Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar siz hepiniz kan sulandırıcı mı kullanıyorsunuz? Ben prolutex harici hiçbirşey kullanmadım transfer haftası sonrasından itibaren. Kan sulandırıcı gerekip gerekmediğini nasıl öğrenebiliriz? Öyle bir test yapılmadı bana.
İlk ikisinde bana da yapılmadı. Şimdi bu üçüncü ve anca test yaptılar. önceden söyleselerdi de yapsaydık. Bende çok az kan pıhtılaşması varmış. Sadece corasprin kullanıyorum. Doktoruna söyle yazsın sana gebelikte de yapılır herhalde kan veriyorsun sadece. Ama 25 günü buldu sonucun çıkması.

Ya sorma valla forumları Okuyorum da 12. Haftada çok yanılma oluyormuş o çıkıntı afedersin klitoris çıkıntı suyla aynıymış o nedenle karışıyomuş bakalım artık senle aynı çıkabiliriz bende seni merak ediyorum 🥰 sezeryan yapacağım büyük ihtimal. Annem gelmez olur mu 1 hafta önceden gelecek hemde durmaz o 😁 kayınvalidem de gelir doğumdan bir iki gün önce ama annem gibi olamaz valla
🤣🤣ev curcuna olacak desene, iyi anlaşıyorlar mı bari. Senin o zamanki muhabbetine doyum olmaz. Hergün bir ekşın 🤣🤣🤣🤣

sizlere gore ufak kaliyor biraz 😍 canim haberini dort gozle bekliyoruz, aralarda hep bakiyorum update var mi diye ☺️
ayguldiyebiri ayguldiyebiri , UkaderU UkaderU , Granadaco Granadaco , Mariposa7 Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi 😁 bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 😅 140 gr olmuş minnoş 🤩

ayguldiyebiri ayguldiyebiri , UkaderU UkaderU , Granadaco Granadaco , Mariposa7 Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi 😁 bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 😅 140 gr olmuş minnoş 🤩
Kofim muhteşem muhteşem yaaaa çok çok sevindim hadi gözün aydın herşeye yolundaymış maşallah darısı bana 🤩 ya usg yokmu bebişin bize at

Kofim muhteşem muhteşem yaaaa çok çok sevindim hadi gözün aydın herşeye yolundaymış maşallah darısı bana 🤩 ya usg yokmu bebişin bize at
Secdedeydi minigim bacakları kolları toplamış ♥️

Eklentiler

• 16164953801614998730570575989468.jpg
    16164953801614998730570575989468.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 40
Secdedeydi minigim bacakları kolları toplamış ♥️
Yaaa kıyamam benimde 9. Haftada böyle secdedeydi 🤩 ama bişey diyim mi kofi sana ilk kaçıncı hafta da erkek dendi bilmiyorum usgyi görmedim ama burada attığı d akafa yapısı o teorilere göre kız kafası ve nub da belli baya paralel yani 🥰

Rabbim hayirli evlat etsin inşallah 😍
Senin bebe hep kız gibi geliyordu kim dedi ki sana erkek diye 🤣🤣

Yaaa kıyamam benimde 9. Haftada böyle secdedeydi 🤩 ama bişey diyim mi kofi sana ilk kaçıncı hafta da erkek dendi bilmiyorum usgyi görmedim ama burada attığı d akafa yapısı o teorilere göre kız kafası ve nub da belli baya paralel yani 🥰
12.haftada bacak arasını görmedik hiç. Öyle bi tahminde bulundu kadın. Atiyorum demisti ama ben kemikten falan anladi herhalde diye düşünmüştüm 😁 eee benim neyse senin de o muydu 😁

Hep öyle hissettim valla ya. Dr'da öule sallayınca, bide herkesin oğlu olunca, dedim benim de erkek zaar 😁 bizim kızlar yaşadı valla. Damatlar secmece olucak 😅 amin canim hepimizin inşaallah 🤲

12.haftada bacak arasını görmedik hiç. Öyle bi tahminde bulundu kadın. Atiyorum demisti ama ben kemikten falan anladi herhalde diye düşünmüştüm 😁 eee benim neyse senin de o muydu 😁
Hahah benim doktorda benzettim dedi ama bacak arasıyla ilgili bişey demedi o yüzden dedim işte seninki neyse benimki o 🤩🤩 haha belki gerçekten dediğim çıkar 😅

kofi kofi ye ben dedim kim olcak sana erkek hissediyom hep dedim o da bana bende sana erkek hissediyom dedi 🤣🤣 ben de kendime erkek hissediyom ama kofiye dedim sen git seninki ne çıkarsa benim ki de o çıkacak dedim bakalım ne olacam 🤩

Hep öyle hissettim valla ya. Dr'da öule sallayınca, bide herkesin oğlu olunca, dedim benim de erkek zaar 😁 bizim kızlar yaşadı valla. Damatlar secmece olucak 😅 amin canim hepimizin inşaallah 🤲
Biraz zor seçmece olacak gibi esin kız babası moduna girdi mi?
Benimki 5 yaş altı oğlu olan bütün arkadaşlarımla küsmem lazım diyor 🤣🤣

kofi kofi ye ben dedim kim olcak sana erkek hissediyom hep dedim o da bana bende sana erkek hissediyom dedi 🤣🤣 ben de kendime erkek hissediyom ama kofiye dedim sen git seninki ne çıkarsa benim ki de o çıkacak dedim bakalım ne olacam 🤩
Ben sana da kız hissediyom bakalım ne çıkacak 4 hafta sonra kesin söyler 😍

3 arkadaşa kız dedim kendime erkek, onlarin oğlan çıktı benim kız 🤣🤣🤣 bu konuda iyi değilim gercekten 😳

Sürpriz yapmayı çok seviyor senin bebe 😍😍 Oh ogluşuma gelin adayları çoğalıyor böylece 🤣🤣
17+1 dedin benden epey uzaklaştin tahmini doğum senin agustosa kaymasin 😉

X