- 16 Eylül 2024
- 1.531
- 952
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.641
Ya ebru abla iyidir yaAy tek değilmişim bir ben gıcık oluyorum sanıyordum birde kendine jel mel üretmiş yahu doktorlar zaten öneriyor bunu yani. Ayrıca onun testleri bende yalancı pozitif çıkardı ovulasyonlarını kullanmıştım doğruydu ama gebelik testi çok dandik
Yaaaa çok güzell İnşallah vardırrNimo marka test bu akşam yaptım karnımda adet ağrısı gibi hafif ağrı hissedince sabahı bekleyemedim dayanamadım beş gün var regl ve yumurtlamamın 10. Günündeyim her yere yazıyorum heyecandan sizce var mıdır anında belirdi ikinci çizgi çok şok oldum
Çatlama gününden sonra 10 gün 1er tane icicem canım sonra bırakcam 5 gün içinde regl gelemzse test yapiyoruzCanim bu ilaci sen catlama görünce mi kullaniyorsun. Bana da kanamami kesmesi icin verdi kurtaj sonrasi kanamam vardi gecen hafta yazdi kullandim bikac tane elimde de var acaba ne zmn kullanmak lazim 10 gün 1 tane yazmissin diger yorumda ama
Aynen sor canım mutlakaYarin başlarim kuzum cuma gunude doktora sorcm yumurtlma vrmi diye
Yok o markayıda almaİnşallah yacanm sence artımed alsam onda koyulaşma varsa umitlenmelimiyim
Evet canım oyuzden bende umitlenmistim saniyesinde idrar geçerken çıktı böyle malesef diğer ay yine bundan aldım yaptım yine aynı çıkarttı yarın baska markayla yap cnmYaaa gerçekten mi peki sizdede anında mı çizgi çıktı ben anında olunca şaşırdım çok umutlanmayayım o zamaan
Yaa inşallah ilk denemeydi aşırı heyecanlandımYaaaa çok güzell İnşallah vardırr
Hadi insallah guzel haberler verirsin canim o zaman işe yarar da. O zaman bende denerim. Ama bu ay bence hepimiz pozitif haber alcaz. Insallah o güzel haberi almamiza azzzcik kaldiÇatlama gününden sonra 10 gün 1er tane icicem canım sonra bırakcam 5 gün içinde regl gelemzse test yapiyoruz
Aynen sor canım mutlaka
Su an senin yumurtlamadan sonra kacinci günün canim. Saydigin seyler bende de var garip sekilde. Su an ter basiyor banaYumurtlamadan sonra kasik ağrım olmadı ama bugün kasık ağrım var ve sanki ateş beni basmış gibi yüzümde de yanma var gibi kasıkda doluluk var sanki ateşimi ölçtüm 37.0. Pozitif gören arkadaşlar belirtileriniz nelerdi?
Bak cnm bu ilk 3 foto ilk deneme yaptığımız ay çıkan testim son 3 fotoda bir sonraki ay yaptığım testtiYaaa gerçekten mi peki sizdede anında mı çizgi çıktı ben anında olunca şaşırdım çok umutlanmayayım o zamaan
Yumurtlamadan sonra 9. Günüm canım ateşi ölçtüm 37.0 çıktıSu an senin yumurtlamadan sonra kacinci günün canim. Saydigin seyler bende de var garip sekilde. Su an ter basiyor bana
Merhaba canim bizler de deneye deneye öğrendikArkadaşlar hepinize merhaba. Ben de aranızda yeniyim. Bu ay olursa artık biraz daha dikkat ederek günleri değerlendiriyoruz. Sormak istediğim laboquick ovülasyon testi ile ilgili. Normalde regl takip programında yumurtlama diye belirtiken günde testte çizgi yoktu. Döngünün (dün)15. Gününde çok hafif bir çift çizgi gördüm. Bugün yine hiç çizgi yok. Testlerde sorun olabilir mi birkaç yerde de çok iyi değil testler diye okudum. İçime kurt düştü. Burada çok bilgili kişiler olduğundan ve ben de çok acemi olduğumdan sormak istedim.
Ya benim daha cok yeni ama benim niye boyle ates basmam oldu anlamadim. Atesin de yüksek normal vucut ışığına göre. Bende olceyim ya merak ettim bakYumurtlamadan sonra 9. Günüm canım ateşi ölçtüm 37.0 çıktı
Yumurtlama sonrası olur cnm öyle ateş basması bna da çok oluyor o dönemdeSu an senin yumurtlamadan sonra kacinci günün canim. Saydigin seyler bende de var garip sekilde. Su an ter basiyor bana
Aminnnn aminnnnHadi insallah guzel haberler verirsin canim o zaman işe yarar da. O zaman bende denerim. Ama bu ay bence hepimiz pozitif haber alcaz. Insallah o güzel haberi almamiza azzzcik kaldi
Sizin orda grev yokmu canim saglik ocaklarinda inşallah hersey gonlunce olur bizede dua et canimÇok çok teşekkkür ederimm yarın test yapıcam çıkarsa sabah kan testi vericem sağlıkocağında sonuçları atarım burayada
Oyle mi diyorsun kuzu. Normal yani. Ates basiyor vallahi ama vucut ısım iyi yuksek degilmis. Icerden bir yangin geliyor. Yumurtlama donemim ışık hizinda bitti o zaman bu ay galiba benimYumurtlama sonrası olur cnm öyle ateş basması bna da çok oluyor o dönemde
Ayy cnm benim inşallah içinden gecenler gerçekleşmesi dileğiyle inşallahHadi insallah guzel haberler verirsin canim o zaman işe yarar da. O zaman bende denerim. Ama bu ay bence hepimiz pozitif haber alcaz. Insallah o güzel haberi almamiza azzzcik kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?