- 24 Şubat 2021
- 1.139
- 1.920
- 83
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.621
İşte sanki istemem kötü bişeymiş sanki olana şükretmiyormuşum gibi hissetiriyorlar bu zoruma gidiyor insan kaç tane olursa olsın aynı heyecanı duyuyormuş gerçektenYa onlarda sana uzulme kafaya takma diye diyorlardirAllah bagislasin varmış evladin hic takmaman lazim. Olmazsa da yavruna sarılırsın. Hic olmayan bizlerin işi daha zor. Olmasini istiyoruz gecikiyor geciktikce stres oluyoruz. Hep birbirine baglantili. Allahım hepimize nasip etsin. Kac tane istiyorsak nasip etsin tabiki bir tane var diye 2.yi isteme hakkin yok mu yani bakma sen başkalarına
Ay tek değilmişim bir ben gıcık oluyorum sanıyordum birde kendine jel mel üretmiş yahu doktorlar zaten öneriyor bunu yani. Ayrıca onun testleri bende yalancı pozitif çıkardı ovulasyonlarını kullanmıştım doğruydu ama gebelik testi çok dandikHerkes bu kadını çok seviyor bir gebenin günlüğüne ama ben asla sevmiyorum Allah affetsin hiç ama hiç yani onun bildiği bütün bilgileri Ben de biliyorum açmış kendini bir sayfa oh tövbe haşa ama Allah ol derse olur yani o kendini biraz farklı gösteriyor Bu konuda senin sayende olduğu mesajlarına da gıcık oluyorum emin olsun ki onun testlerini kullanmasalar da daha hamile kalacaklardı Çünkü bir çocuğun doğacak zamanı asla değişmez
Kocam görüyor görmüyor mu sanki valla bazen ondan da nefret ediyorum tanıyamıyorum. Bişeyler söylemeye çalıştığımda ne kadar alıngansın herşeye kırılıyorsun herşeyi neden kendi üzerine alınıyorsun bilmem ne. O da anlamıyor beni. Ben ailemden uzaktayım. Onlara hiçbir şey yansıtmıyorum anlatmıyorum. Biraz elalem ne der diye düşünüyor özellikle annem. Biraz annemden cesaret alsam aslında çoktan gitmiştim. Ya evimi ayırırdı ya geri dönmezdim. Sürekli odamda ağlıyorum içime atıyorum hasta olup geberip gidicem bu şekilde sanırımCanım sen ne diyorsun ya böyle bir şey olabilir mi saçmalama koy elini yumruğunu masaya kocana söylemedin mi bu nasıl bir saçmalıktır Allah aşkına kocana söyle gerekirse annenin evine git kendinden mahrum bırak bu böyle olmaz ya bu ne saçmalık terbiyesiz ahlaksızlar delirdim şu anda
Mevlam yardımcın olsun canım eşin bu halini görünce üzülmüyorum peki ağladığını filan görünce ama sendeki iyi ceserat kaynanayı geçtim yanlış anlamdıysam evde bekar kaynın artı bide bekar görümcenmi varKocam görüyor görmüyor mu sanki valla bazen ondan da nefret ediyorum tanıyamıyorum. Bişeyler söylemeye çalıştığımda ne kadar alıngansın herşeye kırılıyorsun herşeyi neden kendi üzerine alınıyorsun bilmem ne. O da anlamıyor beni. Ben ailemden uzaktayım. Onlara hiçbir şey yansıtmıyorum anlatmıyorum. Biraz elalem ne der diye düşünüyor özellikle annem. Biraz annemden cesaret alsam aslında çoktan gitmiştim. Ya evimi ayırırdı ya geri dönmezdim. Sürekli odamda ağlıyorum içime atıyorum hasta olup geberip gidicem bu şekilde sanırım
Sende yemeği yapmayıp kenara odana çekilseydin ne olurdu pekiKocam görüyor görmüyor mu sanki valla bazen ondan da nefret ediyorum tanıyamıyorum. Bişeyler söylemeye çalıştığımda ne kadar alıngansın herşeye kırılıyorsun herşeyi neden kendi üzerine alınıyorsun bilmem ne. O da anlamıyor beni. Ben ailemden uzaktayım. Onlara hiçbir şey yansıtmıyorum anlatmıyorum. Biraz elalem ne der diye düşünüyor özellikle annem. Biraz annemden cesaret alsam aslında çoktan gitmiştim. Ya evimi ayırırdı ya geri dönmezdim. Sürekli odamda ağlıyorum içime atıyorum hasta olup geberip gidicem bu şekilde sanırım
Bence var kuzum tebrik ederimNimo marka test bu akşam yaptım karnımda adet ağrısı gibi hafif ağrı hissedince sabahı bekleyemedim dayanamadım beş gün var regl ve yumurtlamamın 10. Günündeyim her yere yazıyorum heyecandan sizce var mıdır anında belirdi ikinci çizgi çok şok oldum
