Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Beta takibi yaptırmadım ilaçla düşürdüğüm için kontrole gittim ve parça kalmamıştı doktor gitmiş herhangi bişeye gerek yok demişti
Tamam canım ne yaptın geldi mi kocisinin yanına ne karara vardınız ?

adetin 3. günü başlicam 5 gün boyunca sabah akşam sonra hap bitince 5 gün ara verip 5. günün akşamı değerlendirmelere başlicam gün aşırı yaklaşık 10 gün boyunca

yanına hayıt suyu ( bal çörek otu tarçın da yapabilirim emin değilim ) içicem .
ve söylediğim vitamini
Anlattığınız ne tedavisi acaba

Tamam canım ne yaptın geldi mi kocisinin yanına ne karara vardınız ?
Geldim de ilkten yapalım dedik beklemeyelim diye hesapladım ayın 26 sı oldu kanama yok hala şimdide eşimle ailemin yanına geldik iş dolayısı ile sanırım benim bayramdan sonraya kalacak ramazanı da oruçlu geçirmek istiyorum transfer yaptırıp oruç tutsam da olmaz sanırım

Geldim de ilkten yapalım dedik beklemeyelim diye hesapladım ayın 26 sı oldu kanama yok hala şimdide eşimle ailemin yanına geldik iş dolayısı ile sanırım benim bayramdan sonraya kalacak ramazanı da oruçlu geçirmek istiyorum transfer yaptırıp oruç tutsam da olmaz sanırım
Aslında hiç bı zararı yokmuş ama sürekli su içmek gerektiği için ben önceki tedavimde tutmamistim test gününe kadar nasıl rahat edeceksen öyle yap canım benim

Sabah öğlen akşam ilaçlarımız var tutamazsın zaten. Biraz gecikebilir adetin canım.

Aslında hiç bı zararı yokmuş ama sürekli su içmek gerektiği için ben önceki tedavimde tutmamistim test gününe kadar nasıl rahat edeceksen öyle yap canım benim
Su içmem gerek ilaç içmem gerek rahat rahat orucumu tutayım dedim benim ilk tedavide transfer gebelik düşük ramazan geçti tek başıma da zor oldu sonra tutması aynı şeyi tekrarlamak istemedim hayırlısı artık tatlım Rabbim neylerse güzel eyler

Sabah öğlen akşam ilaçlarımız var tutamazsın zaten. Biraz gecikebilir adetin canım.
Aynen su içmem lazım ilaç içmem lazım ben sıkıntı yapıcam bı sefer bayramdan sonra daha rahat olur havalar da ısınır biraz ayın 1 kadar bekliyim madem 10 gün geçmiş oluyor ilaç kullanırım olmadı söktürmek için

Yumurtladigini hissedebiliyormusun benimki 28yirmidokuz gunde 14.gun olur yumurtlama diyolar ama ben hiç jasik ağrısı falan hissetmiyorum sanırım güzel büyümüyor yada catlamiyor
Evet hissediyorum kaşık ağrısı oluyor
Dikkat etmediğin için fark etmiyor olabilirsin
Her zaman aynı zaman da yımırtlamayabilirsin geç ya da erken de olabilir
Evet hep beraber kullanmak istemiyorum bende
Bak istersen canım inş faydası olur

Kanama anca geçer canım düşük yaptın sonuçta endişe etme sabret herşey o kadsr güzel olacakki göreceksin hep ama hep duamdasın 🥰Ayy güzel güzel hazırlan transferine ortalama hangi ay gibi olur transferin belli mi 🙏🏻🤗 amin inşallah hepimiz alalım kucağımıza inşallah. 8+5 im bugün bakalım birazdan muayeneye gidicem inşallah herşey yolundadır
Canim nasil gecyi muaynen :)) onun artik elleri kollari cikmistirr ayy allahim hayirlisulylan kucagina almayi nasip etsin rabbim 🙏🙏 valla bilmiyorumki 2 ay dinlen dedi yani nisan mayis gibi tranfer olurum bi aksilik olmazsa insallah ayy gelsin o gunlerdee ya inslalh tutar ama vok endiseleniyorum :KK43:

Adetinle ayni günmü gidiyor? Ben en son gidib diğer bebişin kalp atisi varmi yokmu deye baktigimda. Buyuk adetimden 4gun ondeydi. 7+6di. Digeri 6+6 di.. Z zelvan sendede bebislerde gün farkı varmı?
Ben sata göre 9+1 im bugün ama biri 9+4 diğeri 8+5 çıktı. Doktor normal dedi. Zaten ikizlerde çok sık oluyor. 1 hafta fark zaten normal kabul ediliyor. Bazen biz de yanlış ölçebiliyoruz dedi doktorum. Zaten mühim olan sağlıklı gelişip büyümeleri 1hafta 10 gün çok önemli değil.

Adetinle ayni günmü gidiyor? Ben en son gidib diğer bebişin kalp atisi varmi yokmu deye baktigimda. Buyuk adetimden 4gun ondeydi. 7+6di. Digeri 6+6 di.. Z zelvan sendede bebislerde gün farkı varmı?
Adetle aynı gidiyo bacım 🤗 senşn diğer minikte yakalar kapatır arayı zaten gayet normal ikizlerde hep biri önden biri onun gerisinde olur

Canim nasil gecyi muaynen :)) onun artik elleri kollari cikmistirr ayy allahim hayirlisulylan kucagina almayi nasip etsin rabbim 🙏🙏 valla bilmiyorumki 2 ay dinlen dedi yani nisan mayis gibi tranfer olurum bi aksilik olmazsa insallah ayy gelsin o gunlerdee ya inslalh tutar ama vok endiseleniyorum :KK43:
Şükür iyiydi bacım hatta renkli usg ile baktı ama fasulye gibi Bi görüntü el ayak yok valla 😁 bu arada amin cxanım benim cümlemiz kucağımıza alırız inşaşlah🙏🏻🙏🏻 sıkma canını rahat ol inşallah güzel olacak ben çok umutluyum senşn için ama öncesinde rahim için ameliyat olacaktın oldun mu

UkaderU UkaderU bulantın ve ya ağrıların varmı? 😁Ben bazen içerde bi şey yok diye düşünüyorum🤣
Kız bulantım yok ağrılara eskiye nazaran o bel kasık ağrıları geçti 😁 doktor bugün bulantın varmı dedi yok dedim sadece tiksinme oluyor dedim olur o kadar dedi usgde renkli falanda baktı bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Ama bu bulantı olmaması tuhaf değil mi hani benim akşam saatlerinde biraz tiksinmelerim oluyo

Ben sata göre 9+1 im bugün ama biri 9+4 diğeri 8+5 çıktı. Doktor normal dedi. Zaten ikizlerde çok sık oluyor. 1 hafta fark zaten normal kabul ediliyor. Bazen biz de yanlış ölçebiliyoruz dedi doktorum. Zaten mühim olan sağlıklı gelişip büyümeleri 1hafta 10 gün çok önemli değil.
Bende tek yumurta ikizi . Onu. İçin aynı gitmeli düşünüyordum. O yüzden endişeliyim. Sende sağlıcakla kucağina alırsın.

X