- 7 Aralık 2024
- 241
- 59
- 13
- 35
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.341
Sanki orda birşey var batıyor ara sıra. Yumurtlama belirtlerimi iyi bilirim hiç böyle olmaz. Adetten sonra başlamaz. psikolojik olarak kendimi etkilemeyi hiç istemiyorumSağdan olmuş yumurtlama büyük ihtimalle
Canımm üzülme bu ay belki şansın daha yüksektir. Üzülüp stres yapınca sürecimi inan daha da zorlaştırmış oluyoruz. O yüzden durmadan denemeye devamD denizadamasal ben elendimgüncelleyebilir misin sat : 9 Aralık bat :6 Ocak , pik olmasına göre batı değiştirebilirim
Evet gerçekten var öyleHsg cektirdim bu ay ve hamile kaldim bence hic vakit kaybetme
Canım bna doktor dedi nerden yumutlarsan o bölgede ağrı olur içerde sprem varken dedi döllenme olduysa bile bu ay hep sağ kasıkta agrı hissedeceksin yaniSanki orda birşey var batıyor ara sıra. Yumurtlama belirtlerimi iyi bilirim hiç böyle olmaz. Adetten sonra başlamaz. psikolojik olarak kendimi etkilemeyi hiç istemiyorum
Seninki hangi gün?Ben 2 aydır yapıyorum ve hep aynı günde çift çizgiyi gördüm o günden sonra 2 gün değerlendirdim . Hem testi hemde değerlendirmeyi bıraktım . Benim de kasık ve rahim ağrısı oldu ama ben çatlamamı oldu yoksa değerlendirmeden mi ağrı hissetim bilmiyorum.
Sen neden HGS cektirmiştn cnmHsg cektirdim bu ay ve hamile kaldim bence hic vakit kaybetme
Benim her ay yumurtlama döneminde kasığımın sağ tarafım ağrıyor, o nasıl oluyo peki?Canım bna doktor dedi nerden yumutlarsan o bölgede ağrı olur içerde sprem varken dedi döllenme olduysa bile bu ay hep sağ kasıkta agrı hissedeceksin yani
Prediktor yoktu artimed ve softec erken gebelik testlerini aldimTeşekkür ederim
Oyyyyy kocaman pozitifffffff maşallah hayırlı olsunKızlar bugün gecikmemin 4.günüydü test yapacağımı söylemiştim benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi
Eki Görüntüle 3517846
Yaaa maşallah cokkll sevimdim adına cnm gözün aydınKızlar bugün gecikmemin 4.günüydü test yapacağımı söylemiştim benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi
Eki Görüntüle 3517846
Çok teşekkür ederim canımYaaa maşallah cokkll sevimdim adına cnm gözün aydın
Ay evet çok şaşırdım hala inananmıyorumOyyyyy kocaman pozitifffffff maşallah hayırlı olsun
Kusura bakma yine soruyorum belki bat geçmişmiydi?Ay evet çok şaşırdım hala inananmıyorum
Bu hangi test canım?Ay evet çok şaşırdım hala inananmıyorum
Bunların hepsini rayına koyan bir Rabbimiz var hamdolsun. Sana düşen sağlıklı beslenmeye çalışmak, duanı etmekÇok teşekkür ederim canım benim iyiki varsinçok şükür çok şükür hamd olsun Rabbime şimdi ki tek stresin acaba beta güzel artış sağlar mı bakalım Çarşamba sabah randevu aldım tekrardan hayırlısı ile ne olucak hem bebek bı yandan ehliyet dersi sınavı valla kafam çorba oldu yemin ederim
Tutunması sağlıkla ilerlesin diye bol bol havuç suyu iç canımAllah razı olsun dediğiniz gibi artık bol bol dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?