Evet canım onlarda var. Seviyorken içlerine gelmeden gözün görmüyor seviyorum diyosun. İçin içine girince öyle olmuyor. Görüyor beni pek anlamıyor herkes o varken farklı o yokken farklı. Ben anlatınca da biraz abartıyorum gibi geliyor ona. Bir daha anlatmayı da düşünmüyorum huzursuzluk çıkaran ben olmuş oluyorum gözünde.Mevlam yardımcın olsun canım eşin bu halini görünce üzülmüyorum peki ağladığını filan görünce ama sendeki iyi ceserat kaynanayı geçtim yanlış anlamdıysam evde bekar kaynın artı bide bekar görümcenmi var
Çok çok teşekkkür ederimm yarın test yapıcam çıkarsa sabah kan testi vericem sağlıkocağında sonuçları atarım burayadaBence var kuzum tebrik ederim
Bence var kuzum tebrik ederim
Eşimle sıkıntı olurdu sanırım aramızda. Ben biraz fazla salağım. İyi niyetimden aman bişey olmaz tamam bişey olmaz aman cevap vermeyim hadi bunu da görmezden geleyim diye diye 5 ayda kendimi mahvettim. Ailemi çok özlüyorum en çok beni bu kadar duygusallaştıran sürekli ağlatan kolumu kanadımı kırık hissettiren ailemin uzak olması sanırm. Keşke yanlarında olsaydım başka bişey istemezdimSende yemeği yapmayıp kenara odana çekilseydin ne olurdu peki
Kuzum düzeltelim benim bahsettigim surekli azarlayarak konuşan INNOVITA saticisi. Bir gebenin günlüğü Ebru hanimdan ben aksine memnunum. Ne zman soru sorsam cevap verir motive edici konusur. Ustelik ürün al alma farketmez sen soru sor cevaplıyor. Ürün aldigim da oldu daha yeni takviyelerini aldik kullancaz hatta. Cok fazla pozitif haber var onun takviyelerden sonra. Tabiki o bir vesileHerkes bu kadını çok seviyor bir gebenin günlüğüne ama ben asla sevmiyorum Allah affetsin hiç ama hiç yani onun bildiği bütün bilgileri Ben de biliyorum açmış kendini bir sayfa oh tövbe haşa ama Allah ol derse olur yani o kendini biraz farklı gösteriyor Bu konuda senin sayende olduğu mesajlarına da gıcık oluyorum emin olsun ki onun testlerini kullanmasalar da daha hamile kalacaklardı Çünkü bir çocuğun doğacak zamanı asla değişmez
Yarın sabah kine buralar testte dolacak bende yapacağım koyulaşma varmı diyeÇok çok teşekkkür ederimm yarın test yapıcam çıkarsa sabah kan testi vericem sağlıkocağında sonuçları atarım burayada
Ay bu test benim kabusum oldu 2 defa aynı çıkarttı bendede adete 3 gün varken yapmıştım nasıl sevinmiştim sonra regl oldum şok geçirdim resmen başka test yapın lütfen hemen sevinmeden inşallah sizde vardırNimo marka test bu akşam yaptım karnımda adet ağrısı gibi hafif ağrı hissedince sabahı bekleyemedim dayanamadım beş gün var regl ve yumurtlamamın 10. Günündeyim her yere yazıyorum heyecandan sizce var mıdır anında belirdi ikinci çizgi çok şok oldum
Yaaa süper birde kaset test sanırım buuuu ay gözüküyor haydi inşallah yaaaaaYarın sabah kine buralar testte dolacak bende yapacağım koyulaşma varmı diye
Olur mu canim oyle sey. Niye kötü bisey olsun. Istersen 5 tane dogurursun onlara ne. Sen bakma millete. Ama bir kere olmus bak saglikla, yine olur. Cok rahat olman lazimİşte sanki istemem kötü bişeymiş sanki olana şükretmiyormuşum gibi hissetiriyorlar bu zoruma gidiyor insan kaç tane olursa olsın aynı heyecanı duyuyormuş gerçekten
Bende yapıcam inşallah daha belirgin bı çizgi çıkarYarın sabah kine buralar testte dolacak bende yapacağım koyulaşma varmı diye
Yaaa gerçekten mi peki sizdede anında mı çizgi çıktı ben anında olunca şaşırdım çok umutlanmayayım o zamaanAy bu test benim kabusum oldu 2 defa aynı çıkarttı bendede adete 3 gün varken yapmıştım nasıl sevinmiştim sonra regl oldum şok geçirdim resmen başka test yapın lütfen hemen sevinmeden inşallah sizde vardır
İnş hepimizde bende öyle ümit ediyorumBende yapıcam inşallah daha belirgin bı çizgi çıkar
İnşallah yaİnş hepimizde bende öyle ümit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?