- 20 Ağustos 2024
- 365
- 222
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.001
Anladım canım teşekkür ederimHerkeste olmuyor. Benim ilk hamileliğimde teeee 6. Haftada gelmişti. Düşük yaptığım ikinci hamileliğimde regle 2-3 gün kala geldi.
Anladım canım çok teşekkürlerHerkeste olmuyor canım misal ben de oldu ablamda ve kuzenlerimde olmadı
Bizim burda albi marka test var 20 TL ben hep onlardan alıyorum kimyasal gebeliğimi de onda öğrenmiştimTüh yaaa biliyordum. Evet 60 tl
Başkada yokmuş. Neyse yaparım ne çıkarsa bahtımıza
Allah sabır diyorum kendine iş çıkarmamak için seninle kolaylık sağlayıp aradan çıkaracak galibaBenim için şokluk bir olay var. Kayınvalidem evime misafir çağırdı kızlarhaftaya cuma yola çıkacağız 16saat fln aracla. Son hafta valiz hazırlığı yapacakken görümcesini benim evime çağırdı. Oynatmama az kalfı desem hak verir misiniz. Misafirin misafir cagırdıgı nerede gorulmus ben mi abartıyırum. Kendi memleketimizdenngelecek 1 haftalık
Ayyy kıyamam yaa şaka gibiBenim için şokluk bir olay var. Kayınvalidem evime misafir çağırdı kızlarhaftaya cuma yola çıkacağız 16saat fln aracla. Son hafta valiz hazırlığı yapacakken görümcesini benim evime çağırdı. Oynatmama az kalfı desem hak verir misiniz. Misafirin misafir cagırdıgı nerede gorulmus ben mi abartıyırum. Kendi memleketimizdenngelecek 1 haftalık
O zaman yakındır bebek haberin canım inşallahumarımbaşka bir sorun yoktu canım
Ya bi tur baktırdık gayet iyiydi ama ben doktor gözetimi altında olalım istedim çok takma olayı da yok bende nasip işi kocama dedim dün biz çocuğu yapamıyoruz gidelim doktorla yapalımCanım kendini rahat hissediyorsan yapma ama olumsuz fa düşünme hepsperm baktırma olayını ben de istiyorum mısafrlerden kafamızı kaşıcak vakit bulursak
Normal bir durum canım bu ben bunun içinde sormuştum bende de oluyor sonradan kırmızıya dönüyorsa sıkıntı yok dediMerhaba arkadaşlar, regl den 4-5 gün önce kahverengi akıntım oluyor sonra normal regl kanaması başlıyor 6 gün kadar sürüyor oda ve bitiyor. Bu kahverengi akıntı neden oluyor olabilir?
Bakalim sabah bakayim canim tekrar.Sabah 10da tekrar yap bakalım
Aynen canim bende o sekilde yapayim diyorum. Yarin yine teste bakayim daOzman en koyu halini pik kabul edip öyle bir gün arayla 3 gün daha ilişki yap sonra 2 3 güne bir yap canım
Ay dogru vallahi şu salma işini bi yapabilsemYarın yaparsın canım artık kimine üst üste değerlendirip gebe kalıyor kimi tek gün de o yüzden sal gitsin olur Allah’ın izniyle
Kadin gelmisken seni iyice bunaltmaya calisiyor demek ki kayinvalidelikten kaynanaliga rütbe düşürüyorBenim için şokluk bir olay var. Kayınvalidem evime misafir çağırdı kızlarhaftaya cuma yola çıkacağız 16saat fln aracla. Son hafta valiz hazırlığı yapacakken görümcesini benim evime çağırdı. Oynatmama az kalfı desem hak verir misiniz. Misafirin misafir cagırdıgı nerede gorulmus ben mi abartıyırum. Kendi memleketimizdenngelecek 1 haftalık
Ay çok sinir Allah sabır versin birde siz gideceksiniz zaten o kişi niye gelir kiBenim için şokluk bir olay var. Kayınvalidem evime misafir çağırdı kızlarhaftaya cuma yola çıkacağız 16saat fln aracla. Son hafta valiz hazırlığı yapacakken görümcesini benim evime çağırdı. Oynatmama az kalfı desem hak verir misiniz. Misafirin misafir cagırdıgı nerede gorulmus ben mi abartıyırum. Kendi memleketimizdenngelecek 1 haftalık
1 hafta yatılıAyyy kıyamam yaa şaka gibiyatılı falan değişdir inş
Canim sizin testle ilgili dr hic yorumda bulundu mu ?Kızlar bilgisi olan var mı yorum yapabilecek
Eki Görüntüle 3532831
Evet bol bol gezcekmsz bide tansynm düşük saatlrdr. Uykudan uyanamyrm kızıma kalkmakta geceleri. Havaalanına almaya da ben gdecegm Perşembe sabah 9da. Eşim calısıyo olcak yollar ucurumlu. Bıyandan kasık ağrım bıyandan kızımn hastalığı biriken ödevleri kızlar cokkotuym cokYatılımı
Allah yardımcın olsun canım can sıkıcı bir durum keske eşin müdahale etseydi cocukta hasta hem insanın üstüne bukdar gelinmez ki1 hafta yatılı
Sana veya eşine sormadılarmıEvet bol bol gezcekmsz bide tansynm düşük saatlrdr. Uykudan uyanamyrm kızıma kalkmakta geceleri. Havaalanına almaya da ben gdecegm Perşembe sabah 9da. Eşim calısıyo olcak yollar ucurumlu. Bıyandan kasık ağrım bıyandan kızımn hastalığı biriken ödevleri kızlar cokkotuym cok
Valla canım önceliği kendine ve cocuguna ver isterse laf etsinler takmaEvet bol bol gezcekmsz bide tansynm düşük saatlrdr. Uykudan uyanamyrm kızıma kalkmakta geceleri. Havaalanına almaya da ben gdecegm Perşembe sabah 9da. Eşim calısıyo olcak yollar ucurumlu. Bıyandan kasık ağrım bıyandan kızımn hastalığı biriken ödevleri kızlar cokkotuym cok
Çok üzüldüm canım çok kötü olmuş düşüncesiz davranıyorlar anlam veremiyorum kesinlikle Allah kolaylık versin inşallah sizi olumsuz etkilemesinEvet bol bol gezcekmsz bide tansynm düşük saatlrdr. Uykudan uyanamyrm kızıma kalkmakta geceleri. Havaalanına almaya da ben gdecegm Perşembe sabah 9da. Eşim calısıyo olcak yollar ucurumlu. Bıyandan kasık ağrım bıyandan kızımn hastalığı biriken ödevleri kızlar cokkotuym cok
Ne düşüncesiz insnalr var ya, eşiniz de bi şey demedi. Ayıp yaEvet bol bol gezcekmsz bide tansynm düşük saatlrdr. Uykudan uyanamyrm kızıma kalkmakta geceleri. Havaalanına almaya da ben gdecegm Perşembe sabah 9da. Eşim calısıyo olcak yollar ucurumlu. Bıyandan kasık ağrım bıyandan kızımn hastalığı biriken ödevleri kızlar cokkotuym cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?