Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hıı onu unutmuşum ben
kuzu bakk kizimin 12+4 fotolarini ekledim, nub vs diyon ya uyuyor mu buradan teorileri destekleyip curutebiliriz lakin kiz olarak dogdu

Eklentiler

• 2202B37B-62B3-4F65-9D68-5024EF5E6F67.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 1E713A9F-329F-4DDC-BB22-7D8B1E20DB1B.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 44
kuzu bakk kizimin 12+4 fotolarini ekledim, nub vs diyon ya uyuyor mu buradan teorileri destekleyip curutebiliriz lakin kiz olarak dogdu
Evet burada kıza benziyo bu arada kafa yapısı benimkinin kafasına çok benziyor ilk fotoda bak atıyorum sana. Alın daha düz olunca kız olurmuş skull teorisine göre

Eklentiler

• 237311.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 34
kuzu o hftalarda ingilteredeydim ve inanir misin orda 9 ay 10 gun boyunca sadece 2li testte ve ayrintilida ultrasona giriyorsun Ulkemize bin sukur ostedigimiz zmn gidip gorebiliyoruz
Ayyy evet yaa yurt dışında öyleymiş ilk duyduğumda çok şaşırmıştım şükür valla ülkemize en az ayda 1 görülüyor

Ayyy evet yaa yurt dışında öyleymiş ilk duyduğumda çok şaşırmıştım şükür valla ülkemize en az ayda 1 görülüyor
Bak bir de bunu buldum, cok belirsiz ama belki fikir verir, daha kucukmus ama ne kdrlik blmyrm yazmiyo

Eklentiler

• C99DD503-3F0E-4793-8613-18D7482B9B8E.jpeg
    94,4 KB · Görüntüleme: 29
Rapor çıkardığında da ücret çıkar dediler bana 1er kutu aldım bende 35 TL olarak

gözün aydın cimcimem ilk defa birine tahminde bulundum içimden geçen kız demiştim sende erkek hissediyorum demiştin benim tahmin tuttu minnoş bir kız gelecek hayırlı evlat olmadı dilegiyle

ayy çok güzel bir haber hayırlı olsun iyi iyi kızlar çoğalsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…