonrada gönlüme göre oldu diye sırayı bozmayın memeli bu grupMaşallah tatlım ne güzel haberlerle geldinAllah gönlüne göre verdi kızlar çoğalıyor sırayı bozmayalım cinsiyet bakacaklara duyurulur
Gözün Aydın çok güzel haberlerSağolasın Aygülüm valla ne yalan diyim önce sağlıklı diyince mutlu oldum sonrada gönlüme göre oldu diye sırayı bozmayın memeli bu grup
Sağolasın canım Allah razı olsun Allah herkesin kucağını doldursun inşallahGözün Aydın çok güzel haberlergüzel haber alan herkesin gözü aydın hayırlı olsun, sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin Allah.
En basından beri kız hissediyorum biliyorsun hatta tahminim doğru çıksın diye de uğraşıyorumKızlarrr ben geldim doktordan tarama iyiydi burun kemiği var ense 1.3 mm çıktı güzel dediveeeee daha ben sormadan cinsiyeti yüzde 90 kız dediiiii kofi Nosking ayguldiyebiri roselina33 @Mariposa7
Dedim Ama ben sana bu bebiş çok narin kesin kız dedimKızlarrr ben geldim doktordan tarama iyiydi burun kemiği var ense 1.3 mm çıktı güzel dediveeeee daha ben sormadan cinsiyeti yüzde 90 kız dediiiii kofi Nosking ayguldiyebiri roselina33 @Mariposa7
Benim hislerimi onayladı diyelimYa evet öyle demiştin ama doktorun ağzından ne çıkarsa oymuş zannediyor işte insan
Yüzde 90 kızlar kervanına hoşgeldin çiçeğimKızlarrr ben geldim doktordan tarama iyiydi burun kemiği var ense 1.3 mm çıktı güzel dediveeeee daha ben sormadan cinsiyeti yüzde 90 kız dediiiii kofi Nosking ayguldiyebiri roselina33 @Mariposa7
Ne güzel hayvan sevgisini aşılayacağız ki merhametli bireyler olsunlarHepsi cok ayri guzel, evde kedim var disarda kopuslerim, hayvam sevgisi ile dolup tasan biriyim, kizima asiladim benden dhaa oteye gider bnm yasimda eminimsira karnimdakinde
Oyy maşallah Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin cnm grupta maşallah kızçeler çoğalıyorKızlarrr ben geldim doktordan tarama iyiydi burun kemiği var ense 1.3 mm çıktı güzel dediveeeee daha ben sormadan cinsiyeti yüzde 90 kız dediiiii kofi Nosking ayguldiyebiri roselina33 @Mariposa7
Bildin bacım bildin uğraşların dolu çıktı valla doktorda çok sevinmişiz doktor diyo ailede hiç kız yok muEn basından beri kız hissediyorum biliyorsun hatta tahminim doğru çıksın diye de uğraşıyorumyüzde 90 dediyse değişmez kolay kolay canım gözün aydın
Ay eveeet sen öyle demiştin doğru bildin vallaDedim Ama ben sana bu bebiş çok narin kesin kız dedimHayırlı olsun canim kucağına almak nasip olsun premsesi
Gözün aydın canım, valla gönlüne göre oldu. Sağlıkla da kucağına aldığın günleri görelim inşallahKızlarrr ben geldim doktordan tarama iyiydi burun kemiği var ense 1.3 mm çıktı güzel dediveeeee daha ben sormadan cinsiyeti yüzde 90 kız dediiiii kofi Nosking ayguldiyebiri roselina33 @Mariposa7
Aynen vallaBenim hislerimi onayladı diyelim
Demek beta yüksek olursa gerçekten kız oluyormusBildin bacım bildin uğraşların dolu çıktı valla doktorda çok sevinmişiz doktor diyo ailede hiç kız yok muama en önemlisi ölçüler güzel çıktı şükürler olsun
Seninki neyse benimkide oydu dimiYüzde 90 kızlar kervanına hoşgeldin çiçeğimçark dün itibariyle tersine dönmeye başladı
Amin canım benim inşallahOyy maşallah Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin cnm grupta maşallah kızçeler çoğalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?