• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

O daha şokta erkek beklediğimiz için 🤣🤣🤣 ama yalan yok kız çocuklarını başka sever. Kıskanclıkta da eşinle yarışır yani 😅
Ilerde arkadaş gibi olcaz oturup kahve içecez Allah'ın izniyle hele bi gelsinler 😍

Sürpriz yapmayı çok seviyor senin bebe 😍😍 Oh ogluşuma gelin adayları çoğalıyor böylece 🤣🤣
17+1 dedin benden epey uzaklaştin tahmini doğum senin agustosa kaymasin 😉
Valla ağustosa doğru yolculuk var 😅 ultrason ölçümlerini cok da ciddiye almıyorum gerilik olmadığı sürece 😊

Kofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallah 🤩 bu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldı 😅
Cuma mıııı 😳 nasıl sabredip bekliceksin sen yaa 😅

Kofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallah 🤩 bu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldı 😅
Yaa deme üzüldüm 2 gün 2 yıl gibi geliyor insana

ayguldiyebiri ayguldiyebiri , UkaderU UkaderU , @Arzurum , Mariposa7 Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi 😁 bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 😅 140 gr olmuş minnoş 🤩
Gözün aydın canım. Sürprizlerle dolu prenses 💖 maşallah 🧿 Allah ım nazarlardan korusun.

ayguldiyebiri ayguldiyebiri , UkaderU UkaderU , @Arzurum , Mariposa7 Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi 😁 bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 😅 140 gr olmuş minnoş 🤩
Bir kız daha geliyor oleyyyy :) olsun geri kalmasında aman ileride gitsin kuzucuk:)

Back