Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Allah sabır diyorum kendine iş çıkarmamak için seninle kolaylık sağlayıp aradan çıkaracak galiba

Ayyy kıyamam yaa şaka gibi yatılı falan değişdir inş

Canım kendini rahat hissediyorsan yapma ama olumsuz fa düşünme hep sperm baktırma olayını ben de istiyorum mısafrlerden kafamızı kaşıcak vakit bulursak
Ya bi tur baktırdık gayet iyiydi ama ben doktor gözetimi altında olalım istedim çok takma olayı da yok bende nasip işi kocama dedim dün biz çocuğu yapamıyoruz gidelim doktorla yapalım

Merhaba arkadaşlar, regl den 4-5 gün önce kahverengi akıntım oluyor sonra normal regl kanaması başlıyor 6 gün kadar sürüyor oda ve bitiyor. Bu kahverengi akıntı neden oluyor olabilir?
Normal bir durum canım bu ben bunun içinde sormuştum bende de oluyor sonradan kırmızıya dönüyorsa sıkıntı yok dedi

Kadin gelmisken seni iyice bunaltmaya calisiyor demek ki kayinvalidelikten kaynanaliga rütbe düşürüyor
Hayret doğrusu bu devirde zaten yatılı misafirlik kalmadi. Bide misafir üstüne misafir mi olur yahu

Ay çok sinir Allah sabır versin birde siz gideceksiniz zaten o kişi niye gelir ki

Evet bol bol gezcekmsz bide tansynm düşük saatlrdr. Uykudan uyanamyrm kızıma kalkmakta geceleri. Havaalanına almaya da ben gdecegm Perşembe sabah 9da. Eşim calısıyo olcak yollar ucurumlu. Bıyandan kasık ağrım bıyandan kızımn hastalığı biriken ödevleri kızlar cokkotuym cok

Sana veya eşine sormadılarmı

Valla canım önceliği kendine ve cocuguna ver isterse laf etsinler takma

Çok üzüldüm canım çok kötü olmuş düşüncesiz davranıyorlar anlam veremiyorum kesinlikle Allah kolaylık versin inşallah sizi olumsuz etkilemesin

Ne düşüncesiz insnalr var ya, eşiniz de bi şey demedi. Ayıp ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…