- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Ilerde arkadaş gibi olcaz oturup kahve içecez Allah'ın izniyle hele bi gelsinlerO daha şokta erkek beklediğimiz için ama yalan yok kız çocuklarını başka sever. Kıskanclıkta da eşinle yarışır yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilerde arkadaş gibi olcaz oturup kahve içecez Allah'ın izniyle hele bi gelsinlerO daha şokta erkek beklediğimiz için ama yalan yok kız çocuklarını başka sever. Kıskanclıkta da eşinle yarışır yani
Valla ağustosa doğru yolculuk var ultrason ölçümlerini cok da ciddiye almıyorum gerilik olmadığı süreceSürpriz yapmayı çok seviyor senin bebe Oh ogluşuma gelin adayları çoğalıyor böylece
17+1 dedin benden epey uzaklaştin tahmini doğum senin agustosa kaymasin
Kofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallah bu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldıBen sana da kız hissediyom bakalım ne çıkacak 4 hafta sonra kesin söyler
Evet anneme daha demedim. En cok o sevinicek bana arkadaş olur diye kız istiyordu çokIlerde arkadaş gibi olcaz oturup kahve içecez Allah'ın izniyle hele bi gelsinler
Cuma mıııı nasıl sabredip bekliceksin sen yaaKofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallah bu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldı
Minik kofi geliyorSecdedeydi minigim bacakları kolları toplamış
Yaa deme üzüldüm 2 gün 2 yıl gibi geliyor insanaKofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallah bu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldı
Evet iyi değilsin belli oluyo bende iyi değilim3 arkadaşa kız dedim kendime erkek, onlarin oğlan çıktı benim kız bu konuda iyi değilim gercekten
Sorma bacım dedim ben tek gidiyim yok diyo o da meraklı cihazdan izlemeyi seviyo yoksa kaçıp tek gidecemYaa deme üzüldüm 2 gün 2 yıl gibi geliyor insana
Bilmiyom bacım ben yarını yarın edemiyom diyom tr ek gidim onu da bırakmıyo kendi de cihazdan izlicekmiş ben bugün uyuyyum beni cuma uyandırınCuma mıııı nasıl sabredip bekliceksin sen yaa
Gözün aydın canım. Sürprizlerle dolu prenses maşallah Allah ım nazarlardan korusun.ayguldiyebiri , UkaderU , @Arzurum , Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 140 gr olmuş minnoş
Bir kız daha geliyor oleyyyy :) olsun geri kalmasında aman ileride gitsin kuzucuk:)ayguldiyebiri , UkaderU , @Arzurum , Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 140 gr olmuş minnoş
Amin inşaallah secinçlim. Minik sevinçlerin haberini almak dileğiyleMinik kofi geliyor
Hayırlısı olsun cnm sağlıkla gelsin ❤
Cumamız doldu yani kız o kadarda heyecanlanmıştın.Kofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallah bu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldı
Videoya cekersin yaaa bıraksın seni biBilmiyom bacım ben yarını yarın edemiyom diyom tr ek gidim onu da bırakmıyo kendi de cihazdan izlicekmiş ben bugün uyuyyum beni cuma uyandırın
Sorma aygülüm ya, bi çocuk şoktan şoka sokuyor biziGözün aydın canım. Sürprizlerle dolu prenses maşallah Allah ım nazarlardan korusun.
Bugün kız günü olabilir mi acaba seni bekliyoruzBir kız daha geliyor oleyyyy :) olsun geri kalmasında aman ileride gitsin kuzucuk:)
Babası gibi tez canlı belli ki bakalım senin yumurtadanne çıkıcakBir kız daha geliyor oleyyyy :) olsun geri kalmasında aman ileride gitsin kuzucuk:)
Ayy inşallah amin canim ❤❤Amin inşaallah secinçlim. Minik sevinçlerin haberini almak dileğiyle
Çok şeker birşey olacağı şimdiden belliSorma aygülüm ya, bi çocuk şoktan şoka sokuyor bizi