Bence kesin kız senin usg çok belli çünküAmin inşaallah canım çok sağol. Umarım sonradan bi süpriz daha yapmaz
Sudan bile tiksiniyorum icine limon skp iciyorm demistiBence kesin kız senin usg çok belli çünkükız kofi senin bulantın var mıydı roselina33 ile bunu merak ediyoruz bulantı kısmını
kuzu bakk kizimin 12+4 fotolarini ekledim, nub vs diyon ya uyuyor muHıı onu unutmuşum ben
Evet burada kıza benziyo bu arada kafa yapısı benimkinin kafasına çok benziyor ilk fotoda bak atıyorum sana. Alın daha düz olunca kız olurmuş skull teorisine görekuzu bakk kizimin 12+4 fotolarini ekledim, nub vs diyon ya uyuyor muburadan teorileri destekleyip curutebiliriz lakin kiz olarak dogdu
7 haftalık var mı keseye konuma göre ramzi teorisinde de bakalım hahahkuzu bakk kizimin 12+4 fotolarini ekledim, nub vs diyon ya uyuyor muburadan teorileri destekleyip curutebiliriz lakin kiz olarak dogdu
Ay hadi bakalim canim o zmnEvet burada kıza benziyo bu arada kafa yapısı benimkinin kafasına çok benziyor ilk fotoda bak atıyorum sana. Alın daha düz olunca kız olurmuş skull teorisine göre
Kız sende dogurunca kapatıp gitmeYok bacım daha önce bu topik kapandı tekrar açtık ben hesabımı kapaymadığım sürece kapanmaz ben de kapatmam zaten
kuzu o hftalarda ingilteredeydim ve inanir misin orda 9 ay 10 gun boyunca sadece 2li testte ve ayrintilida ultrasona giriyorsun7 haftalık var mı keseye konuma göre ramzi teorisinde de bakalım hahah
Bence de o söyler artık söylemese de İstanbula gittiğimde giderim Bi doktora belki orda netleşirAy hadi bakalim canim o zmnbence kndi doktorun soyleyecektir
Ayyy evet yaa yurt dışında öyleymiş ilk duyduğumda çok şaşırmıştım şükür valla ülkemize en az ayda 1 görülüyorkuzu o hftalarda ingilteredeydim ve inanir misin orda 9 ay 10 gun boyunca sadece 2li testte ve ayrintilida ultrasona giriyorsunUlkemize bin sukur ostedigimiz zmn gidip gorebiliyoruz
Yok kız gitmem bir yereKız sende dogurunca kapatıp gitmebocalariz
Bak bir de bunu buldum, cok belirsiz ama belki fikir verir, daha kucukmus ama ne kdrlik blmyrm yazmiyoAyyy evet yaa yurt dışında öyleymiş ilk duyduğumda çok şaşırmıştım şükür valla ülkemize en az ayda 1 görülüyor
Rapor çıkardığında da ücret çıkar dediler bana 1er kutu aldım bende 35 TL olarakCanım raporun yoksa dr kaç kutu yazarsa yazsın sgk sadece 1 kutusunu karşılar. Senin kadın dogumcuya gidip extra rapor çıkartman lazım. Ben raporumla 4 er kutu yazdırıp hepsini birden alabiliyorum eczaneden. Sıkıntı olmuyor. Para da vermiyorum.
Dr katkı payından muaf seçeneğini işaretleyince hiç çıkmıyor canimRapor çıkardığında da ücret çıkar dediler bana 1er kutu aldım bende 35 TL olarak
gözün aydın cimcimem ilk defa birine tahminde bulundum içimden geçen kız demiştim sende erkek hissediyorum demiştin benim tahmin tuttu minnoş bir kız gelecek hayırlı evlat olmadı dilegiyle@ayguldiyebiri ,UkaderU , Granadaco , Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 140 gr olmuş minnoş
Himmm hiç duymamıştım iyi oldu bende burdaki arkadaşlarda bilgilendik teşekkürler tatlimDr katkı payından muaf seçeneğini işaretleyince hiç çıkmıyor canim
Aman gitme bacım bebisinin ilk hatıraları bizlerleYok kız gitmem bir yere
@ayguldiyebiri ,UkaderU , Granadaco , Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 140 gr olmuş minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?