ikiside gününden ileri gidiyor benim 3-5 gün öndeler ama biri ile diğerinin arasında hep 1-2 günlük farklar oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiside gününden ileri gidiyor benim 3-5 gün öndeler ama biri ile diğerinin arasında hep 1-2 günlük farklar oluyor
artik site yogunlukla bas edemeyip son careyi kapatmakta buldu galiba ellerine saglik iyi yapmissinKızlar aklınıza geleni etiketleyin. Topik kapanmış yenisini açmaya çalıştım.
@Nosking @kofi @Arzurum @Karasbaby Potisim Umut_bebek mlshope @Mariposa7 @Beklenenmucizemgeldi @lavinya8 @nicecream
aynen yaa bende seviyordum muhabbetini umarim iyidir@Yagmur456
Halley bacı kurucusuydu istifa etmiş sanırsamya ben şimdi onuda merak ederim kendim kadar onunda hamileliğini çok istemiştim
Salı randevum var. Bakalım nasil olucakikiside gününden ileri gidiyor benim 3-5 gün öndeler ama biri ile diğerinin arasında hep 1-2 günlük farklar oluyor
Sağolasın bacım inşallah.Yok kiz bana kalsa ohoo bursuru olsun ben cocuk cok seviyorum hani ama 2 tane tutarmi bilmiyomki o anlamda dedim yeterki olsunda sayi onemli degil
Ayy ne guzell heee masalhh insallahh boyle devam etsinn hamileligin yaaa son aya kadar ama bazen sey oluyomus mesela bi hamilelik biyle digeri daha baska falan amann yeterki o minnaklar iyi olsunn geriis bos
Sorma valla ne demek herkes burda yine ne güzelartik site yogunlukla bas edemeyip son careyi kapatmakta buldu galiba ellerine saglik iyi yapmissin
Ya insan cidden destek ariyor bu donemlerde bence burasi super mesela biri basarili oldumu nblm insana inanc umut geliyor ben okudukca hosuma gidiyo kiyaslama yapiyorum falan iyi oldu yani :))Sağolasın bacım inşallah.
Aynen kız birinde bulantısı olan diğerinde olmayabilşyormuş falan dediğin gibi yeterki olsunlar bulantı falan herşeye razıyız zaten
Sorma valla ne demek herkes burda yine ne güzel
Ay tabiki bende en çok desteği buradan alıyorum doğrusu aileler çok darlandıroyo her kafadan bi ses bıktım yeminle biri battaniye peşine düşmüş biri başka şey Bi müsaade zamanı gelince ben gönlümce alıcam zaten ya offfYa insan cidden destek ariyor bu donemlerde bence burasi super mesela biri basarili oldumu nblm insana inanc umut geliyor ben okudukca hosuma gidiyo kiyaslama yapiyorum falan iyi oldu yani :))
Ya sorma tahminde edebiliyorum ama sunu anlamiyolar bi sakin kalmalati lazim vede biraksinlarda kendi anasi dusunsun bebeginin herseyini ya izin vermiyolarkiAy tabiki bende en çok desteği buradan alıyorum doğrusu aileler çok darlandıroyo her kafadan bi ses bıktım yeminle biri battaniye peşine düşmüş biri başka şey Bi müsaade zamanı gelince ben gönlümce alıcam zaten ya offf
Vallahi söyleme kız dopurunca söyle bende o kadar sinirleniyorum ki konuştuklarına napıyo benim miniğim nerden sizin ya pardonda benim o benimmm fortbebe ördürmüş. Kaç tane battaniye kıyafetler daha bilmem neler pardonda ben taşıyıcı mıyım. vermicem kimselere demeler doldum artık. Kimin çocuğunu kime vermiyor. Sevincin de Bi adabı olur ne demek karnını gere gere hava atılacakmış. İşte çok kızıyorum çokkk. Konuşup konuşup nazar ediyolar hep ben bu kadar erken söylediğime pişmanımYa sorma tahminde edebiliyorum ama sunu anlamiyolar bi sakin kalmalati lazim vede biraksinlarda kendi anasi dusunsun bebeginin herseyini ya izin vermiyolarki
