Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ya oyle bir soyledin kii gercekten düşününce cocuk olunca bir cok sey lukse giriyor bu da onlardan biri. Ay bebiskom olsun da yeter kiii napalim idare ederiz artik

Çok üzüldüm tekrar hamilelik olursa ne yapmayı düşünüyorsun peki
Hala da atlatabilmis degilim bebegimi kaybetmeyi
Canim pihtilasma ve genetik test yaptirdik. Pihtilasma testi gecen hafta çıktı. Sonucuma göre kan pihtilasmasina yatkinligim varmis. Yeniden hamile kaldigimda muhtemelen igne baslanacakmis. Kadin dogumcu da genetik dr.u ayni seyi soyledi.
Genetik kromozom sonuclarimiz da dün cikmis ama henüz gitmedik almaya. Bakalim jnda ne cikacak. Sonra bir iki test daha yaptircam elimden geleni yapip bilgi almaya calisiyorum iste. Çünkü bu kaybım beni cok sarsti.. Allahım kimseye yaşatmasın... o yuzde tedbirini almaya çalışıyorum elimden geldigince.

Ya onlarda sana uzulme kafaya takma diye diyorlardir Allah bagislasin varmış evladin hic takmaman lazim. Olmazsa da yavruna sarılırsın. Hic olmayan bizlerin işi daha zor. Olmasini istiyoruz gecikiyor geciktikce stres oluyoruz. Hep birbirine baglantili. Allahım hepimize nasip etsin. Kac tane istiyorsak nasip etsin tabiki bir tane var diye 2.yi isteme hakkin yok mu yani bakma sen başkalarına

Bende oğluma hamileyken duphaston içmiştim belki o tutunmasına vesile olmuştur diye bugün yine aldım elimden ne gelirse deneycem bu ay hem kendime hem eşime bakalim
Canim bu ilaci sen catlama görünce mi kullaniyorsun. Bana da kanamami kesmesi icin verdi kurtaj sonrasi kanamam vardi gecen hafta yazdi kullandim bikac tane elimde de var acaba ne zmn kullanmak lazim 10 gün 1 tane yazmissin diger yorumda ama

Herkes bu kadını çok seviyor bir gebenin günlüğüne ama ben asla sevmiyorum Allah affetsin hiç ama hiç yani onun bildiği bütün bilgileri Ben de biliyorum açmış kendini bir sayfa oh tövbe haşa ama Allah ol derse olur yani o kendini biraz farklı gösteriyor Bu konuda senin sayende olduğu mesajlarına da gıcık oluyorum emin olsun ki onun testlerini kullanmasalar da daha hamile kalacaklardı Çünkü bir çocuğun doğacak zamanı asla değişmez

Canım sen ne diyorsun ya böyle bir şey olabilir mi saçmalama koy elini yumruğunu masaya kocana söylemedin mi bu nasıl bir saçmalıktır Allah aşkına kocana söyle gerekirse annenin evine git kendinden mahrum bırak bu böyle olmaz ya bu ne saçmalık terbiyesiz ahlaksızlar delirdim şu anda

Selam kızlar, Ben regl oldum hamile olmadigima sevindim ama görümcem eşimle konuştu, eşim özür diledi barıştım. Cocuk da çok istiyorum kararsızım yani ertelemek istemiyorum. Bu ayı da değerlendireceğim sanırım. Zaten istesem de olmuyor bir de ertelemek istemiyorum. Sizce hata mı ediyorum?

Öyle deme kuzum çocukta ilgili hiç mi gitmeyi düşünmüyorlar ev ev üstünüde olmuyor valla ne desem bilemedim sakin kalmayı çalış alan aç kendine
Olmuyor olmuyor bütün gardırobumu indirdim ve sinirden mide ağrısıyla kendimi yatak odama kapattım kızımın ödevleri birikmişti ona bir yandan dikte yaptırdım bir yandan dolabmı duzenledm. Hanımefendiyi az öncesnde bir konuda çıkışmıştm üstüne bana hala diyor ki bir süre sonra yağ çekerek istersen ben malzemeleri keseyim sen yap dolmamizi yapacak gücüm yok dayanamıyorum yapmayacağım dedm. Hala dolma bekliyor kendisi de mutfağı temizliyordu. Bir sürü iş yaptım tabii sonra yine perişan eklemlerim ağrımaya başladı yorgunluktan. Bu arada sen benim testlerimi görmednnn

Merhabalar, Allah herkese hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bat’a 6 gün var ama çok erken olmasına rağmen merak edip test yaptım. Ben ikinci çizgiyi çok çok silik bir şekilde görüyorum. Siz de görebiliyor musunuz?

evet bende gördüm maşAllah

Ben görüyorum canm

canım çok stres olmuşsun çık bi balkona falan hava al bizmi tanammülsüzüz yoksa onlarmı anlayışsız bende anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…