Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yani 2 ay makul bir süre iyi olur toparlanırsınız yine ngs için doktorla görüş bakalım ona göre adım atarsınız inşallah herşey yolunda gider 🥰🙏🏻
Bilmiyorum ya kafam çok karışık Dr bize bıraktı karari yapılırsa iyi olur demişti öncekinde yine bize bırakır heralde araştırdığımda kromozomlarda sorun yoksa gerek yok deniyor bilemedim çift transfer olacak ya sansimmi daha yüksek olur riskimi?

Ooo sen taş gibi hatunsun ozaman kas dokusu mevcut hemde spor falan kaç kg hamile kaldın tedavide kaç kgdin
Iğnelere ilk başladığımda 55 kiloydum pozitif aldığımda 57 kiloydum 🙈 9 kilo aldım şimdiye kadar ama hepsi göğüs ve göbekte toplanmış gibi

O zaman ben göbek devam napalım 🤷‍♀️zaten iğnenin bebeğe kadar gitmesi mümkün değilmiş ama insanın içi rahat etmiyor ki
Hayır onu hiç düşünme tabiki mümkün değil. Deri dışardan görüldüğü gibi öyle incecik değil. Asla ulaşmaz. Göbekten az acimasinin sebebi yağlanması daha fazla olduğu için. Bacakta kas yoğunluğu fazla olduğu için çok acıyor yoksa yanlış bir uygulama değil. Seninde mi oksapar? 45 derece yapmana gerek yok diye biliyorum onu dik girebilirsin

Iğnelere ilk başladığımda 55 kiloydum pozitif aldığımda 57 kiloydum 🙈 9 kilo aldım şimdiye kadar ama hepsi göğüs ve göbekte toplanmış gibi
Maşallah gayet fitsin boşver hepsi gider onun önemli olan bebeğinin sagligi

Bilmiyorum ya kafam çok karışık Dr bize bıraktı karari yapılırsa iyi olur demişti öncekinde yine bize bırakır heralde araştırdığımda kromozomlarda sorun yoksa gerek yok deniyor bilemedim çift transfer olacak ya sansimmi daha yüksek olur riskimi?
Çift transferle tabi şans daha fazla oluyor. Benimde ilki tekti bu çiftti doktorda dedi zaten hem dondurulmuş hem de çift embryo şansı arttırıyor dedi

Cemcim en az iki ay ara dedi bekleyeceğiz maddi manevi toparlanmanın lazim ngs gondersekmi gondremesekmi kararsızız bu kez çift transfer olacak bilmiyorum karisigim
Benimde bu kez nasipse çift transfer olucak inşallah bu sefer hersey yolunda gider yüzümüz güler hepimizin canim 🤲

Benimde bu kez nasipse çift transfer olucak inşallah bu sefer hersey yolunda gider yüzümüz güler hepimizin canim 🤲
Çift aslında şansı arttırıyor ama bı taraftan ikiside tutarsa nasıl olur diyorum amin canım inşallah seninde transferin bu kez neticelenir incelme falan olmaz geldimi adet ne zaman basliyon

Çift transferle tabi şans daha fazla oluyor. Benimde ilki tekti bu çiftti doktorda dedi zaten hem dondurulmuş hem de çift embryo şansı arttırıyor dedi
Bekleyip göreceğiz artık sen olsan ne yapardın gonderirmiydin ngs

Çift aslında şansı arttırıyor ama bı taraftan ikiside tutarsa nasıl olur diyorum amin canım inşallah seninde transferin bu kez neticelenir incelme falan olmaz geldimi adet ne zaman basliyon
Insallah canim ya aynen ikiside tutarsa gelsin ikizler inşallah 🤲😍
Geldi canım regl oldum yarin nasipse gidiyorum başlıyoruz hazırlığa inşallah
Sen önümüzdeki ay mi baslicaksin insallah
Rabbim seninde inşallah hayirla sağlıkla sonuçlansın 🤲

Insallah canim ya aynen ikiside tutarsa gelsin ikizler inşallah 🤲😍
Geldi canım regl oldum yarin nasipse gidiyorum başlıyoruz hazırlığa inşallah
Sen önümüzdeki ay mi baslicaksin insallah
Rabbim seninde inşallah hayirla sağlıkla sonuçlansın 🤲
Bu kez güzel ilerler ve hayırlısıyla transferini olursun tatlım zaten aynı prosedür estroferm içerken bı hoş olduk ben yaza anca denerim biraz dinlensin vücudum zaten düşükten sonra en az iki ay ara gerek e ramazanda geliyor bayram falan derken yaza kalor

Bekleyip göreceğiz artık sen olsan ne yapardın gonderirmiydin ngs
Benimde ilk embriyo kimyasal olu ca doktor genetiği bozuktur dedi o zaman pişman olmuştum göndermediğime heralde gönderirdim diye düşünüyorum zaten maddi olarak saçıyoruz ona da verirdim yani

4tane 5bc kaldı arzucum bukez çift transfer olacak
Canım ne desem bilmiyorum maddiyat olarak çok fazla ben 2 tanesini yolladim biri sağlıksız cıktı. Işte tam sağlıklı olan transfer edilecektiki gebe kaldım. Sen coraspirin kullanıyor musun? Inşallah gerek kalmaz tüpeyaa

Hayır onu hiç düşünme tabiki mümkün değil. Deri dışardan görüldüğü gibi öyle incecik değil. Asla ulaşmaz. Göbekten az acimasinin sebebi yağlanması daha fazla olduğu için. Bacakta kas yoğunluğu fazla olduğu için çok acıyor yoksa yanlış bir uygulama değil. Seninde mi oksapar? 45 derece yapmana gerek yok diye biliyorum onu dik girebilirsin
Evet oksapar zaten 1 cm iğne ucu var bebeği geçtim rahim duvarına bile ulaşması imkansız. Biz de az kalın derili değiliz ha🤣

Bu kez güzel ilerler ve hayırlısıyla transferini olursun tatlım zaten aynı prosedür estroferm içerken bı hoş olduk ben yaza anca denerim biraz dinlensin vücudum zaten düşükten sonra en az iki ay ara gerek e ramazanda geliyor bayram falan derken yaza kalor
İnşallah canım hayırlısı olsun rabbim tez zamanda saglikla nasip etsin insallah 🤲

Maşallah gayet fitsin boşver hepsi gider onun önemli olan bebeğinin sagligi
Canım hep dışardan yemek istiyor aslında onu bırakıp ev yemeklerine yönelsem bebeklere faydası var diye aldığım kilo da umurumda olmayacak. Böyle ne yiyoruz faydalı mi zararlı mi bilmiyoruz

X