- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 18
- 37
bnm ilk gebeligim oyleydi canim, alt kaltimizdan hint yemegi kokulari ust katimizdan esrar kokulari berbattm ve sonra Turkiye'ye kacmstm anneme taa ki bitene kdr kaldimBide insan hiç geçeceğine inanmıyor. Ömrümün sonuna kadar öyle yaşayacakmışım gibiydizırt diye geldi pırt diye gitti
Kuzu bana kalsa her an uyumak istyrm lakin is olunca gun icinde mecbur ayaktayim, belki de yoruluyorum ondan ama sbh uyanmak da cok zor geliyorAynen ya saatler kaldı bu arada bende uykuda yok yok da yok yani hiç bişey ben anlamadım
İkisine birden bakmadı mı birinde yanılsa diğeri tutar. Kızdır o kızDoktorum asla kesin demem dedi . Ultrason sonuçta bu dedi . Görünen kız ama dedi . Ederim tabi kuzum , gönüllerde ki olsun hayırlısı ile
Amin inşallahEvet tuttu gerçektenHaydi darısı senin cinsiyeti bekleyeceğimiz günlere
Kızının mıydı bu ben de şimdikinin sandım. Maşallah kelebeğeAynen canim her anlari mucize, o koza smdi 5.5 yasinda bi kizce oldune kadar sukretsem az
Seninkiler ne kadarlıktı ki canim?Doktorum asla kesin demem dedi . Ultrason sonuçta bu dedi . Görünen kız ama dedi . Ederim tabi kuzum , gönüllerde ki olsun hayırlısı ile
Hahaha aynenPipi mipi var mı bişey hele bak gözünü seveyim deyarın daha net görürsün. Nubuna bakarsın
Benim kuzenimde kızında hep uyuyorduKuzu bana kalsa her an uyumak istyrm lakin is olunca gun icinde mecbur ayaktayim, belki de yoruluyorum ondan ama sbh uyanmak da cok zor geliyor
Ya aynen canimKızının mıydı bu ben de şimdikinin sandım. Maşallah kelebeğe
Benim de severken dilim hep kiza gidiyor, snra diyorum erkekse haksizlik ediyorsun, evlat diyorumBenim kuzenimde kızında hep uyuyordu
Evet ama yine 5 gün atmış. Suan erkek mi kız mı bilmiyorumYa aynen canimUkaderU ile teoriler destekleniyor mu curuyor mu onun icin paylasmstm senin cin takvimine gore de kizdi degil mi canim, karisik ama tahminen kiz demistim sanki
Buyume atagi yasiyor bebis daha anne karnindaEvet ama yine 5 gün atmış. Suan erkek mi kız mı bilmiyorum
Bol suBuyume atagi yasiyor bebis daha anne karnindamasallah ona, annesi de iyi bakiyor demkki
Ya evet bizimde dilimiz kızım diye seviyor içim rahat etmiyor sonra haksızlık oluyo diye bir an önce netleşse de kızım oğlum diye sevebilsekBenim de severken dilim hep kiza gidiyor, snra diyorum erkekse haksizlik ediyorsun, evlat diyorumAllah saglik versin canim hepsine, bgn cok merviden ckmak zorunda kaldim asansor kullanmadigimdan, korktum biraz bisi oldu mu acaba diye, Cumayi iple cekiyorum suan
Bende de oldu kahverengi leke bende stres yapmıştım baya o gün çok hareketli işler yapmıştım leke gelmişti ve dediğin gibi adet ağrısı olmuştu doktora gittim neyseki bişey yoktu kanama alanı falan oluşmamıştı yaniKızlar benimde iki gündür kahverengi akıntım varkendimi iyi hissedince temizlik falan yaptım sonuç bu. Bunu geçiren arkadaşlar şunu merak ediyorum ağrı oldu mu sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor aradada yumurtalıklarım ağrıyor öyle olunca da korkuyorum
Ay kız ben su pek içmiyorum yaaa içeyim mademBol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?