• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Selam kızlar ya bir şey soracağım size benim takvimde yumurtlama uygulamalarda hepsi farklı gün gösteriyor hangisine güvencem sizde de oluyor mu bu durum? Biri 15 Ocak diğeri 18 Ocak diğeri de 21 Ocak gösteriyor ilişkiyi nasıl planlicam aklım karıştı doğrusu..

Kızlar ben bu ay 3 ocak ta yumurtladım. Reglim düzenlidir ama bu ay 28.gün oldu yumurtlama, bat 17 ocak gözüküyor. Karnımın alt tarafında sanki minik bir balon varmış gibi doluluk hissi var. Sizde de var mı belirtiler?

Selam kızlar ya bir şey soracağım size benim takvimde yumurtlama uygulamalarda hepsi farklı gün gösteriyor hangisine güvencem sizde de oluyor mu bu durum? Biri 15 Ocak diğeri 18 Ocak diğeri de 21 Ocak gösteriyor ilişkiyi nasıl planlicam aklım karıştı doğrusu..
Ovulasyon testi ile canm onlara güvenme düzenli ise regln ilk gununden itibaren saydiginda 14. Günde olur ama en garanti olanı ovülasyon testi

Kizlar Bu ay adet döngüm 35gundi
Gecen ay 25gundu
12sinde yumurtlama olmştu bugun adetten saydigimda 10.gun uzayan şeffaf akinti geldi ama brz rahatszm bogzlarim agriyo bitki çayi filan içtim onun etkisimi bilmiyorum erken yumurtlama olabilirmi testim az test yapmalimiyim szce?

Bende oğluma hamileyken duphaston içmiştim belki o tutunmasına vesile olmuştur diye bugün yine aldım elimden ne gelirse deneycem bu ay hem kendime hem eşime bakalim
Nasıl kullanmistiniz adı dozu vs. benim bir düşüğüm var bu konuyu o yüzden merak ediyorum. Gittiğim Drlar düşerse düşsün kafasında takıldı geçen sefer hiç biri takviye vermek istemedi ben de kendim birseyler yapmak istiyorum tekrar pozitif görürsem

Kuzum ben sanki yok gibi de hissediyorum çünkü yani meme ucumda acı yok geçen geldi gitti arada giden ağrı var öyle ekstra çok büyümedi de sende nedir durumlar
Bende aynıyim göğsümde aman aman bişi yok kasıklarımda ince sızı yanma gibi bisiler oluyo arada o kadar yumurtlamadan sonraki 5 . Gününde şiddetli regl sancısı çekmiştim elimden geldiğince dinlemiyorum vücudumu bende umitlenmek istemiyorum her ay yasiyom aynı belirtileri ama negatif görüyorum testlerde çift çizgi görsem bile sevinemem kan da negatif görmeye alistigim için 🤷

Ovulasyon testi ile canm onlara güvenme düzenli ise regln ilk gununden itibaren saydiginda 14. Günde olur ama en garanti olanı ovülasyon testi
Ay aslında geçen ay ilk defa yaptım ovulasyon testi canım stresten mi neyden 19. Güne flan anca koyulaşır gibi oldu tam da o sıra elimdeki testler bitmişti bende birakmistim. Normalde yumurtlama tarihim duzenliydi yani 14 15.gunler flan ama geçen ay bir deneyeyim dedim geç yumurtladim sanırım stres yaptım ona bağladım bende bu ay denemesem mi ki diyordum alsam mı acaba?🤔

Ay aslında geçen ay ilk defa yaptım ovulasyon testi canım stresten mi neyden 19. Güne flan anca koyulaşır gibi oldu tam da o sıra elimdeki testler bitmişti bende birakmistim. Normalde yumurtlama tarihim duzenliydi yani 14 15.gunler flan ama geçen ay bir deneyeyim dedim geç yumurtladim sanırım stres yaptım ona bağladım bende bu ay denemesem mi ki diyordum alsam mı acaba?🤔
Canm aşağı yukarı günleri tahmin edebiliyorsan 30 lu degilde 5 6 tane olandan al yumurtlama olacağını tahmin ettiğin günlerde yap emin olursun sende daha az stres olur 🥹🤲

Canm aşağı yukarı günleri tahmin edebiliyorsan 30 lu degilde 5 6 tane olandan al yumurtlama olacağını tahmin ettiğin günlerde yap emin olursun sende daha az stres olur 🥹🤲
Evet canım akıntıdan anlayabiliyorum öyle yapayım olmazsa çok teşekkür ederim cevapladigin için umarım bu ay dileyen herkes sağlıkla kavuşur bebislerine☺️❤️

Kızlar ben bu ay 3 ocak ta yumurtladım. Reglim düzenlidir ama bu ay 28.gün oldu yumurtlama, bat 17 ocak gözüküyor. Karnımın alt tarafında sanki minik bir balon varmış gibi doluluk hissi var. Sizde de var mı belirtiler?
Evet bende aynı belirti yaşıyorum göğüslerim ve alt karnımda doluluk hissediyorum bir garip

Yok aşkım takip etmedim benimde işte iğneden Bi gün önce akıntım oldu çatladığını düşündüm doktorum risk almayalım iğneyi yaptır we aynı gün değerlendir her akıntı çatlama sayılmaz ama riskede atma dedi öyle
O zaman doktoruna güvenelim napalim kuzucum. Insallah tutunmustur bu ay. Gecen ay yalanci pozitifler ayiydi bu ay da yumurtalama günlerinin karismasi akintilarin azalmasi ayı galiba. Herkes benzer seylerle sinaniyor.

Eklentiler

• Screenshot_20250108-174155_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250108-174155_Samsung Internet.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 12
Back