Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Laboquik mi ne bu testin markasi ? Teste göre pozitif gibi ama bence bir daha sabah yapmalisin ilk idrarla.
Evet laboquick sabah yaptığımdakinde çok silik bişey görmüştüm flasha anca görünüyordu ama kuruyunca netleşmedi attım çöpe bunu da sabah işten gelip uyuyup kalktığımdaki idrarla yaptım bu kadar net çıkabilir mi? İlk defa bu markada bu çizgiyi gördüm kuruma dahi göstermez normalde
Kurumış hali bu şuan

Eklentiler

• IMG_0532.jpeg
    338,2 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar size bişey anlatıcam belki de biraz alakasız gelecek size ama hepimizin umuda ihtiyacı var biraz gülümsemeye :) cmt günü canım sushi çekmişti ama her zaman yediğim yere uzaktım başka yere de güvenmedim gitmedim. Gecenin ilerleyen saatlerinde bambaşka bir yere gittik ve açık büfede sushi vardı nasıl sevindim anlatamam. Dün ise midem biraz kötüydü canım mercimek çorbası istedi ama kalkıp yapmaya çok halsiz hissettim. Tam o esnada karşı komşu mercimek çorbası getirdi. Bugün iş yerinde akşama ıspanak yapayım dedim amaaan kim uğraşacak onu yıkamayla şimdi dedim vazgeçtim. Eşim aradı sonra anneme gitmesi gerekliymiş, annemi aradım eşim geliyor bana biraz yumurta göndersene diye. Ispanak yaptım sen seversin ondan da göndereyim dedi. Ben hep hamilenin canı ne çekerse rızkıdır derim. 3 gündür de canım ne çekse beni buluyor, hadi dua edin de bebek çıksın bunların altından

Valla benim annem bize öyle kaldığını söylüyor doktora söyledim ihtimal var dedi kadınlar her ay farklı günlerde farklı sayıda yunurtlarmış aslında 14. Gün tamamen kitabi bilgi
Sperm 3 gün canlı kalıyo çatlama erken olursa kalma olasılığı war tabiki

Pozitif bata kaç güm var acaba
Bir hafta var ama ben adet sonundakinden şüpheleniyorum kasık ağrım çok değişik karnım ağrıyor sonra geçiyor göğüslerimde sızlama yok ama dolgunluk var dün akşam ağzımda metalik bi tat vardı bu yüzden sabah test yaptm o testte çizgi flashla anca görünüyordu kuruyunca çizgi falan yoktu sonra uyudım uyanınca tekrar yaptım böyle oldu. Bence test bozuk yoksa sabah çıkmayıp akşama nasıl koyulaşacak ki hemen

Ay hayırlı olsun var gibi duruyor yarında böyle olursa gidin direk kan verin en net sonucu oradan alırsınız

Kızlar sizce pik mi üstteki dün alttaki bugün yaptığım ovülasyon testi gün aşırı olarak devam ediyorum dünü değerlendirdik ama bugünü de değerlendirmeli miyim sperm kalitesi için yarını mı beklemeliyim karar veremedim

Bence bir tane daha test yapın laboquick testin hiç yanlış çıkardığını görmedim

Çok güzel canım nasiplisin umarım bebiş vardır onun nasipleridir bunlar

Pik bu günü değerlendir canım teste devam et silekleşme olasıya kadar

Aynen canim benzer olmusuz gercekten. Bende diyoruma slinda daha erken diye ama benim ne olacagi belli olmaz belki 16 17sine regl olabilirim. Çünkü kürtaj sonrasi ya henuz tam duzen olusmadi. İnşallah olusmadan regl duzeni falan direkt hamile kalirim daha güzel olur
Canim bende akintidan anladim. Seffaf uzayan akinti olunca yumurta akı denilen akıntı yani, bende bi test yapiyim dedim bide baktim koyulasmis. Dün de incecik kıl gibi bir kan vardi akinti icinde. Sonra akinti da kesildi. Sol tarafimda ve kasigimin genelinde yayilan bir ince agri da varm tahminen catladi diyorum bende.

Canm sen değerlendir teste devam et ama bugünleri kaçırma ben az önce konuştum satıciyla tam pik olmayan belirtim var dediğim günde yumurtlamam olmuş öyle söyledi inşallah güzel sonuçlar alırız

Ay amin kuzu ya. Gercekten saglikli bir sekilde gebeligimiz olussun bebeklerimiz bize gelsin de daha ne isteriz bunca sıkıntı stres inşallah son bulur da bebeklerimiz gelir bize

Ovülasyon ile takip ettin mi sen evde canim. Ben gebeligim olustugunda catlatma ignesini yaptirmaya giderken evde bir ov.testi yaptim bir gun once koyuydu igne günü aksam yaptim test tek cizgi olmus. Igneyi vurdurmadan once muayene oldum yumurtan catlamis dedi dr. Ama yine de igne yapti. Bize de degerlendirmeyin dedi cunku asilama olacaktim. Ama biz degerlendirdik ve hamile kalmistim.

Canm sen değerlendir teste devam et ama bugünleri kaçırma ben az önce konuştum satıciyla tam pik olmayan belirtim var dediğim günde yumurtlamam olmuş öyle söyledi inşallah güzel sonuçlar alırız
Iyi bari azarlamamis
Canim 5,6,7 sinde degerlendirdik ama bugunde degerlendirsek mi bilemedim. Ay üst üste olunca da bir hos oluyor hem bos gecmek istemiyorum hemde diyorum sperm kalitesi icin bir gün dinlensek. Kararsizim. Senin pik olmus yani o gun öyle mi dedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…