- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.281
Erken degil kaset testlerim var ama yapmicam psikolojimi bozuyorum canim cok darladim kendimi test test kafam atarsa yaparim belki disari cikiyorum geziyorum dusunmemeye calisiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken degil kaset testlerim var ama yapmicam psikolojimi bozuyorum canim cok darladim kendimi test test kafam atarsa yaparim belki disari cikiyorum geziyorum dusunmemeye calisiyorum
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsuunn, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gebelik haberi alınca tanımasamda çok mutlu oluyorum
testini yap sonuca göre ekleyelim canımEvet canım ama atmıştım o yüzden çekemedim
Bugün regl oldum yeni yeni sökülüyor SAT 9 Aralık BAT 8 Ocak D denizadamasal
yaaa çok sevindim canım eklediiiim hemen. sağlıkla artsın allah kucağına almayıda nasip etsinCanım çıkmış 99 değerim
Merhaba bende Aralık ocak gelebil istiyorum ayın 22sinde rahim filmi cekilcem ins iyi gelir isteyen herkese nasıp olur inşallah
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları dilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık @Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 14 Kasım 8 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @Alev2626 8 Kasım 8 Aralık @Bettsyb 12 Kasım 10 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @nisanurs98 17 Kasım 12 Aralık @asiliris 9 Kasım 13 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @loveinnovember 20 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @papatyamm13 15 Kasım 17 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak
Eklemedim canim sat baslangici 16 kasim bat 13 aralik
İnşallah hoş geldiin. duruma göre sat bat tarihlerini eklerizMerhaba bende Aralık ocak gelebil istiyorum ayın 22sinde rahim filmi cekilcem ins iyi gelir isteyen herkese nasıp olur inşallah
Aaa ne güzel her gebeliğin farklı olduğunu duyunca seviniyorum çünkü kendimde hep ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorumYok canım hepsinde farklı yani ilkinde regl gecikince anladım yoktu belirti ikincisinde sık idrara çıkma vardı bunda da belirti şunlar vardı ama ben yormadim bebek olacağına yumurtlama görmeyince testlerde yok dedim şunlar vardı mide ekşimesi ağızda metalik tat sürekli acıkma vardı regl öncesi regl günü de sık idrara çıkma başladı rahim ağrısı sağ kasığım agridi bunlar zaten oluyormuş internetten baktım yeni benim göğüslerim ne hamilelikte ne reglde meme ağrısı yaşamıyorum
Senin 2 mi olucak yok canım hepsi farklı oluyor herkeste böyledir sanıyorumAaa ne güzel her gebeliğin farklı olduğunu duyunca seviniyorum çünkü kendimde hep ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum
Oyyy sen daha yeni evlisin 1.5 sene ne ki ilk aydan sormaya başlayacklar artık az kaldı inşallah inşallah bak bu konuşmamızı favoriye alacam o gün geldiğinde de gülerek hatırlayacağız iniallah aminAynen öyle. Bir de insanlar soruyor sürekli. 1.5 yıllık evliyim. Ee çocuk ne zaman falan. Çok sinirleniyorum sonra üzülüyorum. Mecburen yalan söylüyorum şu an düşünmüyorum diye. Öyle işte. İnşallah ikimizde bir gün bu platformda anne sayfasında bu konuşmalarımızı hatırlarız :')
2.gebelik ama ilk çocuk inşallah. İlk gebeliğim erken doğum oldu canım 28 haftada bir kız bir erkek ikizdiSenin 2 mi olucak yok canım hepsi farklı oluyor herkeste böyledir sanıyorum
Ya anladım canım hayırlısı olsun inşallah bu sefer2.gebelik ama ilk çocuk inşallah. İlk gebeliğim erken doğum oldu canım 28 haftada bir kız bir erkek ikizdi
Predictor tek geçerimBu gebelik testlerinin çoğu güvenilir değil heralde ya anlamadım en iyisi hangisi peki kızlar
Ooo canım benim hayırlısı olsun inşallah çok güzel gelicek bu testler sana iyiki beni dinleyip almışsın bebiş haberini alcaz amin aminEki Görüntüle 3517820
Kızlaaaar ben başladım bugün şans dileyiiin bu testlerin şans getirdiğini yazmış bir çok kişi Umarım bana da şans getirir
Kız foto açılmıyorKızlaaaar ben başladım bugün şans dileyiiin bu testlerin şans getirdiğini yazmış bir çok kişi Umarım bana da şans getirir
Evet kuzucummm teşekkür ederim çoook inşallah sana getirdiği gibi bana ve hepimize getirirOoo canım benim hayırlısı olsun inşallah çok güzel gelicek bu testler sana iyiki beni dinleyip almışsın bebiş haberini alcaz amin amin
Var yukarda kuzu bir daha düzenledim ondan mı acabaKız foto açılmıyor
Hııı tamam tamam açıldı hadi hayırlı olsun bol şansVar yukarda kuzu bir daha düzenledim ondan mı acaba