- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.361
Ya bende araştırıyordum çok teşekkür ederim varmı baika yapanilecegim birşeyTutunması sağlıkla ilerlesin diye bol bol havuç suyu iç canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende araştırıyordum çok teşekkür ederim varmı baika yapanilecegim birşeyTutunması sağlıkla ilerlesin diye bol bol havuç suyu iç canım
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanımm üzülme bu ay belki şansın daha yüksektir. Üzülüp stres yapınca sürecimi inan daha da zorlaştırmış oluyoruz. O yüzden durmadan denemeye devam
Bulantıların başlamadan günde 2 haşlanmış yumurta ye mutlaka. En az 1 litre su tüket. Havuç suyunu da yap. Abur cubur, demli ve fazla içilen çaydan kahveden uzak dur. Bunları gebelik boyuncada yap tabii ama şuan en önemlisi havuç suyu ve bol su, sıvı tüketmekYa bende araştırıyordum çok teşekkür ederim varmı baika yapanilecegim birşey
Gözüünnn aydınn çok sevindim sağlıkla kucagına al bebeğini inşallah bizede dua etKızlar bugün gecikmemin 4.günüydü test yapacağımı söylemiştim benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi
Eki Görüntüle 3517846
Çok teşekkür ederim şuan buna ihtiyacım vardı allah sizinde gönlünüze göre versin herseyiBulantıların başlamadan günde 2 haşlanmış yumurta ye mutlaka. En az 1 litre su tüket. Havuç suyunu da yap. Abur cubur, demli ve fazla içilen çaydan kahveden uzak dur. Bunları gebelik boyuncada yap tabii ama şuan en önemlisi havuç suyu ve bol su, sıvı tüketmek
Çok sevindim iyi gelmesine ha birde 3 madde daha var.Çok teşekkür ederim şuan buna ihtiyacım vardı allah sizinde gönlünüze göre versin herseyi
Canm sen almiycam demiştin neye karar verdin ben geçen ay innovita kullandım gebelik kısmet olmadı bu ay da bir gebenin günlüğü ile deniycem regl bitmesine iki gün falan kaldı benim deGercekten cok şanş getirdi birçok kişiye umarım sana hayırlı gelir bende mi bu ay bunla denesem ya regl yarın bitiyor
Bugün gecikmenin 4.günüydü kuzum belirtilerim yumurtalamadan itibaren felaket bir göğüs hassasiyeti özellikle uçları çok acıyordu sık idrara çıkıyordum… adetten 4 gün önce yaptım negatifti..Kusura bakma yine soruyorum belki bat geçmişmiydi? ve belirtilerin nelerdir?
Çok teşekkür ederim umarım sağlıkla ilerler hepinize çok dua ediyorumGözüünnn aydınn çok sevindim sağlıkla kucagına al bebeğini inşallah bizede dua et
Peki döllenme olduğunu nasıl anlayacağız? Sperm oldupu için mi ağrıyor yani?Canım bna doktor dedi nerden yumutlarsan o bölgede ağrı olur içerde sprem varken dedi döllenme olduysa bile bu ay hep sağ kasıkta agrı hissedeceksin yani
Benimde ilişikiden beri sağ kasığım ve belim ağrıyor. Beklenen tarihin ne zaman?Kızlar bana kimse cevap yazmadı ama benim belim çok ağrımaya başladı tek taraflı bir ağrı. Yarına geçmezse ve regli olmazsam öğleden sonra bebişi anneme atıp test alacağım bebiş beklemiyordum ama şüphelenince bir heycanlandım
Çıkar sanırım bt yi erteleme durumun olur mu? Çok acil ve önemli birşey için miydi?Selam kizlar,
Benim sat 23 Kasim .Bat 21 Aralik.
Uygulamaya gore bu ayin 7.sinde yumurtlamam gerekiyordu.
Ayin 5.de birliktelik yasadik. Yani aslinda hamile kalmak amaciyla degildi o an oyle gelisti Bebek dusunuyoruz ama Mart Nisan gibi denemeye baslariz demistik.
Ben o gunden itibaren yumurtlama testi yaptim hep negatifti ve hala negatif. Acaba 14. Gun yerine 12. Gunde yumurtlama gerceklesmis olabilir mi?
Cunku gecen ay 14. Gunde ovulasyon testim pozitifti.
Eger erken yumurtladiysam hamilelik suphem var.
Bu ayin 19. Da kontrastli tomografi cekilmem gerekiyor. Radyasyon Acaba iliskiden 10-11 gun sonra kan versem hamilelik varsa kanda cikar mi?
Bir de aranizda yumurtlama takibi yapip 2 gun gec ya da erken gibi sapmalar yasayanlar oldu mu?
Benim durumum farklı canım emziriyorum ve hiç adet olmadım, bebeğim 16 aylık, ilkel yöntemlerle korunuyorduk, kazara hamile olabileceğimden şüpheleniyorum bende gaz da var sizde var mı?Benimde ilişikiden beri sağ kasığım ve belim ağrıyor. Beklenen tarihin ne zaman?
Sizin tarihiniz ne zaman daha var mı acaba benim 13 Aralık testi yapsam erken mi olur diye düşünüyorumBenimde ilişikiden beri sağ kasığım ve belim ağrıyor. Beklenen tarihin ne zaman?
Öyle canım öyle ama çevrenin ağzı durmuyor düşük diye beta hayırlısı Rabbimden düşünmemeye çalışıyorum sınava vericem kendimiBunların hepsini rayına koyan bir Rabbimiz var hamdolsun. Sana düşen sağlıklı beslenmeye çalışmak, duanı etmek sınava odaklan şuan mesela. Allah büyüktür onu da geçeceksin hayırlısıyla
Çok sevindim canım ya haber ver kan testi sonucunuBugün gecikmenin 4.günüydü kuzum belirtilerim yumurtalamadan itibaren felaket bir göğüs hassasiyeti özellikle uçları çok acıyordu sık idrara çıkıyordum… adetten 4 gün önce yaptım negatifti..
adet olacağım gün sökülecekmişim gibi bir his vardı ama bir iki saat sonra geçti.. gecikmenin 2.günü pedime iki üç damla kahverengi leke geldi tamam dedim oluyorum devamı gelmedi bugünde test yaptım böyle çıktı.. nimo diye bir marka umarım yanıltmıyordur kan vermeye gidiyorum şimdi
Test alıp yapman daha iyi olur o zaman. Gaz sorunum genel olarak olduğı için ayırt edici birşey midir bilmiyorumBenim durumum farklı canım emziriyorum ve hiç adet olmadım, bebeğim 16 aylık, ilkel yöntemlerle korunuyorduk, kazara hamile olabileceğimden şüpheleniyorum bende gaz da var sizde var mı?
Hızlı testte çıkar diye düşünüyorum ama artı med gibi markalardan değil predictor marka iyiymişSizin tarihiniz ne zaman daha var mı acaba benim 13 Aralık testi yapsam erken mi olur diye düşünüyorum