• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba canım aynı gün transfer olmuşuz lütfen ama lütfen umutsuzluğa kapılıp ilaçlarını bırakma henüz çok erken bi bu kadar daha zamanımız var. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama lütfen gününü bekle olur mu? çok emek verdik 5 gün daha dayan. Progesteron değerin kaç çıktı bu arada? Umarım hepimiz iyi haberler alırız 🙏💫
Amin canım inşallah 🙏

Kızlar bu mübarek geceden hepimiz birbirimize dua edelim. Bu yolda birbirimizle herşeyi paylaştık kuvvet olduk hepinizden Allah razı olsun 💐 pozitif veya negatif sonuç ne aldığımız önemli değil burda hepimizin nasıl birbirine destek olduğuna yerine geldi en yakınlarımiz bizi anlamadı burda sizler anladığına hepimiz sahit olduk

Kızlar dün site çalışmıyordu girememiştim. 5. Gün normal kaset test ile yaptım ve çok silik 2. Çizgi 1-2 dk içinde çıktı. Sizce olmuş mudur? İnsan inanamıyor…

Eklentiler

• IMG_2453.jpeg
    IMG_2453.jpeg
    133,7 KB · Görüntüleme: 40
3 gündür uyuyamıyorum 4 de yatıyorum oda gözlerim acıdı die uykum geldiğinden değil yani ahanda 7 de kalkıyorum . En geç 9 a kadar uyuyabiliyorum oda kendımı zorluyorum açma gözünü uyuman lazım die . Yatak odamda güneş geçirmeyen perde var asla ışık sızmıyor odaya nie böyle 😔transfer suresınce hep 12 de uyudum

3 gündür uyuyamıyorum 4 de yatıyorum oda gözlerim acıdı die uykum geldiğinden değil yani ahanda 7 de kalkıyorum . En geç 9 a kadar uyuyabiliyorum oda kendımı zorluyorum açma gözünü uyuman lazım die . Yatak odamda güneş geçirmeyen perde var asla ışık sızmıyor odaya nie böyle 😔transfer suresınce hep 12 de uyudum
Ben de uyuyamıyorum stresten ya da hormonlardan mı bilmiyorum. Baş ağrım saç dökülmem de var son 1-2 gündür

Çok sağol, inşallah 🙏 çok fazla karnım ağrıyor. Umarım sorun yaşamam. Sende de olmuş muydu karın ağrısı? Bir de sen ikizleri hangi gün öğrenmiştin?
Herkes hayret etti ama 4. Gun days comfort testle öğrenmiştim . Ben çok belirtisiz atlattım günleri . Belirtileri keseyı gördükten sonra anlaştı vücut herhalde annesin sen artık dedi bana görmeden hissedemedim ya 🙈 korkma tabikide karnın da ağrıcak kasıklarında goguslerın sızlıcak hepsı normal duygular … ınsallah kan da da alırsın haberını yavrunun

Herkes hayret etti ama 4. Gun days comfort testle öğrenmiştim . Ben çok belirtisiz atlattım günleri . Belirtileri keseyı gördükten sonra anlaştı vücut herhalde annesin sen artık dedi bana görmeden hissedemedim ya 🙈 korkma tabikide karnın da ağrıcak kasıklarında goguslerın sızlıcak hepsı normal duygular … ınsallah kan da da alırsın haberını yavrunun
İnşallah 🙏 daha önce böyle çok karnım ağrıdığında düşük yapmıştım aklıma o geldi. Ama o sağlıksızdı geç yükselmişti kanda değer idrarda çıkmamıştı. Umarım bu sağlıklı ilerler çok heyecanlıyım ☺️

İnşallah 🙏 daha önce böyle çok karnım ağrıdığında düşük yapmıştım aklıma o geldi. Ama o sağlıksızdı geç yükselmişti kanda değer idrarda çıkmamıştı. Umarım bu sağlıklı ilerler çok heyecanlıyım ☺️
Sabahın en güzel saatlerinde kötüyü konuşma lütfen inşallah Rabbim bu kez tam tersi kalbînın sesini duyacağın güne ulaştırsın

Naptın sen ya o kadar stres yapma bak bebişe zarar
7. Deneme olunca insan kendini pek engelleyemiyor. Aslında çok da rahat düşünüyordum kendimi deneyeyim olursa iyi olur diyordum
Sabahın en güzel saatlerinde kötüyü konuşma lütfen inşallah Rabbim bu kez tam tersi kalbînın sesini duyacağın güne ulaştırsın
Amin inşallah 🙏 artık salı gününü bekleyeceğim kan testi gününü

Back
X