• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bişey danışmak istiyorum sat 6 Aralık o günden beri gün aşırı ilişki yaşıyorum ovulasyon da yaptım her gün ve pik göremedim henüz 35 40 günde regl oluyorum ama vücudum bugünlerde çok garip normalde olmayan şeyler oluyo acayip baş dönmesi tansiyon düşüklüğü ve bel ağrısı yaşıyorum henüz erken ama ilk ilişkinin üzerinden 20 gün geçti neredeyse test yapsam negatif görürum belki belirti aramıyorum aslında ne yapacağımı bilemedim sormak istediğim pik göremedigim halde yinede bisiler olmuş olabilir mi böyle bı ihtimal var mı

Kızlar bişey danışmak istiyorum sat 6 Aralık o günden beri gün aşırı ilişki yaşıyorum ovulasyon da yaptım her gün ve pik göremedim henüz 35 40 günde regl oluyorum ama vücudum bugünlerde çok garip normalde olmayan şeyler oluyo acayip baş dönmesi tansiyon düşüklüğü ve bel ağrısı yaşıyorum henüz erken ama ilk ilişkinin üzerinden 20 gün geçti neredeyse test yapsam negatif görürum belki belirti aramıyorum aslında ne yapacağımı bilemedim sormak istediğim pik göremedigim halde yinede bisiler olmuş olabilir mi böyle bı ihtimal var mı
Ben bu ovulasyon testlerine hiç güvenmiyorum doktorum bu ay yumurtlama takibi yaptı gitmeden önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya silikti ama muayene de 3 yumurtam gelişmişti ve o gün çatlatma iğnesi vuruldum hergün gün aşırı yapman çok iyi ovulasyon testlerine güven olmuyor evde testin varsa sabah yapabilirsin🥰

Ben bu ovulasyon testlerine hiç güvenmiyorum doktorum bu ay yumurtlama takibi yaptı gitmeden önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya silikti ama muayene de 3 yumurtam gelişmişti ve o gün çatlatma iğnesi vuruldum hergün gün aşırı yapman çok iyi ovulasyon testlerine güven olmuyor evde testin varsa sabah yapabilirsin🥰
12 tane fln testim var dedim pik gördükten sonra regl günüm yaklaşınca yaparım üst üste ama yok ya yarın yapıcam birini kaset test çıkmaz mı varsa bile

Temassız dogru vermiyor kuzum. Kızımın temassızı ıle bakıyorum ama yookk sacma ölcıyor koltuk altı al canımm. Neden gec pik olacak acaba antibiyotik li kremden mı acaba. Perşembe catalrsa Super olur
Canım femometerin cihazı varmış direk uygulama ile entegre olan ondan aldım 🤗 birde bu eklediğim takviyeleri kullanacağım bu ay, yumurta kalitesini arttırıyormuş

Eklentiler

• IMG_1974.png
    IMG_1974.png
    207,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_1973.png
    IMG_1973.png
    162,4 KB · Görüntüleme: 46
Canım femometerin cihazı varmış direk uygulama ile entegre olan ondan aldım 🤗 birde bu eklediğim takviyeleri kullanacağım bu ay, yumurta kalitesini arttırıyormuş
Evet kuzum ben de onu almayı düşünüyorum aslnda detaylarıyla paylasrmsn bizimle de. Normal femometer gorunmuyor bende. Ama cıhaz uygulaması imdirebiliyorum. Baska hormonları da ölcumunı gösterıyordu ısıya göre. Bende Trendyol dan alacaktım ay heyecnalandm paylas bızımle de 💓

Kızlar bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım sat 5 Aralık düşüktü ama adet kanamamla aynı süre olduğundan adet gb değerlendirdi doktorum bat 30 Aralık ama olmadı akıntım çok fazla onun dışında bir belirtim yok kimyasal gebelik sonrası çabuk hamile kalan Çok kişi olmuş inşallah benimki de hamilelik gecikmesidir banada dua edin

Evet kuzum ben de onu almayı düşünüyorum aslnda detaylarıyla paylasrmsn bizimle de. Normal femometer gorunmuyor bende. Ama cıhaz uygulaması imdirebiliyorum. Baska hormonları da ölcumunı gösterıyordu ısıya göre. Bende Trendyol dan alacaktım ay heyecnalandm paylas bızımle de 💓
Trendyoldan aldım canım bende 🥰 paylaşırım tabiii 🙏 bu ay şans çok düşük olacak ama hayırlısı 🤗 geçen ay neredeyse her gün ilişki olmuştu tutmadı belki bu ay ovüden 4-5 gün önce olan ilişki tutar belli mi olur 😅

Oyyy nasıl yapmadın çokk erken başlamış leke. Erken yumurtladıysan adet bittiği gibi inşallah gebesindir ay alsana bir test 🤲🏼
Ovutesti yaptım ama yumurtlama göremedim o yüzden çokta ümitli değilim başka bişeyden böyle olduğunu düşünüyorum testte alamadım yarın randevum vardı zaten bakalım ne diyecek hayırlısı olsun inşallah bir problem yoktur çünkü adet olamıyorum şuan resmen 🥹

Trendyoldan aldım canım bende 🥰 paylaşırım tabiii 🙏 bu ay şans çok düşük olacak ama hayırlısı 🤗 geçen ay neredeyse her gün ilişki olmuştu tutmadı belki bu ay ovüden 4-5 gün önce olan ilişki tutar belli mi olur 😅
Canımm cok yapma bu ay da öyle dene bak bzm de dhaa elde 1 var mecburi ama mana ile böyle denyeceğiz zaten pike dek 3gunde bir ya catlamaya da 3 günluk spermler gelecek sanırım bizim de 🥲 uğurlu gelsınnn canım atesolcerın😍

Canımm cok yapma bu ay da öyle dene bak bzm de dhaa elde 1 var mecburi ama mana ile böyle denyeceğiz zaten pike dek 3gunde bir ya catlamaya da 3 günluk spermler gelecek sanırım bizim de 🥲 uğurlu gelsınnn canım atesolcerın😍
Kuzum sana onu yazacaktım hiç dert etme bence bak sana atayım bu ayki değerlendirmeleri, bu tutmadı yani çok ilişki de önemli değil galiba. Tutacağı varsa tek ilişki bile tutuyor. 4ü sabah adetim bitti akşamından itibaren tüm haftayı değerlendirdik ama olmadı 😅🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG_1975.jpeg
    IMG_1975.jpeg
    19,3 KB · Görüntüleme: 46
Back
X