- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoree :)))Aynen 4 gibi giderim ikindin ama kaçta alır bilemem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoree :)))Aynen 4 gibi giderim ikindin ama kaçta alır bilemem :)
Canım raporun yoksa dr kaç kutu yazarsa yazsın sgk sadece 1 kutusunu karşılar. Senin kadın dogumcuya gidip extra rapor çıkartman lazım. Ben raporumla 4 er kutu yazdırıp hepsini birden alabiliyorum eczaneden. Sıkıntı olmuyor. Para da vermiyorum.E ben şimdi de sağlık ocağından yandırıyorum veriyorlar acaba rapor var mı ki? Ama 5 kutu yazıyor benim doktor mesela eczane reçeteyle sadece 1 kutu verebiliriz diyor
Canım benim doktorum kullandırmadı, bende sadece prolutex kullandım.Kızlar siz hepiniz kan sulandırıcı mı kullanıyorsunuz? Ben prolutex harici hiçbirşey kullanmadım transfer haftası sonrasından itibaren. Kan sulandırıcı gerekip gerekmediğini nasıl öğrenebiliriz? Öyle bir test yapılmadı bana.
Ben 12. Haftamda başladım. Ne kadar sürecek bilmiyorum ama genelde doğuma kadar sürüyormuş. Bana da herhangi bir test yapılmadı sadece tedbir amaçlı. Aklınıza takılmaması için doktorunuza sorabilirsiniz.Kızlar siz hepiniz kan sulandırıcı mı kullanıyorsunuz? Ben prolutex harici hiçbirşey kullanmadım transfer haftası sonrasından itibaren. Kan sulandırıcı gerekip gerekmediğini nasıl öğrenebiliriz? Öyle bir test yapılmadı bana.
Perşembe cuma boş kalmasın aslında bende merak ediyorum ne durumdayım. Hiç keseyi göremedim.Ay hadi bakalım çarşamba git kız nerdeyse çoğumuz çarşamba günü doktordsyız
Canim iste belirtisizligimiz senle cok benzer, iste bu nedenle senin bebisi en az senin kdr merak ediyorum, dogum icin kndini nerede daha rahat hissetceksen canim, sezaryen sonrasi bebekle destek sart, annen gelebilirse super, yerleri essiz cnkuYa insan öyle oluyor inan ben de sen gibiyim zaten belirti falan yok bulantı kusma başdönmesş zaten yok bizde dün sadece kasığım kasığım çok batıyordu bişey yokmuş şükür. Valla en güzeli ben de Urfa da yaşıyorum burada 1 tane perinatolog buldum ona gidiyorum işte onunla randevum yarın çarşamba yani. 1 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum. 2 li test yapılsın bende hemen kaöıcam annenlerin yanına daraldım çok burda kimse de yok zaten. Biraz vakit geçiririm hem. Doğumu aslında aybende orda yapmak isterim ama beni. Kaynanam la annemler ahnı mahallede oturuyo şimdi dicek biz de kal falan o sıkıntıya girmemek için Urfa da yapıcam artık onlar gelir ne yapım :)
Ay evet perşembe cuma da birileri gitsin yaa ay evet ya senşn keseyi Bi görseydik merak ediyom seni hemşomPerşembe cuma boş kalmasın aslında bende merak ediyorum ne durumdayım. Hiç keseyi göremedim.
sizlere gore ufak kaliyor biraz canim haberini dort gozle bekliyoruz, aralarda hep bakiyorum update var mi diyeHmm ufakmış daha. Arada tut bence fazla zorlama kendini canım.
