- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
- 63
bugün sanki saatler geçmiyor gibi :)Bugün kız günü olabilir mi acaba seni bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün sanki saatler geçmiyor gibi :)Bugün kız günü olabilir mi acaba seni bekliyoruz
Embriyolog güzel bir kombinasyon yapmıştır inşallah :)Babası gibi tez canlı belli ki bakalım senin yumurtadanne çıkıcak
Ay sorma da en kafayı yicem şimdide belki yarın izin alırım kaçarız doktora diyo yarın belli olur benimCumamız doldu yani kız o kadarda heyecanlanmıştın.
Yok doktora benden çok soru soruyo her seferinde darlıyo doktoru şimdi aradı yarın izin alır belki gideriz diyo benim cinsiyet işide buna benzerse ben çok değişirim dahaVideoya cekersin yaaa bıraksın seni bi
Aaa koficim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah valla sürprizlerle dolu bir kız olacak minik kofi Allah analı babalı büyütsün canım benim, tebrik ederim UkaderU canım seninki de süprizli olabilir o zaman hala kız çıkma ihtimali varayguldiyebiri , UkaderU , @Arzurum , Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 140 gr olmuş minnoş
Aynen bebeğim net olana kadar moda girmek yok beklemedeyim bakalım ne çıkacak Bi süpriz lise ben olurum inşallh tabi öncesi sağlık elli ayaklı cemaliyle sağlıklı gelsin herkesin bebeğiAaa koficim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah valla sürprizlerle dolu bir kız olacak minik kofi Allah analı babalı büyütsün canım benim, tebrik ederim UkaderU canım seninki de süprizli olabilir o zaman hala kız çıkma ihtimali var
Ay hadi bakalım canım, rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Sağlıkla tutunsun yavrunKızlar merhaba ben 1 saat önce 1 adet NGS işleminden gebelik vast edebilir diye dönmüş 5bc kalite embriyo transferi oldum bu 3 transferim insallah hayırlısı olur dua edin banada kızlar
Yerin üstüne su içmem yaaÇok şeker birşey olacağı şimdiden belli
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallahKızlar merhaba ben 1 saat önce 1 adet NGS işleminden gebelik vast edebilir diye dönmüş 5bc kalite embriyo transferi oldum bu 3 transferim insallah hayırlısı olur dua edin banada kızlar
Hadi seni bekliyoruz heyecanlaEmbriyolog güzel bir kombinasyon yapmıştır inşallah :)
Amaaan sorma yılan hikayesi oldu benim ki deYok doktora benden çok soru soruyo her seferinde darlıyo doktoru şimdi aradı yarın izin alır belki gideriz diyo benim cinsiyet işide buna benzerse ben çok değişirim daha
Karascım çok sağol hayatım valla biz de şaşırdık. Tabii yüzde 10 erkek ihtimali de var yine yani yine alışveriş yok yine alışveriş yokAaa koficim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah valla sürprizlerle dolu bir kız olacak minik kofi Allah analı babalı büyütsün canım benim, tebrik ederim UkaderU canım seninki de süprizli olabilir o zaman hala kız çıkma ihtimali var
Canim kofiii kofi oglene kdr bekledim bekleidm snra toplanti basladi, anck girebildim cok cok sevindm gozunuzaydin canim, Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin insallahayguldiyebiri , UkaderU , @Arzurum , Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 140 gr olmuş minnoş
Herşeyini beyaz al,guzu gibi olsunKarascım çok sağol hayatım valla biz de şaşırdık. Tabii yüzde 10 erkek ihtimali de var yine yani yine alışveriş yok yine alışveriş yok
Amin inşaallah canım çok sağol. Umarım sonradan bi süpriz daha yapmazCanim kofiii kofi oglene kdr bekledim bekleidm snra toplanti basladi, anck girebildim cok cok sevindm gozunuzaydin canim, Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin insallah
Haftaya yine giderim ben. Tam net desin banaHerşeyini beyaz al,guzu gibi olsun
Amin inşallah canım Rabbım hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahHayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
Yok ya ne haftaya yarın git işte bak banaHaftaya yine giderim ben. Tam net desin bana
benim kizima 12+4 te %90 kiz demisti dr, bence en azindan cinsiyet konusunda surpriz yapmaz e hadi belirtileri cikarimlari ve uyum derecelerini de merak ediyoruzzzAmin inşaallah canım çok sağol. Umarım sonradan bi süpriz daha yapmaz