Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ay yok valla azarlamadi çok tatlı bı kadın Çatlama dünmu oldu bugün mü

Aynen öyle bu ay olmazsa korunacağım artık çünkü psikolojim iyi değil
Ay hayir ne korunmasiiii. Takip yapma ama korunma da. Korunmaya gerek yok. Sonucta bebek istiyorsunuz. Plan program yapma kafani serbest birak iliskiniz keyfinize gore olsun. Korunmaya gerek yok canim benim.

Canim o zaman pozitif olma sansi yüksek. Sen yarin mutlaka tekrarla. Bazen testler bozuk olabiliyor ya. Sabah cikmamis oglen cikmis sadece o kafa karistiriyor. Sonra umutlanip üzülmeni istemem insallah seninledir bebisin

Canim sen bence bol bol dua et biz degil de. Senin dua kapin epey acik bugunlerde belli ki ne istersen önüne gelmis bize de dua et bebislerimiz olsun bitsin cocuk hasretimiz
Allahim isteyen herkese bana da sana da hepimizee bebis müjdesini versin inşallah

Korkma canım benim kızımda da yavaş yükseliyordu korkulacak bişi yok sadece dikkat et dış gebelikte bu zaman sonra aynı kalır ve hızlı yükselir sen sadece doktora gidip kalp atışı için heyecanlan korkma

Canim o zaman pozitif olma sansi yüksek. Sen yarin mutlaka tekrarla. Bazen testler bozuk olabiliyor ya. Sabah cikmamis oglen cikmis sadece o kafa karistiriyor. Sonra umutlanip üzülmeni istemem insallah seninledir bebisin
Bu aralar çok talihsizlik yaşıyorum kesin test bozuk yoksa sabah çıkardı bence ama buntestte hiç bozukla karşılaşmamıştım

Bu aralar çok talihsizlik yaşıyorum kesin test bozuk yoksa sabah çıkardı bence ama buntestte hiç bozukla karşılaşmamıştım
Canim inşallah sabahki test bozuktur. Biri bozuksa sabahki bozuk olsun. Sen iyi tarafa odaklan. Yarin test yaptiginda mutlaka yaz olur mu. Evde bir defne yapragi yak. Hatta dur bende gidiyorum yakayim.

Bencede dur bugün ama teste devam et bakalım nolucak
Ben kecileri kacircam yakinda kendimi hic iyi hissetmiyorum.

Midem bulaniyor karnim agriyor bagirsaklarim bir enteresan calisiyor surekli terliyorum uykudan uyanamiyorum surekli uyusam uyurum.

Ama su an gebelik ihtimali pek yok. Ama bunlar neden oluyor

Progesteron hormonundan sanırım canm bende de aynı şeyler var ama hiç belirti aramıyorum umursamıyorum açıkçası yoksa daha çok stres kafayı yememek elde değil

Yok aşkım takip etmedim benimde işte iğneden Bi gün önce akıntım oldu çatladığını düşündüm doktorum risk almayalım iğneyi yaptır we aynı gün değerlendir her akıntı çatlama sayılmaz ama riskede atma dedi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…