Simdi ama ben eger hamile kalirsam inslalah 5. Aylij olana dek soylemiycem kesin kararliyim cinsiyeti falan belirsin hatta ve korktular bizinkiler iste cok aziktik nazara geldi falan diye bend iyicene ustlerine gittiim ya nazar oluyot iste dememek lazim bisi yapmamk lazim zaten hersey aliniri falan diye kizdim bana diyoduki kaynanam haziranda dugun varmis karnimi gere gere hava atacakmisim oyle sinirlndimki ulan millet hamile kalamiyo kalmak isteyen var insan uzulur bide bu neyin havasi ya laf soylemistim bende sevmem oyle seyleri diye ama simdi bsii diyemiyo tabi
Bence boyle durumlarda bilmiyoruz cunki bak kendimiz hamile kalmak icin nelerle ugrasiyoruz biton uzuluyoruz empati yapmak lazim bak yine aklima gelibce sinirlendim kaynaanama
Bana kalsa ben asla soylemiycektim 3 ayliga kadar esim dayanamadi soyledi herkese ama onada ders oldu ya kesinlikle nazara geldik ben buna inaniyorum cunki kimin ne dusundugunu bilmiyoruzVallahi söyleme kız dopurunca söyle bende o kadar sinirleniyorum ki konuştuklarına napıyo benim miniğim nerden sizin ya pardonda benim o benimmm fortbebe ördürmüş. Kaç tane battaniye kıyafetler daha bilmem neler pardonda ben taşıyıcı mıyım. vermicem kimselere demeler doldum artık. Kimin çocuğunu kime vermiyor. Sevincin de Bi adabı olur ne demek karnını gere gere hava atılacakmış. İşte çok kızıyorum çokkk. Konuşup konuşup nazar ediyolar hep ben bu kadar erken söylediğime pişmanım
Aynen kofi ile Halley çok matrakti seviyordum inşallah güzel haberler ile geri doneraynen yaa bende seviyordum muhabbetini umarim iyidir
Tamam beybim teşekkürler pazartesi bekliyorum sonucunuEvet hissediyorum kaşık ağrısı oluyor
Dikkat etmediğin için fark etmiyor olabilirsin
Her zaman aynı zaman da yımırtlamayabilirsin geç ya da erken de olabilir
Evet hep beraber kullanmak istemiyorum bende
Bak istersen canım inş faydası olur
Aynen canım herkesle tutmak daha güzel oluyor hakkında hayırlısı olsunSu içmem gerek ilaç içmem gerek rahat rahat orucumu tutayım dedim benim ilk tedavide transfer gebelik düşük ramazan geçti tek başıma da zor oldu sonra tutması aynı şeyi tekrarlamak istemedim hayırlısı artık tatlım Rabbim neylerse güzel eyler
Rica ederim canım benim ya tanısmasakta herkes birbirine duacı burada tüm ictenligiyle ne güzel insanlar var elhamdülillahcok tesekkur ederim canim, aynen transferin ertesi gunu dusen ben, cok pozitif bi aorasi var bu grubun, ve hepiniz dualarimdasiniz iyi ki varsiniz bir de
Düşükten sonra gecikme ne kadar oluyorAynen su içmem lazım ilaç içmem lazım ben sıkıntı yapıcam bı sefer bayramdan sonra daha rahat olur havalar da ısınır biraz ayın 1 kadar bekliyim madem 10 gün geçmiş oluyor ilaç kullanırım olmadı söktürmek için
Doktor ne derse kullandık ama ne nedir pek araştırma huyum yoktur onun için bilmiyorum anladım teşekkür ederim bende boş geçirmeyim diyorum ama ne yapsam onuda bilmiyorum hayırlısıYumurta geliştirici bir ilaç
Siz tüp bebekte kullanmadınız mı klomeni
Ayrıca doktor kontrollü kullanılıyor ama arkadaşım doktora gitmeden kendisi kullanıyor ne kadar doğru bilmiyorum tabi ki
