Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Gercekten cok şanş getirdi birçok kişiye umarım sana hayırlı gelir bende mi bu ay bunla denesem ya regl yarın bitiyor
Neden olmasın birlikte takip ederiz bugün yumurtlama oldu mu olmadı mı stresi yaşamak yerine eğlenceli bir aktivite olut bizim için

Bende böyle takip ediyorum ama seninki adetinden çok çabuk gelmiş yumurtlama benimki adet olduktan 14 15 gün sonra gosteriyo yumurtlama acaba benimki mi yanlis
Ben testle takip etmedim ama uygulamada yumurtlamayı bugün gösteriyor ama iki gün önce kasık ağrım ve akıntım oldu ordan anladım çatladığını. Elinde yeterli test varsa yap bence birşey kaybetmezsin. Yinede gün aşırı birlikte olup akısına bırakmak daha mantıklı geliyor bana

Ovulasyon testi yapıyomusun, ben bu ay yapmaya başlayacağım. Ve ben genelde 12-13. fena kasık ağrılarım oluyor. Acaba 14. günmü çatlıyor benimki anlamadım.
Ben 2 aydır yapıyorum ve hep aynı günde çift çizgiyi gördüm o günden sonra 2 gün değerlendirdim . Hem testi hemde değerlendirmeyi bıraktım . Benim de kasık ve rahim ağrısı oldu ama ben çatlamamı oldu yoksa değerlendirmeden mi ağrı hissetim bilmiyorum.

Bende 2 de oldum ben eğer adetim birinci günü sayarsam 17 gününe denk geliyor . Geçen ayda birinci gününden saydım mı 18 gün oldu diğer ayda aynı .
Yumurtlamayı adet ondugun günden beri 14gü. Sayıryorsun canm üstüne degil daha önceki adetinden tekrar say bakalım

Eğer garantilemek istiyorsan test yap bende bir gün fark attı. Takvimde yüksek doğurganlık dediğinde üst üste günler değerlendirirsen kaçırmazsın.

Yumurtlamayı adet ondugun günden beri 14gü. Sayıryorsun canm üstüne degil daha önceki adetinden tekrar say bakalım
3 ayı da attım . Benim bildiğim adetin birinci gününden

Eklentiler

• IMG_7722.png
    122,4 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_7723.png
    102,4 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_7724.png
    103,7 KB · Görüntüleme: 17
Allah razı olsun dediğiniz gibi artık bol bol dua edicem

Kasım'da 18 inde olmuş mesela yumurtlama
Yani her ay degişeliyor oyuzden geriye saydımızda hangi gün oldugu cıkıyor benimde korunurken genelde 13.yada 14 gün diye bilyorudum 2 aydır 11.günde ve 12.günde olduğunu anladım ogünlerde cok degerlendirememişim

Eğer garantilemek istiyorsan test yap bende bir gün fark attı. Takvimde yüksek doğurganlık dediğinde üst üste günler değerlendirirsen kaçırmazsın.
Eşimde bende nöbetli çalıştığımız için ne zaman fırsat bulduysak adetin bittiği günden itibaren değerlendirdik artık gerisi nasip
Adet bitimindeki ilişkiden iki gün sonra sağ kasığımın icinde batmalar hissediyorum sürekli WC gidiyorum. Bu belirtiler başlayalı bugün bir hafta oldu. Hala sağ kasığımda batmalar devam ediyor. İlk defa yaşıyorum böyle bir durumu. içimden bir ses oldu sanki diyor diğer yanım umutsuz.

Sağdan olmuş yumurtlama büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…