- 16 Ekim 2016
- 1.865
- 1.040
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.581
Progestan hamile kalınca mj kullanılıyor peki sadece. Farklı mı duphastonlaTest yaptıktan sonra onu kullanmadım doktor progestan içirdi bir ay ne olur neolmaz diye sonra bırakmıştım onuda
Silik olunca önemli ilişki aslında 2 gun daha değerlidir yeterli cnm sonrası sizn isteğe bağlı artik
Valla çok kötüydüm canım eşim gelince acile götürdü. Kaynanam eşime diyor ki hastamıymış bilmiyordum bana niye söylememiş ben götürürdüm. Sinirlendim valla iki saat önünde elim karnımda kıvrandım deseydi ne oldu hasta mısın diye sana gelince ilgili oluyor falan. Eşimde annesini savundu haliyle. Ben bunlarla baş edemem. Dr kan aldı idrar tahlili aldı yine de betayı görmek istedi onun içinde kan alındı. Bakalım canım sonuç bekliyorum çok teşekkür ederim sorduğun içinİyi misin şuan
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallahValla çok kötüydüm canım eşim gelince acile götürdü. Kaynanam eşime diyor ki hastamıymış bilmiyordum bana niye söylememiş ben götürürdüm. Sinirlendim valla iki saat önünde elim karnımda kıvrandım deseydi ne oldu hasta mısın diye sana gelince ilgili oluyor falan. Eşimde annesini savundu haliyle. Ben bunlarla baş edemem. Dr kan aldı idrar tahlili aldı yine de betayı görmek istedi onun içinde kan alındı. Bakalım canım sonuç bekliyorum çok teşekkür ederim sorduğun için
Oğlumda da çok istiyordum aslında ama bu kadar takıntılı değildim bu sefer niye böyle oldu anlamadım vallahi bide çevremde herkes bi tane var olursa olur olmazsa olmaz dedikçe inat edip daha çok gerilip taktım sanki insanlar birden sonra hiç üremiyorCanim zaten taktigimiz icin belirti de hissediyoruz kanamali lekelenme de yasayanlar var ama negatifler mesela. Cok kafamizin icinde bu konu. Umursamiyoruz desekte olmuyor iste.
Valla bende çok üzülüyorum. Düşün yıllarca sevdiğim kavuşmak in herşeyi yaptığım adamdan bile 5 ayda bu insanlar yüzünden boşanmayı düşünüyorum. Dayanamıyorum her gün başka bir şeylerine midem bulanıyor bu nasıl mantık insanlık bu nasıl vicdan diyorum. Hastaneye gittiğim gün amh için saat 4dü geldim kaynım görümcem kaynanam kaynımın sevgilisi evde görümcem uzanıyor kimse yemek yapmamış beni beklemişler ben yapmak zorunda kaldım o yorgunlukla o stresle başım ağrıyordu zaten görümcem de kaynanam da yemek için beni beklemiş şaka gibiler. Anne olmayı o kadar çok istiyordum ki şuan belki boşanırım düşüncesiyle hamile kalmak istemiyorum ya. Benden neyi eksilttilerse onlardan da o eksilsin. Başka da birşey demek istemiyorumCanım çok üzüldüm gerçekten çok zor bak 20gunde mahvoldum cok iyi anlyrm seni o görümcene söyle kaldrsn g.tnu Allah aşkına ya
Dikkat et kuzum kist olmasın dönüşümlü kullan bu tür şeyleri. Arı sütü öneririm kesinlikle ben oğluma arı sütü ve hayıt çayıyla hamile kaldım. Bu ay da o şekilde denedim bakalım tutacak mıKasıklarım sızlıyor aşağıya kadar bir de paikolojik olarak çok istiyorum kafam yerinde değil bu ay tüm tuşlara aynı anda bastıö kür kullandıl duphostan ovü testleri
Hayırlısı neyse o olsun İnşallah güzelim Rabbim seninde gönlüne göre versinHadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah
Biraz daha beklicem canım, biraz yükselsin.Kan verdin mi canm yoksa koyulaşma mi takip ediceksin
Bat 11 ocak15 ocak canm senin ?
E nabızdan baktım şimdi beta 0 çıkmış canım. Vardır bi hayr. Önceliğim evliliğim bakalım.Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah
Bende gün gün test yapıp koyulaşmaya bakicamBiraz daha beklicem canım, biraz yükselsin.
Bat 11 ocak
Sen testini atmış mıdydın buraya? Ben görmedim galiba. Ne zaman yapacaksın bi daha yaparsan benide etiketleBende gün gün test yapıp koyulaşmaya bakicaminşallah hamileyizdir
Attım canm ben gördüm ama bide sen bak biri artımed biri de bir gebenin günlüğü marka kaset test artımed olana güvenmiyorum ama kaset testte de gördüm yarın tekrar yapıcamSen testini atmış mıdydın buraya? Ben görmedim galiba. Ne zaman yapacaksın bi daha yaparsan benide etiketle
Görmüştüm ben bunu şimdi hatırladım. Artımette görünüyor ama yalancı çıkıyormuş. Eğer çıkardıysa helal olsunAttım canm ben gördüm ama bide sen bak biri artımed biri de bir gebenin günlüğü marka kaset test artımed olana güvenmiyorum ama kaset testte de gördüm yarın tekrar yapıcam
Diğerinde görmedin mi ? Yarın tekrar yapıcamGörmüştüm ben bunu şimdi hatırladım. Artımette görünüyor ama yalancı çıkıyormuş. Eğer çıkardıysa helal olsun
Cuma filan yine test yap bencede
Ben kaset testte görüyorum hemen çıktı mı mıDiğerinde görmedin mi ? Yarın tekrar yapıcam
Evet hemen çıktıBen kaset testte görüyorum hemen çıktı mı mı
Olmazda bir daha ki ay denerim teşekkür ederimDikkat et kuzum kist olmasın dönüşümlü kullan bu tür şeyleri. Arı sütü öneririm kesinlikle ben oğluma arı sütü ve hayıt çayıyla hamile kaldım. Bu ay da o şekilde denedim bakalım tutacak mı
Bata kaç gün varEvet hemen çıktı
15 ocakBata kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?