- 2 Aralık 2024
- 1.261
- 492
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.081
Meryem Ana otunu bana kayınvalidemin bir akrabası getirmişti doğum zamanımda. Ama maalesef zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldım evde hemen suya koydular ve gerçekten sezeryanım o kadar muazzam geçti ki herkes bana sen gerçekten ameliyat olduğuna emin misin diyordu psikolojikman da çok rahattım sakinleştirici iğne olmadığım halde herkese gülücükler dağıtıyordumKızlaarr, meryem ana tohumunu deneyen varmı? Hem hamileliğe hemde doğuma için iyi olduğunu duydum. Ben hamile kalmak için denemek istiyorum ama internette okadar araştırmama rağmen nasıl ve nekadar kullanacağımı bulamadım.. bilen varmı?
Ben bundan hiç kullanmadım için pek anlamıyorum canım ama genelde hamile iken koyu oldugu duymuştumTamam canım yaptiktan sonra hemen paylasacagim sana burdan. Aksam lh testi yaptim pike yakinlasmis sekilde cikti o da suphelendirmisti beni onuda koyuyorum. Ay cok mutluyum 7 ayin zaferi resmen hsg cekildigim ay hamile kaldim sanirimEki Görüntüle 3517214
Merhaba amin inşallahMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahne gibi belirtiler vardı acaba?
ilk attığınız resmi kaç dakikada çektiniz acabaEki Görüntüle 3517189
Merhaba. Benim testime de bakar misiniz marka albi once ince kirmizi bi cizgi cikti ilk dakikada daha sonra boyle kalinlasip kirmizi renk oldu diye regle bugun ile birlikte 5 gun var.
Bende her ay yapardim koyulasmismi diye hic olmamisti ilk defa bu ay koyulastiBen bundan hiç kullanmadım için pek anlamıyorum canım ama genelde hamile iken koyu oldugu duymuştum
Baya sonra cektim saati hatirlamiyorum ama zaten ilk dakikalarda kirmizilasti sonra daha belirgin olduilk attığınız resmi kaç dakikada çektiniz acaba
Koku hassasiyeti ne zaman başladı? Regl günü geçtiği zaman mı test yaptınız? Hakkınızı helal edin cok sordumMerhaba amin inşallahbelirtiler bel ağrısı regli olacakmisim gibi sancılar asıl beni kesin var dedirten teste yonlendiren belirtiler koku hassasiyeti ve karnima böyle karinca yürüyormuş gibi kaşıntı
Hadi inşallah bebiş yüzünden öyledirBende her ay yapardim koyulasmismi diye hic olmamisti ilk defa bu ay koyulasti
Evet beklemeden daha güzelBeklemeden olması daha bir güzel oluyor
Benim o beyaz çizgili test net silik bir çizgiye dönmüş. Regl olmasa kesin gebeyim derdim
İnsallahHadi inşallah bebiş yüzünden öyledir
Ben 7 senedir kullanıyorum gebeliklerde her zaman bıraktım bu senin elinde biliyorsun değil mi kafada bitiyorBende Ocak şubat ayı gibi gebelik planlıyorum kızlar antidepresan kullanıyordum çok şükür bırakıyorum benim için dua edin lütfen
Estağfurullah her zaman sorabilirsiniz seve seve cevap veririm benim regli gecmedi 11 aralik regli gunum yani Çarşamba günü yani 3 gun var regliye ben regliden 6 gun önce test yaptım yumurta çatlatma gununden 3 gun sonra koku hassasiyeti başladı canim benim belirtiler erken başladı her gebelik farklı benimki böyleKoku hassasiyeti ne zaman başladı? Regl günü geçtiği zaman mı test yaptınız? Hakkınızı helal edin cok sordum
Hemde açık pembe olmuş şaka gibi. Ya da kimyasal gebelik miydi kiEvet beklemeden daha güzel
Yaaaa inanmıyorum regl olmasan hamilesin diyicek test bu testlere güven kalmadı ya niye böyle yapıyorlar
Yaaa bilmiyorum ki hiç anlamıyorum ben kimyasal ve dış gebelikten senin fikrin varmı yani o konularda olabilir miHemde açık pembe olmuş şaka gibi. Ya da kimyasal gebelik miydi ki
Estağfurullah her zaman sorabilirsiniz seve seve cevap veririm benim regli gecmedi 11 aralik regli gunum yani Çarşamba günü yani 3 gun var regliye ben regliden 6 gun önce test yaptım yumurta çatlatma gununden 3 gun sonra koku hassasiyeti başladı canim benim belirtiler erken başladı her gebelik farklı benimki böyle
Regli gecmedigi için bugun kaset test yaptım aninda koyu ikinci çizgi çıktı Sali gunu jinekolojiden randevu aldim bakalım
Evet. Sağlıksız gebeliklerde testte hafif çizgi görüyorlar mesela ama regl olunuyo o şekilde atılıyomuş gebelik rahim tarafındanYaaa bilmiyorum ki hiç anlamıyorum ben kimyasal ve dış gebelikten senin fikrin varmı yani o konularda olabilir mi
Ya anladım canım olabilir herşey olabilir gerçektenEvet. Sağlıksız gebeliklerde testte hafif çizgi görüyorlar mesela ama regl olunuyo o şekilde atılıyomuş gebelik rahim tarafından
Biliyorum ama korkularım var umarım ilaçsız bir şekilde atlatırım 8 aydır kullanıyorum ve ilaç iyi gelmişti gebeliği atlatayım bi hamile kalıp sonra gerek duyarsam devam edeceğim inş devam etmeme gerek kalmazBen 7 senedir kullanıyorum gebeliklerde her zaman bıraktım bu senin elinde biliyorsun değil mi kafada bitiyorşuan ben 2 ay oldu yine bıraktım tabi atak vs oluyor arada önemli olan onu yönetmek inşallah en hayırlı zamanda nasip olur sanada aminnnnn
Amin inşallahhAyy kaç gun kalaydı 18 ben de 124 TL'ye aldım 2 gun once geldiler.Çokk gecmıs olsun bidaha tutunsun bebişiniz aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?