Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kan verdin mi canm yoksa koyulaşma mi takip ediceksin

Aynen bugünüde değerlendir git hadi bekleme
Eşim gelmedi daha kız ya bir de bir soru soracağım biraz çekiniyorum ama başka çatem yok benim 5ini 6 ya bağlayan gece ilişkim oldu bir de 6-7 bağlayan gece yani saat 1 de ama dün gece olmadı sizce tutmuşmudır

Canım bismillah daha dün birrr bugün iki boşver sen orayı şimdiden onu düşünme lütfen git giyin süslen eşini bekle hoşuna gider değişiklik olur

Canım bismillah daha dün birrr bugün iki boşver sen orayı şimdiden onu düşünme lütfen git giyin süslen eşini bekle hoşuna gider değişiklik olur
Iste bize böyle taktikler lazim aslinda sonucta her gece her gece olunca eşlerin de biraz canlarını istetmek lazim vsr mi taktikleriniz kızlaaaar

Kuzum testini yeni gördüm sen ona yarn de ki Dr gördu catlamış de . Öyle kalsın. Piki kaçıran cok ksıı var cıdden catlamıstır akıntım ne durumda
Kuzum akıntım da yokk 1 gün uzayan akıntım oldu. Ertesi gunde az biraz oldum simdi hic yok. Normalde regl sonrasi da akintim olur yani yumurtlama belirtileri başlar. Ben anlamadim. Bu ay anormaller listesindeyim bende

Iste bize böyle taktikler lazim aslinda sonucta her gece her gece olunca eşlerin de biraz canlarını istetmek lazim vsr mi taktikleriniz kızlaaaar
Kesinlikle öyle vallahi biz çocuktan zor zaman buluyoruz şimdiki kaldığımız evde 1+1ya çocuk okuldayken yada gece uyuduktan sonra oluyor oda rahat rahat değil kasıla kasıla artık ne gecelik giyebiliyorum nede çıplak gezebiliyorum evimi okdar özledim ki eski gjnlerimi mumla arıyorum hiç böyle olacağı aklıma gelmezdi vallhi özleyeceksiniz bu günleri çocuk olunca benden Demesi

Kasıklarım sızlıyor aşağıya kadar bir de paikolojik olarak çok istiyorum kafam yerinde değil bu ay tüm tuşlara aynı anda bastıö kür kullandıl duphostan ovü testleri
Hayırlısı olacağı varsada olur zaten canm hicbisey kesin değildir Allah bilir biz araciyiz

Çok sevindim senin adına prospektusu atmışsın o msji da gördüm. Orda 20. Haftaya kadar günde 1 tane diyor öyle mi kullanmistin peki

Çok üzüldüm tekrar hamilelik olursa ne yapmayı düşünüyorsun peki

Çok sevindim senin adına prospektusu atmışsın o msji da gördüm. Orda 20. Haftaya kadar günde 1 tane diyor öyle mi kullanmistin peki
Hamileyken kullanmıyoruz doktor uygun görmedikçe canım şimdi tekrar 2.coye deniyoruz 2 aydır bakalım belki vesile olur tekrar diye denemek istedim bu ay catlamdan sonra kullancam tekrar 10 gün birakcam sonra

Merhabalar, sizce hala pik mi yoksa silikleşti diyebilir miyiz?

Dün akşam çok net pik görünce değerlendirdik. Bugün öğlen yaptığımda hala net pik idi.
Görseldekini yeni yaptim. siliklesti gibi sanki.
Bugün ve yarını degerlendirsem yeterli olur mu?
Tüm kombinasyonları deniyorum bakalım bu ay olacak mı

Eklentiler

• 20250108_185735.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20250108_191304.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 19
Hamileyken kullanmıyoruz doktor uygun görmedikçe canım şimdi tekrar 2.coye deniyoruz 2 aydır bakalım belki vesile olur tekrar diye denemek istedim bu ay catlamdan sonra kullancam tekrar 10 gün birakcam sonra
Anladım ben hamilelik olur da Dr a gidersem zaten bebegi etkileyecek birsey olacağı için göze alıp kafama göre kullanamam zaten. Tecrübe ettiğin süreci merak etmiştim düşüğüm nedeniyle ben korkuyorum açıkçası yine olmasından. Benim çatlama olalı 6 gün oldu geç kaldım bu ay sanırım kullanmaya. Hamilelik olmazsa gelecek ay belki ben de denerim. Bat a kadar kullanıp test negatif olursa mi bırakıyorsun yoksa ilaç kullansan da regl geliyor mu vaktinde

Silik olunca önemli ilişki aslında 2 gun daha değerlidir yeterli cnm sonrası sizn isteğe bağlı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…