- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.261
Bata kaç gün var?Yerlesme kanamam geldi artik suphelerim kalkti gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata kaç gün var?Yerlesme kanamam geldi artik suphelerim kalkti gibi
Var canım ya yukselecek inşallah merak etme kaç gün vardı senin adete daha cok cok yeniKızlar beta 10.2 çıltı kesin hamilesin diyemem 3 gün sonra uüne gel dedi
4Bata kaç gün var?
Cok tesekkur ederim sok oluyo insan korkuyoda ama bildigim icin cok korkmadim insallah sende yasarsin en kisa zamanda canim bende senin gibi diyodumYa cok sevndm gözünüz aydın. Hep ben de yerlesme olsa da anlasam derim gebe kalırsam
Hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah belirtilerin neydi kuzum adetin kaç gün geçmişti.. benimde gecikmenin 4.günüKızlar beta 10.2 çıltı kesin hamilesin diyemem 3 gün sonra uüne gel dedi
Test yapmadın mı daha?Hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah belirtilerin neydi kuzum adetin kaç gün geçmişti.. benimde gecikmenin 4.günü
Teşekkür ederim canım amin aminTebrik ederim canim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Hiç geçmedi bugündü adet günümdü Yinede pembe görünce çizgiyi heveslenmiştim daha yüksek çıkar diye ilişkinin üzerinden de 2 hafta geçtiHayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah belirtilerin neydi kuzum adetin kaç gün geçmişti.. benimde gecikmenin 4.günü
Bugün eşim alacak yapacağım, adet olmam gereken gün sökülecekmişim gibi bir his vardı birkaç saat sonra bitti.. gecikmenin 2.günü ise iki damla olacak şekilde kahverengi leke gelmişti devamı gelir heralde dedim gelmedi.. kupkuruyum hiçbirşey yok… belirti olarak kasıklarım batıyor ara ara ağrı girip çıkıyor birde yumurtalamadan itibaren göğüslerim çok fena..Test yapmadın mı daha?
Aynen öyle. Bir de insanlar soruyor sürekli. 1.5 yıllık evliyim. Ee çocuk ne zaman falan. Çok sinirleniyorum sonra üzülüyorum. Mecburen yalan söylüyorum şu an düşünmüyorum diye. Öyle işte. İnşallah ikimizde bir gün bu platformda anne sayfasında bu konuşmalarımızı hatırlarız :')Gel sarılalım canım bende senin gibi hissediyorum bir kere oldu bir daha olur diyorlar ama o olan da şansa olmuş gibi hissediyorum. Herkes patır patır doğuruyor bir ben kaldım diyorum. Eşimde belli etmemeye çalışıyor ama görüyorum o da çok üzülüyor
Hadi hayırlısı olsun inşallah vardırBugün eşim alacak yapacağım, adet olmam gereken gün sökülecekmişim gibi bir his vardı birkaç saat sonra bitti.. gecikmenin 2.günü ise iki damla olacak şekilde kahverengi leke gelmişti devamı gelir heralde dedim gelmedi.. kupkuruyum hiçbirşey yok… belirti olarak kasıklarım batıyor ara ara ağrı girip çıkıyor birde yumurtalamadan itibaren göğüslerim çok fena..
İnşallahHadi hayırlısı olsun inşallah vardır
İnşallah canım benim 6 yaşına girecek olan bir kızım var ona kardeş almaya çalışıyoruz ama bir türlü alamadık6 aydırCok tesekkur ederim sok oluyo insan korkuyoda ama bildigim icin cok korkmadim insallah sende yasarsin en kisa zamanda canim bende senin gibi diyodum
Yok canım hepsinde farklı yani ilkinde regl gecikince anladım yoktu belirti ikincisinde sık idrara çıkma vardı bunda da belirti şunlar vardı ama ben yormadim bebek olacağına yumurtlama görmeyince testlerde yok dedim şunlar vardı mide ekşimesi ağızda metalik tat sürekli acıkma vardı regl öncesi regl günü de sık idrara çıkma başladı rahim ağrısı sağ kasığım agridi bunlar zaten oluyormuş internetten baktım yeni benim göğüslerim ne hamilelikte ne reglde meme ağrısı yaşamıyorumMaşallah canım bende ilk sanıyordum. Sana bir şey soracam bütün gebeliklerindeki belirtiler aynımıydı hani kasık ağrısı meme ağrısı falan
Allah bagislasin kuzum bende 8 aydir deniyorum anca oldu kendini sıkıntıya sokma bitane olmus bitane daha olur elbetİnşallah canım benim 6 yaşına girecek olan bir kızım var ona kardeş almaya çalışıyoruz ama bir türlü alamadık6 aydır
Ben idrar yolu enfeksiyonu yaşadım 1.5 yıl önce. Çok ağırdı hayatımda ilk kez yaşadım bunu. Tüpleri kapatabiliyormus. O brz canımı sıkıyor 7.ay denememizde. Bunlardan 2ayı boş gb gectı denk gelmedi yum.ya Dr ovulasyon döneminde hormonlara baktı adette gerek yok dedi ultrasona gore hersey guzelmıs yumurtalık vs prolaktnm de düşük şükür. Adetlerm düzenli. Kendime not sınır koydum ocakta da olmazsa tüplere baktıracağım sonra da eşime spermle yallah dıcemAllah bagislasin kuzum bende 8 aydir deniyorum anca oldu kendini sıkıntıya sokma bitane olmus bitane daha olur elbet
Hsg cektirdim bu ay ve hamile kaldim bence hic vakit kaybetmeBen idrar yolu enfeksiyonu yaşadım 1.5 yıl önce. Çok ağırdı hayatımda ilk kez yaşadım bunu. Tüpleri kapatabiliyormus. O brz canımı sıkıyor 7.ay denememizde. Bunlardan 2ayı boş gb gectı denk gelmedi yum.ya Dr ovulasyon döneminde hormonlara baktı adette gerek yok dedi ultrasona gore hersey guzelmıs yumurtalık vs prolaktnm de düşük şükür. Adetlerm düzenli. Kendime not sınır koydum ocakta da olmazsa tüplere baktıracağım sonra da eşime spermle yallah dıcem