- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.161
Ne zamana çıkar dediler?Çıkmamış daha ya saglık ocagında yaptırdım ondan mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamana çıkar dediler?Çıkmamış daha ya saglık ocagında yaptırdım ondan mı acaba
Evet cnmkızlar uzayan şeffaf akıntı çatlamamı yumurtlamamı oluyordu ?
canım benim bu sabah uzayan akıntım oldu cumartesi pazarı değerlendirdim bugün ve sonrası için kaç gün değerlendirmem lazım tutması içinEvet cnm
Evet yarında mutlaka degerlendirinKızlar sonunda yumurtladım
Yanlarında olanlar ilişki. Eşim bugün nöbete gitti yarın gelecek yarını da değerlendirip birakmalımıyım?genelde öyle diyorlar ama bilemedim.
Birde mesela 3 ünden beri şeffaf uzayan yumurta akı tarzında akıntım vardı bugün kesildi…
Ayy nekadar güzel ben gebelik için istiyorumda kaç gün ve ne zaman kullanıcağımı hiçbiryerden bulamıyorumMeryem Ana otunu bana kayınvalidemin bir akrabası getirmişti doğum zamanımda. Ama maalesef zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldım evde hemen suya koydular ve gerçekten sezeryanım o kadar muazzam geçti ki herkes bana sen gerçekten ameliyat olduğuna emin misin diyordu psikolojikman da çok rahattım sakinleştirici iğne olmadığım halde herkese gülücükler dağıtıyordum ve spinal olmuştum
Bugün ve yarın yeterli bence sonra 2 gün bekle tekrsr yapcanım benim bu sabah uzayan akıntım oldu cumartesi pazarı değerlendirdim bugün ve sonrası için kaç gün değerlendirmem lazım tutması için
Evet cnm ama senin durum braz karışık gidyor bekleyip görcez bakalım bugünü yumutladıgını sayarsak 1 hafta sonra regl olmazsan tekrsr test yapkızlar şimdi benim bugün yumurtlamaysa 14/15 gün sonra regl mi olmam lazım
Evet sağlık ocağında geç cıkıyor enabzdan takip et ara araÇıkmamış daha ya saglık ocagında yaptırdım ondan mı acaba
yumurtlamaya yakın olduğunu gösteriyo benim yumurtlamadan bi kaç gün önce geliyo canım tarif ettiğin gibikızlar uzayan şeffaf akıntı çatlamamı yumurtlamamı oluyordu ?
Akşam 4 gibi dedilerNe zamana çıkar dediler?
Yarım saatte bi yeniliyoruöEvet sağlık ocağında geç cıkıyor enabzdan takip et ara ara
Hadi inşallah hayırlı haberle gel umutluyum sendenYarım saatte bi yeniliyoruö
Az sabır güzel sonuç çıksında beklenirAkşam 4 gibi dediler
canım bence senin sonucun 94 çıkacak öyle hissediyorumYarım saatte bi yeniliyoruö
Allah nasip ederse pazar günü test günüm aslında 18 i ama çatlama iğnesini erken vurdugumuz için erken yapıcam 19 aralığa da hastane randevum var Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşMerhaba bat tarihim aynı pazarmı test yapacaksınz acaba
Canım ne yaptınİnsallah
Canim cizgi var belirgin ama iki saattir foto cekmeye calisiyorum sana atcam kamera algilamiyo 4 gun var bata. Cekemedim bi turlu onunla ugrasiyodum ama olmasa hic cikmaz diye dusunuyorum cizgi var cunku.Canım ne yaptın
Ay at bakim bekliyorum hadi inşallah yaaCanim cizgi var belirgin ama iki saattir foto cekmeye calisiyorum sana atcam kamera algilamiyo 4 gun var bata. Cekemedim bi turlu onunla ugrasiyodum ama olmasa hic cikmaz diye dusunuyorum cizgi var cunku.
Cok kotu kameram asla gormuyo cizgiyi silik oldugu icin ya cildircammmmAy at bakim bekliyorum hadi inşallah yaa
Canım evin dışında cek birde istersen gün ışığnda deneCok kotu kameram asla gormuyo cizgiyi silik oldugu icin ya cildircammmm