- 7 Ekim 2024
- 932
- 308
- 18
- 21
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.401
Ay yok valla azarlamadi çok tatlı bı kadınIyi bari azarlamamis
Canim 5,6,7 sinde degerlendirdik ama bugunde degerlendirsek mi bilemedim. Ay üst üste olunca da bir hos oluyorhem bos gecmek istemiyorum hemde diyorum sperm kalitesi icin bir gün dinlensek. Kararsizim. Senin pik olmus yani o gun öyle mi dedi canim
Ay hayir ne korunmasiiii. Takip yapma ama korunma da. Korunmaya gerek yok. Sonucta bebek istiyorsunuz. Plan program yapma kafani serbest birak iliskiniz keyfinize gore olsun. Korunmaya gerek yok canim benim.Aynen öyle bu ay olmazsa korunacağım artık çünkü psikolojim iyi değil
Canim o zaman pozitif olma sansi yüksek. Sen yarin mutlaka tekrarla. Bazen testler bozuk olabiliyor ya. Sabah cikmamis oglen cikmis sadece o kafa karistiriyor. Sonra umutlanip üzülmeni istememEvet laboquick sabah yaptığımdakinde çok silik bişey görmüştüm flasha anca görünüyordu ama kuruyunca netleşmedi attım çöpe bunu da sabah işten gelip uyuyup kalktığımdaki idrarla yaptım bu kadar net çıkabilir mi? İlk defa bu markada bu çizgiyi gördüm kuruma dahi göstermez normalde
Kurumış hali bu şuan
Canim sen bence bol bol dua et biz degil de. Senin dua kapin epey acik bugunlerde belli kiKızlar size bişey anlatıcam belki de biraz alakasız gelecek size ama hepimizin umuda ihtiyacı var biraz gülümsemeye :) cmt günü canım sushi çekmişti ama her zaman yediğim yere uzaktım başka yere de güvenmedim gitmedim. Gecenin ilerleyen saatlerinde bambaşka bir yere gittik ve açık büfede sushi vardınasıl sevindim anlatamam. Dün ise midem biraz kötüydü canım mercimek çorbası istedi ama kalkıp yapmaya çok halsiz hissettim. Tam o esnada karşı komşu mercimek çorbası getirdi. Bugün iş yerinde akşama ıspanak yapayım dedim amaaan kim uğraşacak onu yıkamayla şimdi dedim vazgeçtim. Eşim aradı sonra anneme gitmesi gerekliymiş, annemi aradım eşim geliyor bana biraz yumurta göndersene diye. Ispanak yaptım sen seversin ondan da göndereyim dedi. Ben hep hamilenin canı ne çekerse rızkıdır derim. 3 gündür de canım ne çekse beni buluyor, hadi dua edin de bebek çıksın bunların altından
Canim benimki su an böyleAy yok valla azarlamadi çok tatlı bı kadınÇatlama dünmu oldu bugün mü
Ayy o kadar psikolojim bozuldu kiii…
Yani 50den 166 ya çıkması güzelmiş ama sat a göre çok düşük ya acaba dış gebelik mi diye korkuyorum sol kasığım belim ağrıdıkça sanırım psikolojik ateş basıyor
Anladm canm yarın değerlendir o zaman eğer o gördüğün yurmutlama ise dün olmuş çatlamaCanim benimki su an böyle
Korkma canım benim kızımda da yavaş yükseliyordu korkulacak bişi yok sadece dikkat et dış gebelikte bu zaman sonra aynı kalır ve hızlı yükselir sen sadece doktora gidip kalp atışı için heyecanlan korkmaAyy o kadar psikolojim bozuldu kiii…
Yani 50den 166 ya çıkması güzelmiş ama sat a göre çok düşük ya acaba dış gebelik mi diye korkuyorum sol kasığım belim ağrıdıkça sanırım psikolojik ateş basıyor(
Teşekkür ederimKorkma canım benim kızımda da yavaş yükseliyordu korkulacak bişi yok sadece dikkat et dış gebelikte bu zaman sonra aynı kalır ve hızlı yükselir sen sadece doktora gidip kalp atışı için heyecanlan korkma
