• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Estağfurullah her zaman sorabilirsiniz seve seve cevap veririm benim regli gecmedi 11 aralik regli gunum yani Çarşamba günü yani 3 gun var regliye ben regliden 6 gun önce test yaptım yumurta çatlatma gununden 3 gun sonra koku hassasiyeti başladı canim benim belirtiler erken başladı her gebelik farklı benimki böyle
Benimde 12 aralık.. Döngüm 23 gün ortalama ve yumurtlama erken oluyor sanırım. Ovu testi kullanmadım takvime göre hareket ettik 😐 benimde çok erken başladı belirtiler ama gebeliğe yormak istemiyorum
Estağfurullah her zaman sorabilirsiniz seve seve cevap veririm benim regli gecmedi 11 aralik regli gunum yani Çarşamba günü yani 3 gun var regliye ben regliden 6 gun önce test yaptım yumurta çatlatma gununden 3 gun sonra koku hassasiyeti başladı canim benim belirtiler erken başladı her gebelik farklı benimki böyle

Biliyorum ama korkularım var umarım ilaçsız bir şekilde atlatırım 8 aydır kullanıyorum ve ilaç iyi gelmişti gebeliği atlatayım bi hamile kalıp sonra gerek duyarsam devam edeceğim inş devam etmeme gerek kalmaz 🙏🏻
Korkma canım herşey gönlünce hayırlısı ile olsun 🥰

Benimde 12 aralık.. Döngüm 23 gün ortalama ve yumurtlama erken oluyor sanırım. Ovu testi kullanmadım takvime göre hareket ettik 😐 benimde çok erken başladı belirtiler ama gebeliğe yormak istemiyorum
Bende ovulasyon testi kullanmadim netten hesaplama yaparak devam ettim 27 Kasım yumurta çatlatma diyordu o tarihten 2.3 gün önce beyaz akıntım başladı net sanirim doğru dedim değerlendirdim net catlama tarihinden 7.8 gün sonra varsa cikar yazıyordu 27 kasimdan 8 gun saydim ve o gun test yaptım ve cikti umarım sizin de vardir

Amin inşallahh 🙏🏽 bata 2 gün kala 18 çıkmıştı diğer gebelikte de bat tarihinden 1 hafta sonra çıkmıştı sanırım kimyasal olduğu için düşük değerlerdi zaten ama awox göstermişti 🌸
Muhtemelen hcgnız düşmüştü 2 kala da yavasca 😔 üzülmeyin benim de kızıımdan önce kimyasalım olmustu çok üzülüyordum ama simdi prensesim 6 yaşına girecek 15 gun snraaa. Mutlaka gelecek bebegınjz 🌼

Benim de 5.gun catlama bel ağrılarım cok.sol bacagım da uyuşuk hep Bide bu aksam makarna yaptım garip bir tadı vardı böyle ekşimsi gibi anlayamadım bide cok harip ama canım turşu ıstıyor dolapta o bana bakıyor ben ona. Genelde geceleri yemek yer yatarım. Kg almadıgım ıcın kolayca yerim umursamam. Ama susayacagm dye yemedm aklım turşuda. Sacma evet ama bi garibım bugun🤩

Eklentiler

• IMG_20241205_193622.jpg
    IMG_20241205_193622.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20241205_160815.jpg
    IMG_20241205_160815.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 51
Muhtemelen hcgnız düşmüştü 2 kala da yavasca 😔 üzülmeyin benim de kızıımdan önce kimyasalım olmustu çok üzülüyordum ama simdi prensesim 6 yaşına girecek 15 gun snraaa. Mutlaka gelecek bebegınjz 🌼
Bu arada kasık ağrısı yazmışsınız benim de sol kasığım çok ağrıyor ilişki esnasında da ağrıdı hatta yumurtam kist olmuş olabilir mi bilen başkası varsa o da yardımcı olabilirse sevinirim kızlar 🙏🏽

Bende ovulasyon testi kullanmadim netten hesaplama yaparak devam ettim 27 Kasım yumurta çatlatma diyordu o tarihten 2.3 gün önce beyaz akıntım başladı net sanirim doğru dedim değerlendirdim net catlama tarihinden 7.8 gün sonra varsa cikar yazıyordu 27 kasimdan 8 gun saydim ve o gun test yaptım ve cikti umarım sizin de vardir
Bende öncesinde başladım bakın takvime kalp olan günler birliktelik.. Birde ayın 5 inde açık kahve akıntı geldi günlük pede bu sabah çook daha açık rengi geldi sürüntü gibi sonra gelmedi😐 bazen 21 günde bir adet oluyorum sanırım regl başlayacak yarın kasık ağrıları var

Eklentiler

• Screenshot_20241201-212327.png
    Screenshot_20241201-212327.png
    482,8 KB · Görüntüleme: 65
Ben bu testte cok güveniyorum varsa kesin çıkıyor yoksa bembeyaz kalıyor bence var sizde yarın bir daha yapın
Az önce yaptım ilk idrarla çok silik çıktı kan vermeye gidicem inşallah hayal kırıklıgına ugramam geçen ay artimed kıpkırmızı bi ikinci çizgiyle regl olmuştum

Back