Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

D denizadamasal ben elendim güncelleyebilir misin sat : 9 Aralık bat :6 Ocak , pik olmasına göre batı değiştirebilirim
Canımm üzülme bu ay belki şansın daha yüksektir. Üzülüp stres yapınca sürecimi inan daha da zorlaştırmış oluyoruz. O yüzden durmadan denemeye devam

Sanki orda birşey var batıyor ara sıra. Yumurtlama belirtlerimi iyi bilirim hiç böyle olmaz. Adetten sonra başlamaz. psikolojik olarak kendimi etkilemeyi hiç istemiyorum
Canım bna doktor dedi nerden yumutlarsan o bölgede ağrı olur içerde sprem varken dedi döllenme olduysa bile bu ay hep sağ kasıkta agrı hissedeceksin yani

Seninki hangi gün?

merhaba arkadaşlar ben bu ay letu kullandım bugün yumurtam 25 mm idi ama çatlatma iğnesi bulamıyorum Bursa’da hiç bi yerde telefonla sormadığım yer kalmadı

Selam kizlar,
Benim sat 23 Kasim .Bat 21 Aralik.
Uygulamaya gore bu ayin 7.sinde yumurtlamam gerekiyordu.

Ayin 5.de birliktelik yasadik. Yani aslinda hamile kalmak amaciyla degildi o an oyle gelisti Bebek dusunuyoruz ama Mart Nisan gibi denemeye baslariz demistik.

Ben o gunden itibaren yumurtlama testi yaptim hep negatifti ve hala negatif. Acaba 14. Gun yerine 12. Gunde yumurtlama gerceklesmis olabilir mi?
Cunku gecen ay 14. Gunde ovulasyon testim pozitifti.
Eger erken yumurtladiysam hamilelik suphem var.
Bu ayin 19. Da kontrastli tomografi cekilmem gerekiyor. Radyasyon Acaba iliskiden 10-11 gun sonra kan versem hamilelik varsa kanda cikar mi?

Bir de aranizda yumurtlama takibi yapip 2 gun gec ya da erken gibi sapmalar yasayanlar oldu mu?

Bunların hepsini rayına koyan bir Rabbimiz var hamdolsun. Sana düşen sağlıklı beslenmeye çalışmak, duanı etmek sınava odaklan şuan mesela. Allah büyüktür onu da geçeceksin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…