- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.381
Aynen öyle bu ay olmazsa korunacağım artık çünkü psikolojim iyi değilAslinda zamani ne zamansa o zaman olacak tabiki. Ama iste ister istemez bizde günleri takip edince degerlendirmeyi istiyoruz. Insallah bu ay pozitifi alırız. Yoksa bu gidisle hunileri takcaz
Hayır yenisi buÇöpe attığınız mı bu
1 hafta var ama ben adet sonu olan ilişkiden şüpheleniyorum belirtilerim varGözüküyor bubata kaç gün var ?
Pozitif bata kaç güm var acabaHayır yenisi bu
Evet laboquick sabah yaptığımdakinde çok silik bişey görmüştüm flasha anca görünüyordu ama kuruyunca netleşmedi attım çöpe bunu da sabah işten gelip uyuyup kalktığımdaki idrarla yaptım bu kadar net çıkabilir mi? İlk defa bu markada bu çizgiyi gördüm kuruma dahi göstermez normaldeLaboquik mi ne bu testin markasi ? Teste göre pozitif gibi ama bence bir daha sabah yapmalisin ilk idrarla.
Normalde düşük bir ihtimal ama olabilir deKızlar adetten sonraki gün ki ilişkiden hamile kalınır mı
Valla benim annem bize öyle kaldığını söylüyor doktora söyledim ihtimal var dedi kadınlar her ay farklı günlerde farklı sayıda yunurtlarmış aslında 14. Gün tamamen kitabi bilgiKızlar adetten sonraki gün ki ilişkiden hamile kalınır mı
Sperm 3 gün canlı kalıyo çatlama erken olursa kalma olasılığı war tabikiValla benim annem bize öyle kaldığını söylüyor doktora söyledim ihtimal var dedi kadınlar her ay farklı günlerde farklı sayıda yunurtlarmış aslında 14. Gün tamamen kitabi bilgi
Bir hafta var ama ben adet sonundakinden şüpheleniyorum kasık ağrım çok değişik karnım ağrıyor sonra geçiyor göğüslerimde sızlama yok ama dolgunluk var dün akşam ağzımda metalik bi tat vardı bu yüzden sabah test yaptm o testte çizgi flashla anca görünüyordu kuruyunca çizgi falan yoktu sonra uyudım uyanınca tekrar yaptım böyle oldu. Bence test bozuk yoksa sabah çıkmayıp akşama nasıl koyulaşacak ki hemenPozitif bata kaç güm var acaba
Ay hayırlı olsun var gibi duruyor yarında böyle olursa gidin direk kan verin en net sonucu oradan alırsınızEvet laboquick sabah yaptığımdakinde çok silik bişey görmüştüm flasha anca görünüyordu ama kuruyunca netleşmedi attım çöpe bunu da sabah işten gelip uyuyup kalktığımdaki idrarla yaptım bu kadar net çıkabilir mi? İlk defa bu markada bu çizgiyi gördüm kuruma dahi göstermez normalde
Kurumış hali bu şuan
Bence bir tane daha test yapın laboquick testin hiç yanlış çıkardığını görmedimBir hafta var ama ben adet sonundakinden şüpheleniyorum kasık ağrım çok değişik karnım ağrıyor sonra geçiyor göğüslerimde sızlama yok ama dolgunluk var dün akşam ağzımda metalik bi tat vardı bu yüzden sabah test yaptm o testte çizgi flashla anca görünüyordu kuruyunca çizgi falan yoktu sonra uyudım uyanınca tekrar yaptım böyle oldu. Bence test bozuk yoksa sabah çıkmayıp akşama nasıl koyulaşacak ki hemen
