Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar selam ovülasyon testi yapmaya başlasam mı ? Bu takvimi kullanıyorum.takvim doğru sadece bir gün sonra veya birgün önce tam yumurtlamayı gösteriyor .sizce ovülasyon testini yapmaya başlasam mı ? Yoksa 13 de mi başlasam

Bence 12. günden başla. Neredeyse aynıyız 1 gün erken regl oldum. Bende 12. gün başlayacağım

Bende böyle takip ediyorum ama seninki adetinden çok çabuk gelmiş yumurtlama benimki adet olduktan 14 15 gün sonra gosteriyo yumurtlama acaba benimki mi yanlis

Hiç geçmedi bugündü adet günümdü Yinede pembe görünce çizgiyi heveslenmiştim daha yüksek çıkar diye ilişkinin üzerinden de 2 hafta geçti
Hiç üzülecek bir şey yok. Geç döllenmiş olabilir. Başlarda yavaş da olabiliyor. Ama sonra tamamlıyor haftasını. Şimdi senin yapman gereken sağlıklı ilerlesin diye dua etmek, üzülmeyi bırakıp elini karnına koyup gebeyim hamdolsun diye tebessüm etmek hayırlı mübarek olsun

Böyle gösteriyor benimkide:

Eklentiler

• IMG_1834.jpeg
    51,3 KB · Görüntüleme: 14
Canım çıkmış 99 değerim
İşteeeee beklediğim mesajjj gelmişşşş. Canım benimmm yaaaaKuru bir tebrik olmasın diye hemen yazamadım Nerden nereye geldik kızzzz çok şükür amaa bundan sonraki süreci düşünerek heba etme bak bu güzel günleri. Tadını çıkar gebeliğinin

Bence 12. günden başla. Neredeyse aynıyız 1 gün erken regl oldum. Bende 12. gün başlayacağım
Uygulamada benim de 18i gösteriyor kızlar ne olur ne olmaz erken olur geç olur diye testle takip etmeye başladım bugün reglim dün bitti

Çok teşekkür ederim canım benim iyiki varsin çok şükür çok şükür hamd olsun Rabbime şimdi ki tek stresin acaba beta güzel artış sağlar mı bakalım Çarşamba sabah randevu aldım tekrardan hayırlısı ile ne olucak hem bebek bı yandan ehliyet dersi sınavı valla kafam çorba oldu yemin ederim

Bende 2 de oldum ben eğer adetim birinci günü sayarsam 17 gününe denk geliyor . Geçen ayda birinci gününden saydım mı 18 gün oldu diğer ayda aynı .
Ovulasyon testi yapıyomusun, ben bu ay yapmaya başlayacağım. Ve ben genelde 12-13. fena kasık ağrılarım oluyor. Acaba 14. günmü çatlıyor benimki anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…