Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bana da kesedeki duruşundan ötürü erkek demişlerdi canım tutmuyor onlar. Ama bagdas kurduysa bilemedim yani
Kese de Bi arkadaşta tuttu tutan da var tutmayana ama o pek inandırıcı değil zaten yüzde 50 ihtimal nub daha etkili zaten doktorlarda nub ile bakıyor yani ben de az çok anlıyorum usg net ise mesela sen attınya aşırı belli nubu kız resmen 12 hafta da karıştırılmasının en büyük sebebi erkek ve kız organı çok benziyormuş ondan karışıyormuş tabi bilenler de var

Vaaayyy nubcu başı kado eee sen seninkini biliyorsundur o zaman. Ne adrenalin yaptırıyosun bize

Evet ya kuduz gibi olmuştum. Ağzımı calkalamak bile istemeyecegim kadar nefret geldi sudan. Limonsuz bir yudum su içemiyordum. Şimdi iyiyim hamdolsun. 1 haftadır falan iciyorum. Ama sadece hamidiye
Ohh hem o keyifsiz gunler geride kaldi, hem de cinsiyet belli oldu, canim cok cok mutlu oldm senin adina, artk keyfini surme vakti

Vaaayyy nubcu başı kado eee sen seninkini biliyorsundur o zaman. Ne adrenalin yaptırıyosun bize
Hahaha yok kız o kadsr belli olmuyo dünki usgler belirsiz ama 11 haftalık olanda nubu kıza benzetmiştim doktor dün öyle diyince bozuldum valla kafa karışık belki yarın kendi doktorum der aslında kendisi perinatolog ama hiç yorum yapmıyor cinsiyete soruncada kızar gibi yapıyo sormaya korkuyom valla yarın korkmadan sorucam

Pipi mipi var mı bişey hele bak gözünü seveyim de yarın daha net görürsün. Nubuna bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…