- 7 Aralık 2024
- 241
- 59
- 13
- 35
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.301
Adetime birgün varken predictor erken test almıştım baya koyu çizgi çıkmıştı ama hemen ertesi gün adet oldum. Kimyasalsa bile hcg düşmeden nasıl aynı gün oldum?Predictor tek geçerim
Hadi güzel haberler nasip olsunKızlaaaar ben başladım bugün şans dileyiiin bu testlerin şans getirdiğini yazmış bir çok kişiUmarım bana da şans getirir
Amiiin hepimize canımmmHadi güzel haberler nasip olsun
Benim geçti adetim Kasım a kasımın 13 oldum şuan 18 Aralık bekliyorum inslah olumlu sonuç alırım çünkü yumurtlama takip ettim ona göre ilişki yaptım insİnşallah hoş geldiin. duruma göre sat bat tarihlerini ekleriz
Bence 12. günden başla. Neredeyse aynıyız 1 gün erken regl oldum. Bende 12. gün başlayacağımKızlar selam ovülasyon testi yapmaya başlasam mı ? Bu takvimi kullanıyorum.takvim doğru sadece bir gün sonra veya birgün önce tam yumurtlamayı gösteriyor .sizce ovülasyon testini yapmaya başlasam mı ? Yoksa 13 de mi başlasam Eki Görüntüle 3517832
Bende böyle takip ediyorum ama seninki adetinden çok çabuk gelmiş yumurtlama benimki adet olduktan 14 15 gün sonra gosteriyo yumurtlama acaba benimki mi yanlisKızlar selam ovülasyon testi yapmaya başlasam mı ? Bu takvimi kullanıyorum.takvim doğru sadece bir gün sonra veya birgün önce tam yumurtlamayı gösteriyor .sizce ovülasyon testini yapmaya başlasam mı ? Yoksa 13 de mi başlasam Eki Görüntüle 3517832
Hiç üzülecek bir şey yok. Geç döllenmiş olabilir. Başlarda yavaş da olabiliyor. Ama sonra tamamlıyor haftasını. Şimdi senin yapman gereken sağlıklı ilerlesin diye dua etmek, üzülmeyi bırakıp elini karnına koyup gebeyim hamdolsun diye tebessüm etmekHiç geçmedi bugündü adet günümdü Yinede pembe görünce çizgiyi heveslenmiştim daha yüksek çıkar diye ilişkinin üzerinden de 2 hafta geçti
Böyle gösteriyor benimkide:Kızlar selam ovülasyon testi yapmaya başlasam mı ? Bu takvimi kullanıyorum.takvim doğru sadece bir gün sonra veya birgün önce tam yumurtlamayı gösteriyor .sizce ovülasyon testini yapmaya başlasam mı ? Yoksa 13 de mi başlasam Eki Görüntüle 3517832
İşteeeee beklediğim mesajjj gelmişşşş. Canım benimmm yaaaaCanım çıkmış 99 değerim
Yüksek doğurganlığa 12 gün var gözüküyor . Diğerleri düşük gebelik için gösteriyorBende böyle takip ediyorum ama seninki adetinden çok çabuk gelmiş yumurtlama benimki adet olduktan 14 15 gün sonra gosteriyo yumurtlama acaba benimki mi yanlis
Herkesin aynı olmaz kiBende böyle takip ediyorum ama seninki adetinden çok çabuk gelmiş yumurtlama benimki adet olduktan 14 15 gün sonra gosteriyo yumurtlama acaba benimki mi yanlis
Bende 2 de oldum ben eğer adetim birinci günü sayarsam 17 gününe denk geliyor . Geçen ayda birinci gününden saydım mı 18 gün oldu diğer ayda aynı .Böyle gösteriyor benimkide:
Vala en iyisi albi kaset bence erken olanda prodictor olan baskalarıda güvenmiyorum acıkcasıBu gebelik testlerinin çoğu güvenilir değil heralde ya anlamadım en iyisi hangisi peki kızlar
Bünyesel olarak da fark ediyor evet . Ovülasyona 13 de yapmaya başlasam . Pcs yok ama yine de kaçırmak istemiyorum .Herkesin aynı olmaz kimesela benim bazen çok erken oluyo bazen 17. Gün oluyo
Kızlar selam ovülasyon testi yapmaya başlasam mı ? Bu takvimi kullanıyorum.takvim doğru sadece bir gün sonra veya birgün önce tam yumurtlamayı gösteriyor .sizce ovülasyon testini yapmaya başlasam mı ? Yoksa 13 de mi başlasam Eki Görüntüle 3517832
Uygulamada benim de 18i gösteriyor kızlar ne olur ne olmaz erken olur geç olur diye testle takip etmeye başladım bugün reglim dün bittiBence 12. günden başla. Neredeyse aynıyız 1 gün erken regl oldum. Bende 12. gün başlayacağım
Çok teşekkür ederim canım benim iyiki varsinİşteeeee beklediğim mesajjj gelmişşşş. Canım benimmm yaaaaKuru bir tebrik olmasın diye hemen yazamadım Nerden nereye geldik kızzzz çok şükür amaa bundan sonraki süreci düşünerek heba etme bak bu güzel günleri. Tadını çıkar gebeliğinin
Gercekten cok şanş getirdi birçok kişiye umarım sana hayırlı gelir bende mi bu ay bunla denesem ya regl yarın bitiyorKızlaaaar ben başladım bugün şans dileyiiin bu testlerin şans getirdiğini yazmış bir çok kişiUmarım bana da şans getirir
Ovulasyon testi yapıyomusun, ben bu ay yapmaya başlayacağım. Ve ben genelde 12-13. fena kasık ağrılarım oluyor. Acaba 14. günmü çatlıyor benimki anlamadım.Bende 2 de oldum ben eğer adetim birinci günü sayarsam 17 gününe denk geliyor . Geçen ayda birinci gününden saydım mı 18 gün oldu diğer ayda aynı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?