Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Laboquick marka kaset test vardi evde erken gebelik testi değil ama adetime 4 gün var test yaptim çikmadı gebelik yok mu ki

Ben yumurtlama olarak biliyorum değerlendirebilirsin bu günü
canım benim üst üste 4 gündür ovu testi pikti bu sabah akıntım geldi şeffaf uzayan şöyle ben korunmayı 2 ay önce bıraktım geçen ayda 20 gün geç regl oldum yani beklenen reglden sonra yumurtlamam oldu bu ayda sanırım geç yumurtluyorum reglime 2 gün var akıntı kasık ağrısı vs var ama regl belirtim yok

Kızlar sonunda yumurtladım
Yanlarında olanlar ilişki. Eşim bugün nöbete gitti yarın gelecek yarını da değerlendirip birakmalımıyım?genelde öyle diyorlar ama bilemedim.

Birde mesela 3 ünden beri şeffaf uzayan yumurta akı tarzında akıntım vardı bugün kesildi…

Eklentiler

• IMG_8307.jpeg
    194,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_8308.jpeg
    195,5 KB · Görüntüleme: 43
Daha çok yeni deniyorsun bu nedenle hormonların şaşırmış olabilir benımde denemeye başladığım 2.ay tam 20 gün reglim devam etti böyle şeyler yaşaman su dönem için normal bence…regline iki gün varsa gördüğün pikler gebelik bekirtiside olabilir test yapmışmıydın

kızlar uzayan şeffaf akıntı çatlamamı yumurtlamamı oluyordu ?
Valla canım benim reglim 27 kasımda başladı 1 inde bitti. 3 ünde o akıntı gelmeye başladı bazen az bazen çok seklinde. Bugün döngümün 13.günü kesildi. Yumurtladım tam 7 gün boyunca bazen az bazen çok seklinde geldi bende pek anlamıyorum.

Ben garanti olsun diye regliye 3 gün kalana kadar devam ediyorum ilişkiye

test yaptım dün negatifti canım

Ben garanti olsun diye regliye 3 gün kalana kadar devam ediyorum ilişkiye
Bu aydan çok fazla umutluyum ama çokta moralim bozuldu. Eşim asker huduttayız şuan ortalık karışık Bebek olursa doğu da ne yaparız ne ederiz bilmiyorum Suriye’ye girerseler. 25 aylık bir oğlum var. Çok istiyorum ona kardeş çünkü kimsemiz yok burada. Oğlumda pik gördüğüm günü ve diğer 2 günü toplamda 3 günü değerlendirmiştim. Birdaha birşey yapmayıp beklemiştim. değerlendirmek en güzeli ama eşimin kafa şuan balon gibi olmuş durumda işten dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…