- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.021
Amin inşallahKızlar hiç birbirimizi tanımadığımız halde bile size yazınca çok rahatlıyorum gerçekten iyi ki varsınız herkes herkese cevap vermesem de ben de herkese mesajını okumaya çalışıyorum elimden geldiğince Rabb'im hepimize bebişler nasip etsin
Normalde ben çıldırdım. Dönüşte cocugumn oto koltuğunu çıkarıp kucagına alıcakms kv. Dedm o oto koltuğu cıkmayack. Snra esımı aradm eve gelınce Dedim hallet benı muhatab etme esım o ıs olmaz dedi 16saat kim nereye arkaya sıgıyo cocugun koltugu cıkmayacak. İsterse uckla dönsün dedi gelmez diye düşündü. Sonra kv yine ardı durumu anlattı karsıdakı olur dedi. Böyle şoklar ıcımdeyz eşim de bsy dyemyor babası annesı anında trıbe girer ucakla gtmeye calsrlardı. Eşim de bende kaldık arada. Kvm yuzundenNe düşüncesiz insnalr var ya, eşiniz de bi şey demedi. Ayıp ya
Hayır perşembe günü gideceğim doktora göstermek için hayır ilk bebeğimiz olucak olursa inşallah anlıyor musun testten?Canim sizin testle ilgili dr hic yorumda bulundu mu ?
Sizin hic cocugunuz var mi ?
Valla ben bu ay çok güzel saldım artık umarım böyle giderAy dogru vallahi şu salma işini bi yapabilsemhepimiz kavuscaz kuzulara. Insallah bu ay nasip olur
Benm mısafrlerden dolayı bebek flm aklıma gelmıcek asla varsa tutunsun dye dua edıcem muhtemelen ancaAy dogru vallahi şu salma işini bi yapabilsemhepimiz kavuscaz kuzulara. Insallah bu ay nasip olur
Hayır gayet güzel artmış bence endişelenme zaten betadan bişey belli olmuyor canım doktor kontrollerini aksatma senmerhaba adet gecikmesinin 1. Günü beta 50 çıkmıştı yazmıştım sizlere ve bugün gecikmenin 3. Günü betam 165,90 artış güzel gözüküyor fakat hala az gibi geliyor fikriniz var mı acaba bu konuda?
ay Allah yardımcın olsun valla bu insanlar gerçekten çok düşüncesiz kış günü ne ararsın zaten siz girecekmişsiniz hani ne gereği var böyle insanlara inanın tahammül edemiyorumEvet bol bol gezcekmsz bide tansynm düşük saatlrdr. Uykudan uyanamyrm kızıma kalkmakta geceleri. Havaalanına almaya da ben gdecegm Perşembe sabah 9da. Eşim calısıyo olcak yollar ucurumlu. Bıyandan kasık ağrım bıyandan kızımn hastalığı biriken ödevleri kızlar cokkotuym cok
Dönüyor normal regl görüyorum. 6 aydır çocuk düşünüyoruzi olmayınca acaba bu sebepten mi olmuyor diye düşündümNormal bir durum canım bu ben bunun içinde sormuştum bende de oluyor sonradan kırmızıya dönüyorsa sıkıntı yok dedi
D denizadamasal beni de ekler misiniz
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @sevgi232 16 Kasım 17 Aralık @dehrizz2 20 Kasım 18 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @fufucum 4 Aralık 30 Aralık @meridalucky 18 Kasım 8 Ocak @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @beyazmanolya66 3 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @Altin92 2 Aralık 31 Aralık @aydakubra 28 Kasım 1 Ocak @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @Eneaciz 19 Aralık 1 Ocak freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ahsennayaz 6 Aralık 4 Ocak @ltfye63 7 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @Daydi 17 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @Selma3533 21 Aralık 17 Ocak Lucky_16 22 Aralık 19 Ocak @Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak @sea9 26 Aralık 22 Ocak @uuullku 24 Aralık 23 Ocak @MaviRuya7 24 Aralık 24 Ocak @sla44 25 Aralık 24 Ocak @Freyja93 27 Aralık 28 Ocak
Canım ben ovü testleriyle takip ediyorum büyük ihtimalle ayın 10 unda pik göreceğim sen fazla yenirse kist yapat demiştin regle kadar mı yiyeyimYumurtlama sonrası da devam olmalı. Çünkü ben yediğimde geç yumurtlama oluyor. Öyle durum olabilir. Ya da iki kez bile yumurtlama olabilir. Regl gününe kadar düzenli olması daha iyi olur.
Canim az cok anlıyorum ama tam bilemedim. Anormal form %99 olmasi sanki iyi bir sey degil canim ama. Normal sperm görüntüsü yüzde 1 yaziyor test kagidinda sankiHayır perşembe günü gideceğim doktora göstermek için hayır ilk bebeğimiz olucak olursa inşallah anlıyor musun testten?
Oh ne guzel vallahi bu salma isinin darısı benim başımaValla ben bu ay çok güzel saldım artık umarım böyle gider
Evet bende ona takıldım zaten diğerlerini çok anlayamadımCanim az cok anlıyorum ama tam bilemedim. Anormal form %99 olmasi sanki iyi bir sey degil canim ama. Normal sperm görüntüsü yüzde 1 yaziyor test kagidinda sanki
Ay canim sansina senin bu ay ne oldu oyle yaa gercekten insan çıldırır. Yani zaten yatılı misafir olayi sıkıntı. Bide sen tam cocuk planlarken olmasi ekstra sinir bozucu. Misafir ustune misafir gelmesi ayri bir mesele. Sasirtici dogrusuBenm mısafrlerden dolayı bebek flm aklıma gelmıcek asla varsa tutunsun dye dua edıcem muhtemelen anca
Çok teşekkür ederim, şuan kese gözükmeyeceği için doktora gitmedim ne zaman gitmeliyim acaba? İki günde bir takip edip biraz yükselince giderim diye düşünmüştüm. Fakat sol kasığım da ağrı var korkuyorumHayır gayet güzel artmış bence endişelenme zaten betadan bişey belli olmuyor canım doktor kontrollerini aksatma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?