Artık devran kıza dönüyor galibaayy çok güzel bir haber hayırlı olsun iyi iyi kızlar çoğalsın biraz
He yaa bir gün bir günümüzü tutmuyorValla bizim topik bu sefer pipili değil memeli oldu
Amiiiinn inşaallah bunlar işin espirisi. Sağlıklı olsun, hayırlı olsun tamamdırAynen yıktık tabularıinşallah sağlıcakla kucaklarımıza da alırız
Yok bacım tutmuyor şu meşhur ikra var tahmin bilen ona attım usg senin bebek bağdaş kurmuş kıza benziyo dediHe yaa bir gün bir günümüzü tutmuyor
Aynen gelsin gerisi bakalim haydi kızlarÇok sevindim iki prenses daha, tuttu bugün ki yorumumgözün aydın tatlım sağlıkla gelsinler kofi açılışı yaptı
Koğuş ağası mübarek bağdaş kurmak nedir kızYok bacım tutmuyor şu meşhur ikra var tahmin bilen ona attım usg senin bebek bağdaş kurmuş kıza benziyo dedikafam karıştı iyice
Eee tohumu antepte atıldı şimdi Urfa da yaşıyo kütüğü SivasKoğuş ağası mübarek bağdaş kurmak nedir kız
Bana da kesedeki duruşundan ötürü erkek demişlerdi canım tutmuyor onlar. Ama bagdas kurduysa bilemedim yaniEee tohumu antepte atıldı şimdi Urfa da yaşıyo kütüğü Sivasatar tabi bağdaş
Kese de Bi arkadaşta tuttu tutan da var tutmayana ama o pek inandırıcı değil zaten yüzde 50 ihtimal nub daha etkili zaten doktorlarda nub ile bakıyor yani ben de az çok anlıyorum usg net ise mesela sen attınya aşırı belli nubu kız resmenBana da kesedeki duruşundan ötürü erkek demişlerdi canım tutmuyor onlar. Ama bagdas kurduysa bilemedim yani
Canim hc htrlamiyorum bi ara lekelenmem olmustu, o ise vajinaldir, sana saatler kaldiKarından çekildiyse kız gibi sağ tarafa yerleşmiş benimde sağdaydı ama bakalım
Vaaayyy nubcu başı kadoKese de Bi arkadaşta tuttu tutan da var tutmayana ama o pek inandırıcı değil zaten yüzde 50 ihtimal nub daha etkili zaten doktorlarda nub ile bakıyor yani ben de az çok anlıyorum usg net ise mesela sen attınya aşırı belli nubu kız resmen12 hafta da karıştırılmasının en büyük sebebi erkek ve kız organı çok benziyormuş ondan karışıyormuş tabi bilenler de var
Ohh hem o keyifsiz gunler geride kaldi, hem de cinsiyet belli oldu, canim cok cok mutlu oldm senin adina, artk keyfini surme vaktiEvet ya kuduz gibi olmuştum. Ağzımı calkalamak bile istemeyecegim kadar nefret geldi sudan. Limonsuz bir yudum su içemiyordum. Şimdi iyiyim hamdolsun. 1 haftadır falan iciyorum. Ama sadece hamidiye
Aynen ya saatler kaldı bu arada bende uykuda yok yok da yok yani hiç bişey ben anlamadımCanim hc htrlamiyorum bi ara lekelenmem olmustu, o ise vajinaldir, sana saatler kaldiben de oldugum yerde uyumusum uyku topu oldum cktm
Ayyy Rabbimin mucizesine bakın ya kozalanmış kelebek gibi durmuyor muBak bir de bunu buldum, cok belirsiz ama belki fikir verir, daha kucukmus ama ne kdrlik blmyrm yazmiyo
Bide insan hiç geçeceğine inanmıyor. Ömrümün sonuna kadar öyle yaşayacakmışım gibiydiOhh hem o keyifsiz gunler geride kaldi, hem de cinsiyet belli oldu, canim cok cok mutlu oldm senin adina, artk keyfini surme vakti
Canim canim sana yazmstm akabinde uyuyakalmisim, gozunaydin kuzum, senin icin hep kiz hissetmistm, saglikla gelsinler kizceler
Hahaha yok kız o kadsr belli olmuyo dünki usgler belirsiz ama 11 haftalık olanda nubu kıza benzetmiştimVaaayyy nubcu başı kadoeee sen seninkini biliyorsundur o zaman. Ne adrenalin yaptırıyosun bize
Pipi mipi var mı bişey hele bak gözünü seveyim deHahaha yok kız o kadsr belli olmuyo dünki usgler belirsiz ama 11 haftalık olanda nubu kıza benzetmiştimdoktor dün öyle diyince bozuldum valla kafa karışık belki yarın kendi doktorum der aslında kendisi perinatolog ama hiç yorum yapmıyor cinsiyete soruncada kızar gibi yapıyo sormaya korkuyom valla yarın korkmadan sorucam
Aynen canim her anlari mucize, o koza smdi 5.5 yasinda bi kizce olduAyyy Rabbimin mucizesine bakın ya kozalanmış kelebek gibi durmuyor mu
Kızlar çoğalıyor maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?