Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

benim kizima 12+4 te %90 kiz demisti dr, bence en azindan cinsiyet konusunda surpriz yapmaz e hadi belirtileri cikarimlari ve uyum derecelerini de merak ediyoruzzz
Geçen gün çorabımı çıkarırken geriye dogru eğildim belden. Karnimin sağ tarafi çöktü sol şiş kaldı sonra bidaha bidaha yaptim. Hep ayni sey oluyor. Solda bir yumru oluyor. Ben buna dayanarak erkek demiştim. Erkek bebek yada plasenta artık her neyse solda oluyor diye. Bugün kitaba bi baktım, solda olan kızmış aklımda tersi kalmış. Yani bunun dışındaki diğer şeylere inanmıyorum ben. Buda belki yüzde yüz değildir. Karnım sivri çıktı mesela. Bi güzellik geldi oğlan da olur derler. Ama no tahmin

Sudan bile tiksiniyorum icine limon skp iciyorm demisti UkaderU 'cim, ama detayli sekildr yaz bizlere kofi
Evet ya kuduz gibi olmuştum. Ağzımı calkalamak bile istemeyecegim kadar nefret geldi sudan. Limonsuz bir yudum su içemiyordum. Şimdi iyiyim hamdolsun. 1 haftadır falan iciyorum. Ama sadece hamidiye

Kızlar merhaba ben 1 saat önce 1 adet NGS işleminden gebelik vast edebilir diye dönmüş 5bc kalite embriyo transferi oldum bu 3 transferim insallah hayırlısı olur dua edin banada kızlar
Canim hayırlısı olsun inşallah rabbim dualarini kabul etsin sıkı sıkı tutunsun inşallah yavrun sana

gözün aydın cimcimem ilk defa birine tahminde bulundum içimden geçen kız demiştim sende erkek hissediyorum demiştin benim tahmin tuttu minnoş bir kız gelecek hayırlı evlat olmadı dilegiyle
Allah razı olsun canım. Tez vakitte süprizlerle sana da gelsin yavrun inşaallah. Bunu inan kalben diliyorum. Küçük bir koficik geliyor bakalım. Sağlıklı hayırlı olur inşaallah

Doktorum asla kesin demem dedi . Ultrason sonuçta bu dedi . Görünen kız ama dedi . Ederim tabi kuzum , gönüllerde ki olsun hayırlısı ile
Yani kesin demiyorlar ama şöyle düşün şimdi senin iki tane ya ikisinde de bakabilir ve tek yumurta aolunca da cinsiyeti aynı oluyor bilmesi daha yüksek ihtimal çok çok sevindim adına sağlıkla gelsin minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…