Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba bende Aralık ocak gelebil istiyorum ayın 22sinde rahim filmi cekilcem ins iyi gelir isteyen herkese nasıp olur inşallah

Aaa ne güzel her gebeliğin farklı olduğunu duyunca seviniyorum çünkü kendimde hep ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum

Oyyy sen daha yeni evlisin 1.5 sene ne ki ilk aydan sormaya başlayacklar artık az kaldı inşallah inşallah bak bu konuşmamızı favoriye alacam o gün geldiğinde de gülerek hatırlayacağız iniallah amin

Eki Görüntüle 3517820
Kızlaaaar ben başladım bugün şans dileyiiin bu testlerin şans getirdiğini yazmış bir çok kişi Umarım bana da şans getirir
Ooo canım benim hayırlısı olsun inşallah çok güzel gelicek bu testler sana iyiki beni dinleyip almışsın bebiş haberini alcaz amin amin

Ooo canım benim hayırlısı olsun inşallah çok güzel gelicek bu testler sana iyiki beni dinleyip almışsın bebiş haberini alcaz amin amin
Evet kuzucummm teşekkür ederim çoook inşallah sana getirdiği gibi bana ve hepimize getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…