• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlaarr, meryem ana tohumunu deneyen varmı? Hem hamileliğe hemde doğuma için iyi olduğunu duydum. Ben hamile kalmak için denemek istiyorum ama internette okadar araştırmama rağmen nasıl ve nekadar kullanacağımı bulamadım.. bilen varmı?
Meryem Ana otunu bana kayınvalidemin bir akrabası getirmişti doğum zamanımda. Ama maalesef zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldım evde hemen suya koydular ve gerçekten sezeryanım o kadar muazzam geçti ki herkes bana sen gerçekten ameliyat olduğuna emin misin diyordu psikolojikman da çok rahattım sakinleştirici iğne olmadığım halde herkese gülücükler dağıtıyordum 🙈🤣 ve spinal olmuştum

Tamam canım yaptiktan sonra hemen paylasacagim sana burdan. Aksam lh testi yaptim pike yakinlasmis sekilde cikti o da suphelendirmisti beni onuda koyuyorum. Ay cok mutluyum 7 ayin zaferi resmen hsg cekildigim ay hamile kaldim sanirim🥹🩷Eki Görüntüle 3517214
Ben bundan hiç kullanmadım için pek anlamıyorum canım ama genelde hamile iken koyu oldugu duymuştum

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤗 ne gibi belirtiler vardı acaba?
Merhaba amin inşallah 🌹 belirtiler bel ağrısı regli olacakmisim gibi sancılar asıl beni kesin var dedirten teste yonlendiren belirtiler koku hassasiyeti ve karnima böyle karinca yürüyormuş gibi kaşıntı

Merhaba amin inşallah 🌹 belirtiler bel ağrısı regli olacakmisim gibi sancılar asıl beni kesin var dedirten teste yonlendiren belirtiler koku hassasiyeti ve karnima böyle karinca yürüyormuş gibi kaşıntı
Koku hassasiyeti ne zaman başladı? Regl günü geçtiği zaman mı test yaptınız? Hakkınızı helal edin cok sordum

Beklemeden olması daha bir güzel oluyor☺️❤️

Benim o beyaz çizgili test net silik bir çizgiye dönmüş. Regl olmasa kesin gebeyim derdim😅
Evet beklemeden daha güzel 🥰
Yaaaa inanmıyorum regl olmasan hamilesin diyicek test bu testlere güven kalmadı ya niye böyle yapıyorlar 🙄

Bende Ocak şubat ayı gibi gebelik planlıyorum kızlar antidepresan kullanıyordum çok şükür bırakıyorum benim için dua edin lütfen 🙏🏻🙏🏻
Ben 7 senedir kullanıyorum gebeliklerde her zaman bıraktım bu senin elinde biliyorsun değil mi kafada bitiyor 🥰şuan ben 2 ay oldu yine bıraktım tabi atak vs oluyor arada önemli olan onu yönetmek inşallah en hayırlı zamanda nasip olur sanada aminnnnn🥰

Koku hassasiyeti ne zaman başladı? Regl günü geçtiği zaman mı test yaptınız? Hakkınızı helal edin cok sordum
Estağfurullah her zaman sorabilirsiniz seve seve cevap veririm benim regli gecmedi 11 aralik regli gunum yani Çarşamba günü yani 3 gun var regliye ben regliden 6 gun önce test yaptım yumurta çatlatma gununden 3 gun sonra koku hassasiyeti başladı canim benim belirtiler erken başladı her gebelik farklı benimki böyle

Estağfurullah her zaman sorabilirsiniz seve seve cevap veririm benim regli gecmedi 11 aralik regli gunum yani Çarşamba günü yani 3 gun var regliye ben regliden 6 gun önce test yaptım yumurta çatlatma gununden 3 gun sonra koku hassasiyeti başladı canim benim belirtiler erken başladı her gebelik farklı benimki böyle
Regli gecmedigi için bugun kaset test yaptım aninda koyu ikinci çizgi çıktı Sali gunu jinekolojiden randevu aldim bakalım

Ben 7 senedir kullanıyorum gebeliklerde her zaman bıraktım bu senin elinde biliyorsun değil mi kafada bitiyor 🥰şuan ben 2 ay oldu yine bıraktım tabi atak vs oluyor arada önemli olan onu yönetmek inşallah en hayırlı zamanda nasip olur sanada aminnnnn🥰
Biliyorum ama korkularım var umarım ilaçsız bir şekilde atlatırım 8 aydır kullanıyorum ve ilaç iyi gelmişti gebeliği atlatayım bi hamile kalıp sonra gerek duyarsam devam edeceğim inş devam etmeme gerek kalmaz 🙏🏻

Kızlar bugun sol yumurtalığım hep ağrıdı hep. Yumurtlama bitti 4,5 gun oldu zaten kuruyup akabinde yerini süt kıvamlı akıntım aldı belım de ınceden agrıyor ama kasık ağrım asla gecmedı tatlı tatlı. Acaba benim minnoş yolculukta mı yaa 😌🤪🤣

Ayy kaç gun kalaydı 18 ben de 124 TL'ye aldım 2 gun once geldiler. 🥰 Çokk gecmıs olsun bidaha tutunsun bebişiniz aminn
Amin inşallahh 🙏🏽 bata 2 gün kala 18 çıkmıştı diğer gebelikte de bat tarihinden 1 hafta sonra çıkmıştı sanırım kimyasal olduğu için düşük değerlerdi zaten ama awox göstermişti 🌸

Back