Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bendede hiç yok. Kardeşlerimde. Biri iki diğeri bir hamilelik geçirmis onlardada hiç bulanti ve s olmamiş. Aslinda olmaması iyi amainsan bi sıkıntı olduğunun düşünüyor

Bendede hiç yok. Kardeşlerimde. Biri iki diğeri bir hamilelik geçirmis onlardada hiç bulanti ve s olmamiş. Aslinda olmaması iyi amainsan bi sıkıntı olduğunun düşünüyor
He kız sorma acaba dedim bş sıkıntı mı var. Valla gebelerin sadece yüzde 30 u şanslı kesim iş bulantısı olmayan sanırım bizde o kısımdanız ama ben akşamları biraz tuhaf oluyom mide olarak ama bulantı da denmez midem mi yanıyor tiksinme mi anlam veremiyom

Bende tek yumurta ikizi . Onu. İçin aynı gitmeli düşünüyordum. O yüzden endişeliyim. Sende sağlıcakla kucağina alırsın.
Yok canım onla alakası yok diye biliyorum. Tamamen gelişimle alakalı. Ama sıkma canını zamanla kapanacak araları. Amin canım hepimiz sağ salim alalım inşallah.

Valla çok şanslısınız yatın kalkın dua edin bulanmasın. Ben o kadar kötüyüm ki hayat kalitem düştü resmen.

Benimde midemde garip ağrı oluyo. Baskı oluyo sanki. Kusma ve s oluyor. Amma her gün diyil

Valla çok şanslısınız yatın kalkın dua edin bulanmasın. Ben o kadar kötüyüm ki hayat kalitem düştü resmen.
Bencede . bendede herzaman geçmeyen bi ağız acılığı var ne yapsam ne yesem biraz geçip tekrar başlıyor böyle olan var mı acaba ? diyorum ilaçlardanda olabilir mi . Midemde tam bulantı diyemem ama kabarma halinde sürekli

Ya evet sevinmiyor değilim çünkü azıcık tiksinti gelince bile kötü oluyorum sizin Allah yardımcınız olsun inşallah hemen geçer bulantıların bulantı olmaması anormal midir diye endişe ettim aslında şükür diyorum

aynen bu rahim ameliyatinida oldum mu valla bilenen baskada bisi kalmiyo allahin izniylen ya insallah yine kalirimda ya biai diycem sende benim gibi dusuk yaptin ama hep hamile kaldin dimi bu arada

Ayyy cook sevindim ya allahimmm ne guzell bir duygu dimi maslalah rabbim utandirmasin bu arada senin lekelenmen falanda bitti dimi nasil durum

Çarçabuk geçer ameliyatında hayırlısıyla sus gibi akıp geçer zaman hala burada yazışıyor olucaz o heyecanını paylaşıcaz ya benimki düşük bile sayılmaz çünkü sizin gibi Bi kese falan oluşmadı benimki kimyasaldı betam en fazla 120ye çıkabilmişti. İlk transferim oydu işte. Yani Bi şekilde gene hamile kalmış oldum. İlaçları bırakınca kanamaya rahim temizlendi ondan sonraki adetle de hemen bu transferi istemiştim. O zaman olan gebelik yine olacaktır aslında sormak istediğin şeyi anladım ama tam anlatabildim mi bilmiyorum. Embriyon da sıkıntı olmadığı sürece bence rahat kalırsın hamile diye düşünüyorum
Bu arada sağolasın hep birlikte yavrularımıza kavuşalım inşallh lekelenme yok gibi bişey fitilin artığı böyle sarımsı renkte kahveye dönük renkte geliyor. O kahve lekelenme neden oluyor hiç anlamış değilim doktor normal diyor

Amann normal diyosa bosver ya iiz yeterki ona bisi olmasinda ben hep diyorum valla ben yatarim kiz amuda bile kalkarimm

Aynen yani sorum aslinda oydu kiz korkuyorum ya ilki benim negatifti bu sefer 2 tane koyduklari ici teki tutmus simdide 2 tane koydurucamda ya insallah teki tutarda hayirlisiylann

Ay yaa evet bende katilmak istiyorum boyle heycanlarimizi paylasalimm bu arada mide bulantin nblm herhangi bisi var mi halen aynimiain yoksa :))

Niye kız ikiz çok tatlı olur ama Bi yandan da zor tabi. Sen yine 2 koydu sağlama al ya bulantı kusma hiç yaşamadım sadece tiksinme var Bi de akşam saatlerinde midem rahatsız oluyor tam olarak bulantı diyemem yani normal halime daha yakınım

Yok kiz bana kalsa ohoo bursuru olsun ben cocuk cok seviyorum hani ama 2 tane tutarmi bilmiyomki o anlamda dedim yeterki olsunda sayi onemli degil

Ayy ne guzell heee masalhh insallahh boyle devam etsinn hamileligin yaaa son aya kadar ama bazen sey oluyomus mesela bi hamilelik biyle digeri daha baska falan amann yeterki o minnaklar iyi olsunn geriis bos

İnşallah bu yaşam savaşını kazanırsınız canım Allah ol dediyse olacak mucize gibi maşallah çok sevindim

Ayy canin benim ya hadi inslaalh savasi kazanirsiniz kanaman neden olmus peki bis dedimi doktor

Arkadaşım önermişti onu denicem
Herhangi bir tedavi değil canım
Kendiliğinden olsun diye mi klomen nedir doktor kontrolünde mi oluyor bu düşük oldu da bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum o süre zarfında kendiliğinden olma ihtimalini yükseltmek iyi olur aslında

Kendiliğinden olsun diye mi klomen nedir doktor kontrolünde mi oluyor bu düşük oldu da bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum o süre zarfında kendiliğinden olma ihtimalini yükseltmek iyi olur aslında
Yumurta geliştirici bir ilaç
Siz tüp bebekte kullanmadınız mı klomeni

Ayrıca doktor kontrollü kullanılıyor ama arkadaşım doktora gitmeden kendisi kullanıyor ne kadar doğru bilmiyorum tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…