- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.101
Benimde 12 aralık.. Döngüm 23 gün ortalama ve yumurtlama erken oluyor sanırım. Ovu testi kullanmadım takvime göre hareket ettikEstağfurullah her zaman sorabilirsiniz seve seve cevap veririm benim regli gecmedi 11 aralik regli gunum yani Çarşamba günü yani 3 gun var regliye ben regliden 6 gun önce test yaptım yumurta çatlatma gununden 3 gun sonra koku hassasiyeti başladı canim benim belirtiler erken başladı her gebelik farklı benimki böyle
Estağfurullah her zaman sorabilirsiniz seve seve cevap veririm benim regli gecmedi 11 aralik regli gunum yani Çarşamba günü yani 3 gun var regliye ben regliden 6 gun önce test yaptım yumurta çatlatma gununden 3 gun sonra koku hassasiyeti başladı canim benim belirtiler erken başladı her gebelik farklı benimki böyle
Korkma canım herşey gönlünce hayırlısı ile olsunBiliyorum ama korkularım var umarım ilaçsız bir şekilde atlatırım 8 aydır kullanıyorum ve ilaç iyi gelmişti gebeliği atlatayım bi hamile kalıp sonra gerek duyarsam devam edeceğim inş devam etmeme gerek kalmaz
6 gün önceyi atarmısınızEvet cok fazla vardi o yüzden regliyi 6 gun kala erken gebelik testi yaptım baya belirgin çizgi çıktı tam emin olmadim regli gecmedigi icin dijital gebelik testi yaptım hamile yazdi
Amin inşalllahKorkma canım herşey gönlünce hayırlısı ile olsun
Aminn kuzum aminnnYa anladım canım olabilir herşey olabilir gerçektenhayırlısını versin rabbim ne verirse amin
Bende ovulasyon testi kullanmadim netten hesaplama yaparak devam ettim 27 Kasım yumurta çatlatma diyordu o tarihten 2.3 gün önce beyaz akıntım başladı net sanirim doğru dedim değerlendirdim net catlama tarihinden 7.8 gün sonra varsa cikar yazıyordu 27 kasimdan 8 gun saydim ve o gun test yaptım ve cikti umarım sizin de vardirBenimde 12 aralık.. Döngüm 23 gün ortalama ve yumurtlama erken oluyor sanırım. Ovu testi kullanmadım takvime göre hareket ettikbenimde çok erken başladı belirtiler ama gebeliğe yormak istemiyorum
Muhtemelen hcgnız düşmüştü 2 kala da yavascaAmin inşallahhbata 2 gün kala 18 çıkmıştı diğer gebelikte de bat tarihinden 1 hafta sonra çıkmıştı sanırım kimyasal olduğu için düşük değerlerdi zaten ama awox göstermişti
Benim de 5.gun catlama bel ağrılarım cok.sol bacagım da uyuşuk hep Bide bu aksam makarna yaptım garip bir tadı vardı böyle ekşimsi gibi anlayamadım bide cok harip ama canım turşu ıstıyor dolapta o bana bakıyor ben ona. Genelde geceleri yemek yer yatarım. Kg almadıgım ıcın kolayca yerim umursamam. Ama susayacagm dye yemedm aklım turşuda. Sacma evet ama bi garibım bugunEstağfurullah her zaman sorabilirsiniz seve seve cevap veririm benim regli gecmedi 11 aralik regli gunum yani Çarşamba günü yani 3 gun var regliye ben regliden 6 gun önce test yaptım yumurta çatlatma gununden 3 gun sonra koku hassasiyeti başladı canim benim belirtiler erken başladı her gebelik farklı benimki böyle
6 gün önceyi atarmısınız
Bu arada kasık ağrısı yazmışsınız benim de sol kasığım çok ağrıyor ilişki esnasında da ağrıdı hatta yumurtam kist olmuş olabilir mi bilen başkası varsa o da yardımcı olabilirse sevinirim kızlarMuhtemelen hcgnız düşmüştü 2 kala da yavascaüzülmeyin benim de kızıımdan önce kimyasalım olmustu çok üzülüyordum ama simdi prensesim 6 yaşına girecek 15 gun snraaa. Mutlaka gelecek bebegınjz
Bende öncesinde başladım bakın takvime kalp olan günler birliktelik.. Birde ayın 5 inde açık kahve akıntı geldi günlük pede bu sabah çook daha açık rengi geldi sürüntü gibi sonra gelmediBende ovulasyon testi kullanmadim netten hesaplama yaparak devam ettim 27 Kasım yumurta çatlatma diyordu o tarihten 2.3 gün önce beyaz akıntım başladı net sanirim doğru dedim değerlendirdim net catlama tarihinden 7.8 gün sonra varsa cikar yazıyordu 27 kasimdan 8 gun saydim ve o gun test yaptım ve cikti umarım sizin de vardir
6 gün önceyi atarmısınız
6 gün önceyi atarmısınız
Şimdi gördüm mesajınızı bugün değilde yarın tekrarlayacağım testi elimde var o zaman net sonuç alırımSanki hafif çizgi var gibi görüyorum tekrsr net cekermisiniz
Canım arkadaş yaptığın testin fotosunu tekrar çek demiş sanırımŞimdi gördüm mesajınızı bugün değilde yarın tekrarlayacağım testi elimde var o zaman net sonuç alırım
Az önce yaptım ilk idrarla çok silik çıktı kan vermeye gidicem inşallah hayal kırıklıgına ugramam geçen ay artimed kıpkırmızı bi ikinci çizgiyle regl olmuştumBen bu testte cok güveniyorum varsa kesin çıkıyor yoksa bembeyaz kalıyor bence var sizde yarın bir daha yapın
Ya seakeEki Görüntüle 3517189
Merhaba. Benim testime de bakar misiniz marka albi once ince kirmizi bi cizgi cikti ilk dakikada daha sonra boyle kalinlasip kirmizi renk oldu diye regle bugun ile birlikte 5 gun var.
Hadi hayırlısı sonucu haber ver mutlaka. Rabbim gönlüne göre versinAz önce yaptım ilk idrarla çok silik çıktı kan vermeye gidicem inşallah hayal kırıklıgına ugramam geçen ay artimed kıpkırmızı bi ikinci çizgiyle regl olmuştum
Hemen bugün kan var bak bugün o mutlu haberi alıcaz benceTamam canım yaptiktan sonra hemen paylasacagim sana burdan. Aksam lh testi yaptim pike yakinlasmis sekilde cikti o da suphelendirmisti beni onuda koyuyorum. Ay cok mutluyum 7 ayin zaferi resmen hsg cekildigim ay hamile kaldim sanirimEki Görüntüle 3517214
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?