• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben garanti olsun diye regliye 3 gün kalana kadar devam ediyorum ilişkiye🐣🐣
ben geçen ay telefonda uygulamadan baktım sadece yumurtlama günlerini değerlendirdim sonrası pek önemsemedim açıkçası ama aslında ben o günlerde yumurtlama yokmuş telefondaki uygulama yanlış yani 20 gün gecikmeyle regl oldum bu ay ilişkiye ara vermeden deniyoruz inşallah olur bugün sabahta uzayan akıntı olunca yumurtlaama diye düşündüm bende

Adetin geçmesini bekle ben ilk gebeliğimde gecikmenın 7. Günü beta 80 le öğrenmiştim
Kaç gündür halsizlik falan hissediyorum midem falan bulaniyo çikmaz diye yapmak istemedim ama sabah illa yapayim dedim insallah bekleyince pozitif olur ben erken gebelik testim var saniyordum yokmus

Bu aydan çok fazla umutluyum ama çokta moralim bozuldu. Eşim asker huduttayız şuan ortalık karışık 🥴 Bebek olursa doğu da ne yaparız ne ederiz bilmiyorum Suriye’ye girerseler. 25 aylık bir oğlum var. Çok istiyorum ona kardeş çünkü kimsemiz yok burada. Oğlumda pik gördüğüm günü ve diğer 2 günü toplamda 3 günü değerlendirmiştim. Birdaha birşey yapmayıp beklemiştim. 🫶
Allah yardımcınız olsun🙁 Bebek gelinsinde Rabbim bi yol gösterir artık canım

ben geçen ay telefonda uygulamadan baktım sadece yumurtlama günlerini değerlendirdim sonrası pek önemsemedim açıkçası ama aslında ben o günlerde yumurtlama yokmuş telefondaki uygulama yanlış yani 20 gün gecikmeyle regl oldum bu ay ilişkiye ara vermeden deniyoruz inşallah olur bugün sabahta uzayan akıntı olunca yumurtlaama diye düşündüm bende
Benımde takvimle uyuşmuyor bende gec yumurtluyorum🐣

Kızlar sonunda yumurtladım 😀😀
Yanlarında ♥️ olanlar ilişki. Eşim bugün nöbete gitti yarın gelecek yarını da değerlendirip birakmalımıyım?genelde öyle diyorlar ama bilemedim.

Birde mesela 3 ünden beri şeffaf uzayan yumurta akı tarzında akıntım vardı bugün kesildi…
Canım silikleşti mi testin yumurta catladıgını gormen ıcın sılıklesmesı gerek🌺şuanda testin pik olmjs

Bugün yaptım saat 10 gibi işte pik yapmış. şimdi gün içerisinde testi tekrar etmeliyim acaba
Pik olması demek çatlama anlamına gelmiyor yani çatladığını göstermiyor. Uzun süre testi pek olanlar var LH seviyeniz çok yüksek şu an 24 ila 36 saat arası çatlama olacak demek bugünleri değerlendirmeniz lazım ovulasyon konularına bakarsanız orada daha açıklayıcı görürsünüz test silikleşince çatlamış demektir

Ben adetim gecmeden kan vermem akillandim 😂

Bence sende hamilesin arkadasim ikimiz iki gundur kivraniyoruz resmen ayni test basinda insallah mutlu haberi alacagiz🥹🩷👼🏻
Ben adetim gecmeden kan vermem akillandim 😂

Bence sende hamilesin arkadasim ikimiz iki gundur kivraniyoruz resmen ayni test basinda insallah mutlu haberi alacagiz🥹🩷👼🏻🌸
Amin canım benim inşallah🥹🤲

Az önce yaptım ilk idrarla çok silik çıktı kan vermeye gidicem inşallah hayal kırıklıgına ugramam geçen ay artimed kıpkırmızı bi ikinci çizgiyle regl olmuştum
Artımed silik çıkartıyor ama albiyr güveniyorum vardır ozman sizde temini atsrmsnz bakim

Back