Çok güzel canım nasiplisin umarım bebiş vardır onun nasipleridir bunlarKızlar size bişey anlatıcam belki de biraz alakasız gelecek size ama hepimizin umuda ihtiyacı var biraz gülümsemeye :) cmt günü canım sushi çekmişti ama her zaman yediğim yere uzaktım başka yere de güvenmedim gitmedim. Gecenin ilerleyen saatlerinde bambaşka bir yere gittik ve açık büfede sushi vardınasıl sevindim anlatamam. Dün ise midem biraz kötüydü canım mercimek çorbası istedi ama kalkıp yapmaya çok halsiz hissettim. Tam o esnada karşı komşu mercimek çorbası getirdi. Bugün iş yerinde akşama ıspanak yapayım dedim amaaan kim uğraşacak onu yıkamayla şimdi dedim vazgeçtim. Eşim aradı sonra anneme gitmesi gerekliymiş, annemi aradım eşim geliyor bana biraz yumurta göndersene diye. Ispanak yaptım sen seversin ondan da göndereyim dedi. Ben hep hamilenin canı ne çekerse rızkıdır derim. 3 gündür de canım ne çekse beni buluyor, hadi dua edin de bebek çıksın bunların altından
Pik bu günü değerlendir canım teste devam et silekleşme olasıya kadarKızlar sizce pik mi üstteki dün alttaki bugün yaptığım ovülasyon testi gün aşırı olarak devam ediyorum dünü değerlendirdik ama bugünü de değerlendirmeli miyim sperm kalitesi için yarını mı beklemeliyim karar veremedim
Eki Görüntüle 3533498
Ay inşallah inşallah. Aslında hevesim ve umudumu kontrol altında tutmaya çalışıyorum ama bugün de böyle denk gelince dayanamadım sizinle de paylaşmak istedim. Belki vardır gerçektenÇok güzel canım nasiplisin umarım bebiş vardır onun nasipleridir bunlar
Aynen canim benzer olmusuz gercekten. Bende diyoruma slinda daha erken diye ama benim ne olacagi belli olmaz belki 16 17sine regl olabilirim. Çünkü kürtaj sonrasi ya henuz tam duzen olusmadi. İnşallah olusmadan regl duzeni falan direkt hamile kalirim daha güzel olurÖyle ya çok strese sebep oluyo ama işte biz uslanmiyoruzcanm sende benim gibi oluşmuşsun bende de aynısı oldu ayın 31 inde pik gibi oldu çok sancım ve akıntım vardı sonra ki gün siliklesti bende o günü akıntım ve sancima da dayanarak yumurtlama günü kabul ettim ama benim döngüm 29 fln di o zaman bundan sonra daha koyulasmaz dedm öyle de oldu senin için erken olabilir ama daha yeni bitti değil mi regln
Canm sen değerlendir teste devam et ama bugünleri kaçırma ben az önce konuştum satıciyla tam pik olmayan belirtim var dediğim günde yumurtlamam olmuş öyle söyledi inşallah güzel sonuçlar alırızAynen canim benzer olmusuz gercekten. Bende diyoruma slinda daha erken diye ama benim ne olacagi belli olmaz belki 16 17sine regl olabilirim. Çünkü kürtaj sonrasi ya henuz tam duzen olusmadi. İnşallah olusmadan regl duzeni falan direkt hamile kalirim daha güzel olur
Canim bende akintidan anladim. Seffaf uzayan akinti olunca yumurta akı denilen akıntı yani, bende bi test yapiyim dedim bide baktim koyulasmis. Dün de incecik kıl gibi bir kan vardi akinti icinde. Sonra akinti da kesildi. Sol tarafimda ve kasigimin genelinde yayilan bir ince agri da varm tahminen catladi diyorum bende.
Ay amin kuzu ya. Gercekten saglikli bir sekilde gebeligimiz olussun bebeklerimiz bize gelsin de daha ne isterizBu ay bende 4 ünde doktora gittim 18 mm çatlatma iğnesi yazdı 5 inde akşam 6 da vurdur dedi ewe geldim 4 ünde akıntım oldu ertesi gün iğneyi yine yaptırdım doktorum bugünü de dahil et değerlendir dedi normalde iğneden Bi gün sonra 3 gün demişti iflahım kurudu kaç gündür ana dediğin gibi bazen erken çatlayabiliyo yapacak bişe yok cefasına da sefasına da razıyım yeterki sağlıklı Bi şekilde olsun
Iyi bari azarlamamisCanm sen değerlendir teste devam et ama bugünleri kaçırma ben az önce konuştum satıciyla tam pik olmayan belirtim var dediğim günde yumurtlamam olmuş öyle söyledi inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?