ben cuma gitmeyi planliyorum ama ogrenecegim ek bir durum, heyecan yok, sadece duruyor mu gelisimi devam mi buAy evet perşembe cuma da birileri gitsin yaa ay evet ya senşn keseyi Bi görseydik merak ediyom seni hemşom
Ya sorma valla forumları Okuyorum da 12. Haftada çok yanılma oluyormuş o çıkıntı afedersin klitoris çıkıntı suyla aynıymış o nedenle karışıyomuş bakalım artık senle aynı çıkabiliriz bende seni merak ediyorum sezeryan yapacağım büyük ihtimal. Annem gelmez olur mu 1 hafta önceden gelecek hemde durmaz o kayınvalidem de gelir doğumdan bir iki gün önce ama annem gibi olamaz vallaCanim iste belirtisizligimiz senle cok benzer, iste bu nedenle senin bebisi en az senin kdr merak ediyorum, dogum icin kndini nerede daha rahat hissetceksen canim, sezaryen sonrasi bebekle destek sart, annen gelebilirse super, yerleri essiz cnku
Cuma kaç haftalık olacaksın. Olsun görmek de çok heyecanlı hem biraz büyükse haftan kendi aramızda nub bakarızben cuma gitmeyi planliyorum ama ogrenecegim ek bir durum, heyecan yok, sadece duruyor mu gelisimi devam mi bu
Annenin yerini kimse tutamaz canim, heleki hormon dengesi degisiyor dogumdan snra, ki bu da ruh halimizi etkiliyor, bazen dikis agrisi olabiliyor, en risksiz olani analarimizYa sorma valla forumları Okuyorum da 12. Haftada çok yanılma oluyormuş o çıkıntı afedersin klitoris çıkıntı suyla aynıymış o nedenle karışıyomuş bakalım artık senle aynı çıkabiliriz bende seni merak ediyorum sezeryan yapacağım büyük ihtimal. Annem gelmez olur mu 1 hafta önceden gelecek hemde durmaz o kayınvalidem de gelir doğumdan bir iki gün önce ama annem gibi olamaz valla
Sorma benim için diğer kişi yani kv çok riskli malum sinirlerim her an zıplayabiliyor çünkü kendisi bu konuda çok yetenekli Hormonlardan tavanken bana cinnet geçirebilirAnnenin yerini kimse tutamaz canim, heleki hormon dengesi degisiyor dogumdan snra, ki bu da ruh halimizi etkiliyor, bazen dikis agrisi olabiliyor, en risksiz olani analarimiz
yok canim ya senle benim aramizda saniyorum ki 3 hfta var, cuma 9+6 olacak, anlasilmayacak derecede kucuk bize kalp atisinda dr kiz bu kiz diye soyledi biz bi heycanlandk snra sakaa bu hftda belli olur mu dedi, dedim belki keseye gore fln soylemissinzdr 14.hfta goruruz demisti, Cuma da o doktora gidicem, yari ozel hibi bi yer tip merkezi diye geciyor, cihazi daha iyi, en azindan bebegi gormus olurumCuma kaç haftalık olacaksın. Olsun görmek de çok heyecanlı hem biraz büyükse haftan kendi aramızda nub bakarız
benim de oyle canim maalesef, dogumum ingilterede olmustu telefonla bile cok bunalmistm bebegin emmesi konusunda, emmiyor degil emziremiyorsun mesaji sinirimi cok bozuyordu, her arayan soruyor zaten emiyor mu eniyor mu, degisik cok maalesefSorma benim için diğer kişi yani kv çok riskli malum sinirlerim her an zıplayabiliyor çünkü kendisi bu konuda çok yetenekli Hormonlardan tavanken bana cinnet geçirebilir
Ya kimi doktor kalp atışına göre söylğyomuş kuzenime söylemiş daha 8. Haftada öyle de olmuş zaten ama yinede teoriler yanılıyor sen yine at bize 9+6 yı belki benzetiriz. Aramızda 3 hafta varmış. Ya bu arada canın hamur işleri istiyomu ben hep hamur işi istedim börek falan kuzenim dedi hamur işi kızda istenirmiş ama tabi belli olmaz ben sabah akşam hamur yesem patates kızartması yesem bıkmam yaniyok canim ya senle benim aramizda saniyorum ki 3 hfta var, cuma 9+6 olacak, anlasilmayacak derecede kucuk bize kalp atisinda dr kiz bu kiz diye soyledi biz bi heycanlandk snra sakaa bu hftda belli olur mu dedi, dedim belki keseye gore fln soylemissinzdr 14.hfta goruruz demisti, Cuma da o doktora gidicem, yari ozel hibi bi yer tip merkezi diye geciyor, cihazi daha iyi, en azindan bebegi gormus olurum
Ayy uzaktan bile gıcık ediyorlar işte bende 1300 km uzaktayım ama telefon yetiyor o da benim sezeryanıma takmış. Şimdi ben hastane çantasına mama da koycam ne olur ne olmaz süt olmazda aç kalmasın diye tabiki mama dayamak istemiyorum ama Allah korusun süt olmazda bebek aç kalsın istemem sarılık oluyolar. Şimdi ona da laf söyleyecek şimdiden herşeyi kafamda takıyorum valla seni çok iyi anlıyorumbenim de oyle canim maalesef, dogumum ingilterede olmustu telefonla bile cok bunalmistm bebegin emmesi konusunda, emmiyor degil emziremiyorsun mesaji sinirimi cok bozuyordu, her arayan soruyor zaten emiyor mu eniyor mu, degisik cok maalesef
al benden de o kadar. Eşime diyorum ki “doktora bir sorsam mı aylık abonelik var mı ?” DiyeGünaydın bacım yok kız bugün değil çarşamba gidicem benden çok usg ye giren yok heralde @kofi duymasın İstanbula gitcem annemlere orada da gider dururum kesin doktora. Cinsiyet belli olsa da gitsem kıyafetlerle uğraşsam yoksa durmadan doktorlarda yım
Valla kız sorma geçen internette şey gördüm eve alınan cihaz telefona bağlıyon ordan bakıyon yani iyiki yaygın değil yoksa ha bire ultrasona sokarızal benden de o kadar. Eşime diyorum ki “doktora bir sorsam mı aylık abonelik var mı ?” Diye