Rica ederimTeşekkür ederim
Iste yumurtlama mi acaba 6 ocak. Bende orda kafa karışıklığı yaşıyorum. Yeniden koyulasir mi bilemiyorum. Olmadi bugun dursak diyorum kafam nanayyAnladm canm yarın değerlendir o zaman eğer o gördüğün yurmutlama ise dün olmuş çatlama
Bu aralar çok talihsizlik yaşıyorum kesin test bozuk yoksa sabah çıkardı bence ama buntestte hiç bozukla karşılaşmamıştımCanim o zaman pozitif olma sansi yüksek. Sen yarin mutlaka tekrarla. Bazen testler bozuk olabiliyor ya. Sabah cikmamis oglen cikmis sadece o kafa karistiriyor. Sonra umutlanip üzülmeni istememinsallah seninledir bebisin
Bencede dur bugün ama teste devam et bakalım nolucakIste yumurtlama mi acaba 6 ocak. Bende orda kafa karışıklığı yaşıyorum. Yeniden koyulasir mi bilemiyorum. Olmadi bugun dursak diyorum kafam nanayy
Canim inşallah sabahki test bozuktur. Biri bozuksa sabahki bozuk olsun. Sen iyi tarafa odaklan. Yarin test yaptiginda mutlaka yaz olur mu. Evde bir defne yapragi yak. Hatta dur bende gidiyorum yakayim.Bu aralar çok talihsizlik yaşıyorum kesin test bozuk yoksa sabah çıkardı bence ama buntestte hiç bozukla karşılaşmamıştım
Ben kecileri kacircam yakindaBencede dur bugün ama teste devam et bakalım nolucak
Ben direk kurşun döktürmeyi planlıyorum anca paklanırımCanim inşallah sabahki test bozuktur. Biri bozuksa sabahki bozuk olsun. Sen iyi tarafa odaklan. Yarin test yaptiginda mutlaka yaz olur mu. Evde bir defne yapragi yak. Hatta dur bende gidiyorum yakayim.
Böyle her ay beklentiye giriyorum ve olmayınca çok üzülğyorumAy hayir ne korunmasiiii. Takip yapma ama korunma da. Korunmaya gerek yok. Sonucta bebek istiyorsunuz. Plan program yapma kafani serbest birak iliskiniz keyfinize gore olsun. Korunmaya gerek yok canim benim.
Progesteron hormonundan sanırım canm bende de aynı şeyler var ama hiç belirti aramıyorum umursamıyorum açıkçası yoksa daha çok stres kafayı yememek elde değilBen kecileri kacircam yakindakendimi hic iyi hissetmiyorum.
Midem bulaniyor karnim agriyor bagirsaklarim bir enteresan calisiyor surekli terliyorum uykudan uyanamiyorum surekli uyusam uyurum.
Ama su an gebelik ihtimali pek yok. Ama bunlar neden oluyor
Defne yaprağı ne için?Canim inşallah sabahki test bozuktur. Biri bozuksa sabahki bozuk olsun. Sen iyi tarafa odaklan. Yarin test yaptiginda mutlaka yaz olur mu. Evde bir defne yapragi yak. Hatta dur bende gidiyorum yakayim.
Yok aşkım takip etmedim benimde işte iğneden Bi gün önce akıntım oldu çatladığını düşündüm doktorum risk almayalım iğneyi yaptır we aynı gün değerlendir her akıntı çatlama sayılmaz ama riskede atma dedi öyleAy amin kuzu ya. Gercekten saglikli bir sekilde gebeligimiz olussun bebeklerimiz bize gelsin de daha ne isterizbunca sıkıntı stres inşallah son bulur da bebeklerimiz gelir bize
Ovülasyon ile takip ettin mi sen evde canim. Ben gebeligim olustugunda catlatma ignesini yaptirmaya giderken evde bir ov.testi yaptim bir gun once koyuydu igne günü aksam yaptim test tek cizgi olmus. Igneyi vurdurmadan once muayene oldum yumurtan catlamis dedi dr. Ama yine de igne yapti. Bize de degerlendirmeyin dedi cunku asilama olacaktim. Ama biz degerlendirdik ve hamile kalmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?