Ayın 21 de bekliyordum işte 27 si oldu henüz gelen yok normal mi onuda bilmiyorum diğer düşükte nasıl oldu hatırlamıyorum uzun süre geçti biraz bekleyim bakim ilaç kullanırım olmadıDüşükten sonra gecikme ne kadar oluyor
Dedim zaten dayanamadım. Ben alacağımı alıyım siz eksikleri alırsınız heves ediyorum benim hakkım dedim açıkca ne yapayım bu halimle strese giriyorum. Ben çocuğumu kimseye vermem de dedim neden bu yarış bilmem çok uyuz oluyorum. O kadar haklısınız ki nazar taşı çatlatır demişler. İnsanlar çok kötü niyetli çünküBana kalsa ben asla soylemiycektim 3 ayliga kadar esim dayanamadi soyledi herkese ama onada ders oldu ya kesinlikle nazara geldik ben buna inaniyorum cunki kimin ne dusundugunu bilmiyoruz
Yok kiz ben kararlitim 5 aya kadar annemlere ve iste esimin ailesine okadr dogurnaya yakin derim belki ona hatta demiycem yeminlen geriliyorum boyle seylere
Ya cok haklisin yemin ederim seni oyle iyu anliyorumki hele kimselere vermem diyolarya donup yuzlere kufur edesim geliyodu sen bak yavstan yavastan herkese soyle istemdigin seyleri dolayli yodan orneklerle falan ya bi biraksinlarda hamileligini yasa ya sen karar ver cocugunun kendi battaniyeyi sececegine yada nblm hangi kiyafeti sececegineee
Seni bırak ben bile sinirlendim o neymiş öyle ya karnını gere gere falan bebeği olmayan bı arkadaşım vardı surecimize az tanık olmuştu mesaj attı sonucun ne oldu diye ayıp olmasa cevap bile vermeyecektim üzülsün istemedim ne yazacağımı bilemedim aynen empati şart ne derler annesi olmayanın yanında anne babası olmayanın yanında baba çocuğu olmayanın yanında çocuk sevme konusma herkesin açısına saygı duysak dünya dahada güzelleşir sanki.yok bacım ya dusecekse düşer mesela ben ilk gittigimde ultrasyon cihazını kadın resmen içimde çevire çevire bir hoş etti resmen acı çektim ama ondan düşmedi ilacı kesince düştü hepsi bahane olacağı varsa olurYa sorma tahminde edebiliyorum ama sunu anlamiyolar bi sakin kalmalati lazim vede biraksinlarda kendi anasi dusunsun bebeginin herseyini ya izin vermiyolarki
Simdi ama ben eger hamile kalirsam inslalah 5. Aylij olana dek soylemiycem kesin kararliyim cinsiyeti falan belirsin hatta ve korktular bizinkiler iste cok aziktik nazara geldi falan diye bend iyicene ustlerine gittiim ya nazar oluyot iste dememek lazim bisi yapmamk lazim zaten hersey aliniri falan diye kizdim bana diyoduki kaynanam haziranda dugun varmis karnimi gere gere hava atacakmisim oyle sinirlndimki ulan millet hamile kalamiyo kalmak isteyen var insan uzulur bide bu neyin havasi ya laf soylemistim bende sevmem oyle seyleri diye ama simdi bsii diyemiyo tabi
Bence boyle durumlarda bilmiyoruz cunki bak kendimiz hamile kalmak icin nelerle ugrasiyoruz biton uzuluyoruz empati yapmak lazim bak yine aklima gelibce sinirlendim kaynaanama
Ohhh cok iyi demissin valla hakediyolar bi musade ya kendileride bu zamanlari yasadi saygisizliktan baska birsey degil buDedim zaten dayanamadım. Ben alacağımı alıyım siz eksikleri alırsınız heves ediyorum benim hakkım dedim açıkca ne yapayım bu halimle strese giriyorum. Ben çocuğumu kimseye vermem de dedim neden bu yarış bilmem çok uyuz oluyorum. O kadar haklısınız ki nazar taşı çatlatır demişler. İnsanlar çok