- 19 Ekim 2024
- 285
- 215
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.321
Çok haklısın, bende bu ay başlayacağım ovulasyon testine anlamıyorum yoksaUygulamada benim de 18i gösteriyor kızlar ne olur ne olmaz erken olur geç olur diye testle takip etmeye başladım bugün reglim dün bitti
Neden olmasın birlikte takip ederiz bugün yumurtlama oldu mu olmadı mı stresi yaşamak yerine eğlenceli bir aktivite olut bizim içinGercekten cok şanş getirdi birçok kişiye umarım sana hayırlı gelir bende mi bu ay bunla denesem ya regl yarın bitiyor
Ben testle takip etmedim ama uygulamada yumurtlamayı bugün gösteriyor ama iki gün önce kasık ağrım ve akıntım oldu ordan anladım çatladığını. Elinde yeterli test varsa yap bence birşey kaybetmezsin. Yinede gün aşırı birlikte olup akısına bırakmak daha mantıklı geliyor banaBende böyle takip ediyorum ama seninki adetinden çok çabuk gelmiş yumurtlama benimki adet olduktan 14 15 gün sonra gosteriyo yumurtlama acaba benimki mi yanlis
Ben 2 aydır yapıyorum ve hep aynı günde çift çizgiyi gördüm o günden sonra 2 gün değerlendirdim . Hem testi hemde değerlendirmeyi bıraktım . Benim de kasık ve rahim ağrısı oldu ama ben çatlamamı oldu yoksa değerlendirmeden mi ağrı hissetim bilmiyorum.Ovulasyon testi yapıyomusun, ben bu ay yapmaya başlayacağım. Ve ben genelde 12-13. fena kasık ağrılarım oluyor. Acaba 14. günmü çatlıyor benimki anlamadım.
Yumurtlamayı adet ondugun günden beri 14gü. Sayıryorsun canm üstüne degil daha önceki adetinden tekrar say bakalımBende 2 de oldum ben eğer adetim birinci günü sayarsam 17 gününe denk geliyor . Geçen ayda birinci gününden saydım mı 18 gün oldu diğer ayda aynı .
Eğer garantilemek istiyorsan test yap bende bir gün fark attı. Takvimde yüksek doğurganlık dediğinde üst üste günler değerlendirirsen kaçırmazsın.Ben testle takip etmedim ama uygulamada yumurtlamayı bugün gösteriyor ama iki gün önce kasık ağrım ve akıntım oldu ordan anladım çatladığını. Elinde yeterli test varsa yap bence birşey kaybetmezsin. Yinede gün aşırı birlikte olup akısına bırakmak daha mantıklı geliyor bana
Bencede ya şimdi sipariş vercem bakalım kaç günde gelecekNeden olmasın birlikte takip ederiz bugün yumurtlama oldu mu olmadı mı stresi yaşamak yerine eğlenceli bir aktivite olut bizim için
3 ayı da attım . Benim bildiğim adetin birinci günündenYumurtlamayı adet ondugun günden beri 14gü. Sayıryorsun canm üstüne degil daha önceki adetinden tekrar say bakalım
Kasım'da 18 inde olmuş mesela yumurtlama3 ayı da attım . Benim bildiğim adetin birinci gününden
Allah razı olsun dediğiniz gibi artık bol bol dua edicemHiç üzülecek bir şey yok. Geç döllenmiş olabilir. Başlarda yavaş da olabiliyor. Ama sonra tamamlıyor haftasını. Şimdi senin yapman gereken sağlıklı ilerlesin diye dua etmek, üzülmeyi bırakıp elini karnına koyup gebeyim hamdolsun diye tebessüm etmekhayırlı mübarek olsun
Ekimdede 18inde olmuşKasım'da 18 inde olmuş mesela yumurtlama
Evet 2 aydır hem ovülasyon hemde bu takvimden bakıyorum .Kasım'da 18 inde olmuş mesela yumurtlama
Yani her ay degişeliyor oyuzden geriye saydımızda hangi gün oldugu cıkıyor benimde korunurken genelde 13.yada 14 gün diye bilyorudum 2 aydır 11.günde ve 12.günde olduğunu anladım ogünlerde cok degerlendirememişimKasım'da 18 inde olmuş mesela yumurtlama
Eşimde bende nöbetli çalıştığımız için ne zaman fırsat bulduysak adetin bittiği günden itibaren değerlendirdik artık gerisi nasipEğer garantilemek istiyorsan test yap bende bir gün fark attı. Takvimde yüksek doğurganlık dediğinde üst üste günler değerlendirirsen kaçırmazsın.
Ovülasyondamı ogünde pik oldu seninEvet 2 aydır hem ovülasyon hemde bu takvimden bakıyorum .
Benimki hemen verildi T ile başlayan siteden almıştımBencede ya şimdi sipariş vercem bakalım kaç günde gelecek
Sağdan olmuş yumurtlama büyük ihtimalleEşimde bende nöbetli çalıştığımız için ne zaman fırsat bulduysak adetin bittiği günden itibaren değerlendirdik artık gerisi nasip
Adet bitimindeki ilişkiden iki gün sonra sağ kasığımın icinde batmalar hissediyorum sürekli WC gidiyorum. Bu belirtiler başlayalı bugün bir hafta oldu. Hala sağ kasığımda batmalar devam ediyor. İlk defa yaşıyorum böyle bir durumu. içimden bir ses oldu sanki diyor diğer yanım umutsuz.
Bende ordan alcam şimdi cnmBenimki hemen verildi T ile başlayan siteden almıştım
İnnovitaydu degildmiBende ordan alcam şimdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?