Sen ne anlarsın çorbadan hiç güzel olmamışBen yaptım diye demiyorum ama tarhana candir canım, tüm çorbaların anası![]()
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne anlarsın çorbadan hiç güzel olmamışBen yaptım diye demiyorum ama tarhana candir canım, tüm çorbaların anası![]()
burayı daha önce niye keşfetmedim anlamıyorum :) yani düşünsene işten geliyorsun ne yapacağım diye işte bile düşünüyorsun :)Ben yaptım diye demiyorum ama tarhana candir canım, tüm çorbaların anası![]()
Çay saati yapıyoruz herkes kekini pogacasini alıp gelsin aksamaÇay saati![]()
Her zaman bekleriz. Her türlü kategorimiz mevcutburayı daha önce niye keşfetmedim anlamıyorum :) yani düşünsene işten geliyorsun ne yapacağım diye işte bile düşünüyorsun :)
Takibe al canım topigi rahat edersinburayı daha önce niye keşfetmedim anlamıyorum :) yani düşünsene işten geliyorsun ne yapacağım diye işte bile düşünüyorsun :)
Yapıyorlar yazacaktın yanlış oldu galibaÇay saati yapıyoruz herkes kekini pogacasini alıp gelsin aksama![]()
Ben de 6 oy almıştım benden fazlaymış.Aaaa bak bende 2 diye üzülüyordum nazom gördün mu sayende sevindim![]()
Bizim altıda okunuyor nevos,biz daha bekliyoruzBen gidip yemeği mi yapayım. İftara 3 saat kaldı![]()
Sosyal haklarimi engelleyemezsin nevosbalıYapıyorlar yazacaktın yanlış oldu galiba![]()
Kolay gelsin Nevoş. Allah kabul etsin.Ben gidip yemeği mi yapayım. İftara 3 saat kaldı![]()
Sağ ol canım benim Allah razı olsunKolay gelsin Nevoş. Allah kabul etsin.![]()
Evet o benimBen de 6 oy almıştım benden fazlaymış.
Bi dakika ya, sen aynı zamanda Pınardan 1.olup 1 sene Pınar Labne almadın mı? Doğru hatırlıyorsam kaç kurtar kendini![]()
Bizim 17.25 galibaBizim altıda okunuyor nevos,biz daha bekliyoruz![]()
Ben yarım saat daha fazla bekleyeceğimBizim 17.25 galiba![]()
Ağzın bal yesinBen de 6 oy almıştım benden fazlaymış.
Bi dakika ya, sen aynı zamanda Pınardan 1.olup 1 sene Pınar Labne almadın mı? Doğru hatırlıyorsam kaç kurtar kendini![]()