- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.121
Teşekkür ederim buda bıgün ki testim ama hergün aynı düzeyde silik çıkıyor sankiHadi hayırlısı sonucu haber ver mutlaka. Rabbim gönlüne göre versin
Erken gebelik olduğundan değer henüz düşğj olabilir. Kan testi verinnTeşekkür ederim buda bıgün ki testim ama hergün aynı düzeyde silik çıkıyor sankiEki Görüntüle 3517321
Şimdi verdim geldim akşam 4 gibi çıkar dediler inşallah hayırlı sonuçlar alırızErken gebelik olduğundan değer henüz düşğj olabilir. Kan testi verinn
E nabızdan kontrol et bence bı kaç saate cıkmıs olur hayırlı haberler al inşallahŞimdi verdim geldim akşam 4 gibi çıkar dediler inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Adetin geçmesini bekle ben ilk gebeliğimde gecikmenın 7. Günü beta 80 le öğrenmiştimLaboquick marka kaset test vardi evde erken gebelik testi değil ama adetime 4 gün var test yaptim çikmadı gebelik yok mu ki
Ben yumurtlama olarak biliyorum değerlendirebilirsin bu günükızlar uzayan şeffaf akıntı çatlamamı yumurtlamamı oluyordu ?
canım benim üst üste 4 gündür ovu testi pikti bu sabah akıntım geldi şeffaf uzayan şöyle ben korunmayı 2 ay önce bıraktım geçen ayda 20 gün geç regl oldum yani beklenen reglden sonra yumurtlamam oldu bu ayda sanırım geç yumurtluyorum reglime 2 gün var akıntı kasık ağrısı vs var ama regl belirtim yokBen yumurtlama olarak biliyorum değerlendirebilirsin bu günü
2 saate e nabızdan öğrenebilirsiniz. İnşallah güzel haberler verirsiniz dualarım sizinleŞimdi verdim geldim akşam 4 gibi çıkar dediler inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Daha çok yeni deniyorsun bu nedenle hormonların şaşırmış olabilir benımde denemeye başladığım 2.ay tam 20 gün reglim devam etti böyle şeyler yaşaman su dönem için normal bence…regline iki gün varsa gördüğün pikler gebelik bekirtiside olabilir test yapmışmıydıncanım benim üst üste 4 gündür ovu testi pikti bu sabah akıntım geldi şeffaf uzayan şöyle ben korunmayı 2 ay önce bıraktım geçen ayda 20 gün geç regl oldum yani beklenen reglden sonra yumurtlamam oldu bu ayda sanırım geç yumurtluyorum reglime 2 gün var akıntı kasık ağrısı vs var ama regl belirtim yok
Valla canım benim reglim 27 kasımda başladı 1 inde bitti. 3 ünde o akıntı gelmeye başladı bazen az bazen çok seklinde. Bugün döngümün 13.günü kesildi. Yumurtladım tam 7 gün boyunca bazen az bazen çok seklinde geldi bende pek anlamıyorum.kızlar uzayan şeffaf akıntı çatlamamı yumurtlamamı oluyordu ?
Şimdi verdim geldim akşam 4 gibi çıkar dediler inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ben garanti olsun diye regliye 3 gün kalana kadar devam ediyorum ilişkiyeKızlar sonunda yumurtladım
Yanlarındaolanlar ilişki. Eşim bugün nöbete gitti yarın gelecek yarını da değerlendirip birakmalımıyım?genelde öyle diyorlar ama bilemedim.
Birde mesela 3 ünden beri şeffaf uzayan yumurta akı tarzında akıntım vardı bugün kesildi…
canım benim üst üste 4 gündür ovu testi pikti bu sabah akıntım geldi şeffaf uzayan şöyle ben korunmayı 2 ay önce bıraktım geçen ayda 20 gün geç regl oldum yani beklenen reglden sonra yumurtlamam oldu bu ayda sanırım geç yumurtluyorum reglime 2 gün var akıntı kasık ağrısı vs var ama regl belirtim yok
test yaptım dün negatifti canımDaha çok yeni deniyorsun bu nedenle hormonların şaşırmış olabilir benımde denemeye başladığım 2.ay tam 20 gün reglim devam etti böyle şeyler yaşaman su dönem için normal bence…regline iki gün varsa gördüğün pikler gebelik bekirtiside olabilir test yapmışmıydın
Bakalım regli gelicekmi biraz daha bekleyelım bi kaç gün sonra tekrarlarsın testitest yaptım dün negatifti canım
Bu aydan çok fazla umutluyum ama çokta moralim bozuldu. Eşim asker huduttayız şuan ortalık karışıkBen garanti olsun diye regliye 3 gün kalana kadar devam ediyorum ilişkiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?