• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

ayguldiyebiri ayguldiyebiri , UkaderU UkaderU , @Arzurum , Mariposa7 Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi 😁 bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 😅 140 gr olmuş minnoş 🤩
Aaa koficim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah🥰💕🌸 valla sürprizlerle dolu bir kız olacak minik kofi🧿🤩 Allah analı babalı büyütsün canım benim, tebrik ederim🥰 UkaderU UkaderU canım seninki de süprizli olabilir o zaman hala kız çıkma ihtimali var🌸

Aaa koficim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah🥰💕🌸 valla sürprizlerle dolu bir kız olacak minik kofi🧿🤩 Allah analı babalı büyütsün canım benim, tebrik ederim🥰 UkaderU UkaderU canım seninki de süprizli olabilir o zaman hala kız çıkma ihtimali var🌸
Aynen bebeğim net olana kadar moda girmek yok beklemedeyim bakalım ne çıkacak 🤩🙏🏻 Bi süpriz lise ben olurum inşallh tabi öncesi sağlık elli ayaklı cemaliyle sağlıklı gelsin herkesin bebeği 🙏🏻

Kızlar merhaba ben 1 saat önce 1 adet NGS işleminden gebelik vast edebilir diye dönmüş 5bc kalite embriyo transferi oldum bu 3 transferim insallah hayırlısı olur dua edin banada kızlar
Ay hadi bakalım canım, rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Sağlıkla tutunsun yavrun🤲

Kızlar merhaba ben 1 saat önce 1 adet NGS işleminden gebelik vast edebilir diye dönmüş 5bc kalite embriyo transferi oldum bu 3 transferim insallah hayırlısı olur dua edin banada kızlar
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah 🤩🤲

Yok doktora benden çok soru soruyo her seferinde darlıyo doktoru 😅😅😅 şimdi aradı yarın izin alır belki gideriz diyo benim cinsiyet işide buna benzerse ben çok değişirim daha
Amaaan sorma yılan hikayesi oldu benim ki de 🤤

Karascım çok sağol hayatım valla biz de şaşırdık. Tabii yüzde 10 erkek ihtimali de var yine 😁 yani yine alışveriş yok yine alışveriş yok 😅

ayguldiyebiri ayguldiyebiri , UkaderU UkaderU , @Arzurum , Mariposa7 Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi 😁 bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 😅 140 gr olmuş minnoş 🤩
Canim kofiii kofi kofi oglene kdr bekledim bekleidm snra toplanti basladi, anck girebildim cok cok sevindm gozunuzaydin canim, Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin insallah

Canim kofiii kofi kofi oglene kdr bekledim bekleidm snra toplanti basladi, anck girebildim cok cok sevindm gozunuzaydin canim, Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin insallah
Amin inşaallah canım çok sağol. Umarım sonradan bi süpriz daha yapmaz 😅

Back